4 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

Ernstig zieke gepensioneerde moet huis uit – vluchtelingen hebben huisvesting nodig die past bij hun status

bejaarde

 15 total views,  3 views today

Omdat zijn huis moet worden voorbereid op illegale immigranten, wordt een ernstig zieke gepensioneerde uit Neckartailfingen vanuit zijn huis aangeklaagd. Burgemeester Gerhard Gertitschke kent geen genade als het gaat om het welzijn van migranten.

Klaus Roth uit Neckartailfingen in Baden-Württemberg ervaart momenteel wat het betekent om tweederangs burger te zijn in zijn eigen land. De gepensioneerde heeft al drie slagen gehad en is regelmatig afhankelijk van hulp. Voor burgemeester Gerhard Gertitschke (54) is dit echter geen belemmering. Hij wil de 75-jarige Roth uit zijn eigen appartement gooien. Hij moet ruimte maken voor illegalen.

De 75-jarige heeft hier niets verkeerds aan gedaan. Zoals gebruikelijk voor mensen van zijn generatie betaalt hij zijn huur altijd op tijd, ook al moet hij de eindjes aan elkaar knopen met slechts 1.100 euro aan pensioen. Het is al moeilijk genoeg voor Roth, die al zijn hele leven slaaf is en zich nu bijna elke maand met zijn schamele pensioen zorgen moet maken om te overleven. Omdat niemand in Merkel’s FRG geïnteresseerd is in behoeftige senioren.

Vluchtelingen hebben de voorkeur
Maar als het je lukt om de grens over te steken zonder toestemming, kun je een leven van opwinding verwachten. Het is bekend dat dit geen probleem is, gezien het gebrek aan grenscontroles. En dus moeten ook in Neckartailfingen illegale migranten een levende ervaring krijgen die past bij hun status, als de burgemeester Gerhard Gertitschke zijn zin krijgt. De anti-Duitse politieke bigwig is niet geïnteresseerd in de vraag of een gepensioneerde op straat komt te staan.

En daarom heeft Gertitschke koud een ontruimingsactie ingesteld, die bij de arrondissementsrechtbank in Nürtingen aanhangig is gemaakt. Klaus Roth en zijn partner Maria (73) worden aangeklaagd voor de terugkeer van hun gedeelde appartement. Tijdens het proces vertelde Roth de rechter met tranen in de ogen: “Ik ben ernstig ziek, kan nauwelijks meer lopen”. Maar wat doet de invaliditeit van een Duitse seniorenburger ertoe? Of het feit dat Klaus Roth in de loop der jaren duizenden euro’s heeft geïnvesteerd in de renovatie van zijn appartement?

Burgemeester wil betalen voor tapijt
Hoe schaamteloos en verdorven het hele verhaal is, blijkt uit het aanbod van burgemeester Gerhard Gertitschke. Hij bood royaal aan om “de verhuiskosten en een nieuw tapijt” te betalen als de gepensioneerde vrijwillig zijn appartement voor illegale immigranten opgeeft. Gerhard Gertitschke, die zelf niet kan klagen over te weinig privé-levensruimte, bleef anti-graswortels en zei dat een armzalig tweekamerappartement genoeg zou zijn voor Klaus Roth en zijn partner.

Gepensioneerden uit – illegalen in
De burgemeester rechtvaardigt zijn verachtelijke actie met de toewijzing van 9 zogenaamde “vluchtelingen” door het district. En omdat ze in de kleurrijke republiek Merkel meer waard zijn dan mensen als Klaus Roth, die met hun zweet hebben geholpen dit land op te bouwen, wordt de gepensioneerde eruit gegooid. Met zoveel anti-Duitse sentimenten is het werkelijk verbazingwekkend dat er in de straten van Neckartailfingen nog geen protest is aangetekend.

 

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments