Brussel zit vol met EU parasieten en rovers

Brussel zit vol met EU parasieten en rovers

31 januari 2020 0 Door Indignatie redactie

Er was een tijd, lang geleden, dat je een rover of een dief makkelijk kon herkennen. Hij droeg een masker, een zwarte hoed, en reed op een al even zwart paard. Aan zijn riem bungelde een zwaard en in zijn hand hield hij een met buskruit geladen pistool. Misschien klinkt dit als uit een sprookje, maar helaas voor ons allemaal ligt het toch wat anders. Vandaag zijn rovers en dieven bijna onherkenbaar geworden. Ze dragen pakken, stropdassen en lederen koffertjes. Maar gevaarlijk en soms dodelijk zijn ze nog steeds. Vooral als ze Brussel als werkplek hebben, en deel uitmaken van het grote leger van EU parasieten. Dan was die oude rover op zijn paard toch een stuk sympathieker.

We weten natuurlijk allemaal dat lid zijn van de Europese Unie een kostbare en volstrekt onnodige zaak is. De EU is er niet om Europa sterker te maken, maar om de Europese volkeren te verzwakken, onder controle te houden, en uit te buiten. Maar dat is nog lang niet alles, want de Brusselse parasieten hebben er ook een handje van om ons allemaal armer te maken. Denk maar eens terug aan de introductie van de Euro. Dat moest een stap zijn op de weg naar een Verenigde Staten van Europa. Gelukkig is deze nachtmerrie nog steeds geen werkelijkheid geworden, maar de Euro heeft intussen wel alle prijzen verdubbeld, en is dus een prachtig instrument in handen van de EU dieven. Maar zelfs dat, en de vele fantasie belastingen waar Brussel zo goed in is, zijn nog niet voldoende. Nog steeds zit er een gat in de begroting van de EU, en we hoeven al niet meer te vragen wie dat gat mag gaan vullen.

De hele EU begroting is al een voorbeeld van het misdadige dat door het complete EU verhaal heen loopt. Er worden miljoenen Euro’s opgestookt om een stel bureaucraten, die onnodige instellingen gaande houden, aan een uitpuilende boterham te helpen. Nog nooit hebben we ook maar een voordeel van de Europese Unie gehad. Het is dan ook geen wonder dat alleen direct betrokkenen, die er aan verdienen, nog een goed woord voor de Unie over hebben. De volkeren van Europa hebben de oplichterskliek al heel lang in de gaten, en stemmen dan ook geregeld alles weg wat met de Europese Unie te maken heeft. Als we tenminste de kans krijgen om over iets te stemmen. Dit soort stemmingen komt weinig voor om de elite tegen nederlagen te beschermen.

Lees ook:  Migratiecrisis op vier fronten: George Soros en de ‘Great Replacement’

Maar laten we even terug gaan naar de financiële kant van de zaak. Nu dat Groot Brittannië via de Brexit de EU waarschijnlijk gaat verlaten, heeft men in Brussel weer een nieuw plan bedacht om ons nog verder te bestelen. Immers als de Britten vertrekken betalen ze ook geen bijdrage meer om het EU budget op peil te houden. Nu zou je denken dat het budget eigenlijk ook kleiner kan, als de Unie zelf kleiner wordt. Maar daar wil Brussel niets van horen. Dus moeten alle lidstaten die blijven meer betalen. Nederland zal in plaats van 7 miljard Euro in de toekomt 10 miljard Euro moeten bijdragen. Nee, het is geen schrijffout, de Brusselse dieven willen echt 10 MILJARD!!! Natuurlijk zegt de Nederlandse regering, met Rutte en Blok voorop, dat dit te veel is en dat de eis niet ingewilligd kan worden. Maar dat zeggen ze nu, als de druk eenmaal toeneemt, zullen ze op hun woorden terugkomen, en braaf betalen. Het is immers niet voor niets dat Rutte in Europa als het trouwste schoothondje van Merkel wordt gezien. Ook nu zal hij geen standhouden, dat is zeker.

Het zal dus zeker om 10 miljard Euro gaan. Zo veel zuur verdiende centen voor een onnodige en misdadige instelling. Misdadig? Jazeker; terwijl de EU leiders beweren dat de Unie al vele jaren de vrede in Europa heeft bewaard, is het geen geheim dat de EU kliek verschillende oorlogen zelf heeft gestart. Denk bijvoorbeeld aan de Joegoslavië oorlog, waar vooral de BRD schuldig aan was door haar steun aan Kroatië. En dan is er natuurlijk nog de oorlog in de Donbass. Het waren de EU leiders, op orders van Washington, die de zogenaamde opstand in Kiev organiseerden. Door hun directe interventie kwam de Oekraïne in handen van niets ontziende fascisten, en werd de bevolking tot de bedelstaf veroordeeld. Zo vreedzaam is de EU dus. Niet alleen de Amerikanen, maar ook de EU leiders hebben bloed aan hun handen.

Lees ook:  IMF en ECB spelen vies spel: Deel van onze vrijheid is contant-geld

Maar zelfs dat is niet voldoende. Nog steeds weigert de EU om de banden met Turkije af te breken ondanks het feit dat de bloedsultan Erdogan de Koerden laat uitmoorden, en iedereen met kritiek in de gevangenis zet. Men levert zelfs wapens aan de AKP moordenaars en onderdrukt de Koerdische organisaties in Europa. De moordbrigades van Erdogan mogen natuurlijk gewoon hun gang gaan. Daar weet men zogenaamd niets van. De hele buitenlandse politiek van de EU is er op gericht om de Amerikaanse agenda uit te voeren, ook als dit ten kosten van de Europese volkeren gaat. Voor al deze ellende mogen we dan ook nog een grote bak geld betalen. Een grotere schande heeft er eigenlijk nooit bestaan.

Zoals we al eerder zeiden is de EU constant bezig om de Europese volkeren te verzwakken. Men wil af van de soevereine staten, en wil alle macht in Brussel vestigen. Daarom moeten tradities worden afgebroken en het recht op zelfbeschikking, waar ieder volk recht op heeft, worden afgeschaft. Ook de tactiek om Europa te overspoelen met grotendeels nepvluchtelingen maakt onderdeel uit van het plan. Alles moet in handen van de EU komen zonder dat de volkeren zelf kunnen meebeslissen. Dat is de ultieme droom van de EU bureaucraten. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker en wordt de anti-EU stemming steeds sterker. Niet iedereen laat zich oplichten en bestelen door de Brusselse parasieten. Maar het verzet moet nog sterker worden, want de tijd dringt. We zullen uiteindelijk moeten afrekenen met de EU bonzen, en hun meelopers in de verschillende landen.

Lees ook:  Machtige islamitische club achter het Wildersproces

Dit is geen pleidooi tegen Europese samenwerking. Integendeel; samenwerking is cruciaal ondermeer om een oorlog met Rusland te voorkomen. Maar het moet een samenwerking van de volkeren zijn, op vrijwillige basis. Met goed overleg, en geen dwang zoals we steeds opnieuw van de EU zien. Brussel mag dromen van een EU dictatuur, maar daar zullen we zeker een stokje voor steken. Een goed begin zou zijn om helemaal niet meer aan Brussel te betalen. Dit als eerste stap naar een gehele terugtrekking uit de EU en de Euro. We hebben de parasieten en oplichters niet nodig. De 10 miljard, die in de beerput van Brussel dreigt te verdwijnen, kunnen we heel goed zelf gebruiken. Dus; geen cent naar Brussel, en weg met de EU. Dat zou een prima stap in de juiste richting zijn.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments