Zwangere 18-jarige vrouw wreed vermoord – daders zijn ANTIFA-aanhangers

Zwangere 18-jarige vrouw wreed vermoord – daders zijn ANTIFA-aanhangers

1 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

De twee gewetenloze moordenaars, die een zwanger 18-jarig meisje uit Usedom brutaal hebben neergestoken, zijn vurige ANTIFA-aanhangers. De zaak laat op een schokkende manier zien hoe ver links-extremistische haat nu gaat.

De daad heeft heel Duitsland geschokt. In maart 2019 werd de zwangere 18-jarige Maria K. op brute wijze gedood met 19 meswonden. Volgens hun eigen verklaringen wilden de moordenaars Nicolas Knoop en Niko Göttlich ervaren hoe gemakkelijk het was om iemand te vermoorden. Omdat Maria K. zonder familie leefde, leek ze een gemakkelijk slachtoffer voor de twee sadisten.

Bijzonder pervers is het feit dat de twee op de hoogte waren van de zwangerschap van de 18-jarige. Desondanks, of misschien juist daarom, kozen ze het meisje als hun slachtoffer. Ze pleegden de wrede dubbele moord in hun eigen appartement, gooiden vervolgens Maria’s telefoon en het moordmes in de Zinnowitzzee en liepen weg.

Later woonden de gewetenloze moordenaars in alle ernst de begrafenisdienst bij, waarbij ze zelfs Maria’s vriendje op het station ophaalden. “Ze haalden me op bij het station, toen gingen we naar de begrafenisplechtigheid “Maar we hebben amper gesproken. Niko had een rode roos bij zich”, vertelde de vriend van de vermoorde vrouw aan de “Bild”. De 16-jarige ging met de twee in de laatste rij van de bank zitten, maar kon achteraf niet geloven dat ze daadwerkelijk naar de uitvaartdienst waren gekomen.

Lees ook:  Gemaskerde individuen vallen het konvooi van Marine Le Pen in Dijon aan (video)

Overtreders zijn ANTIFA-supporters
Net als nu, enkele maanden na de akte, zijn Nicolas Knoop en Niko Göttlich afkomstig uit het ANTIFA-milieu. Op Facebook heeft Knoop zich gepositioneerd als een strakke linker. Hij poseerde met een “do-gooder en city do-gooder” hoodie in één foto. In de hoek van een foto had hij het vulgaire opschrift “FCK AFD” ingevoegd, wat vertaald “AfD fuck” betekent, d.w.z. vernietigen/vernederen/ontkrachten. Hij toonde sympathie voor een links wereldbeeld. “Wolgast kan meer zijn dan volk” is de naam van een ANTIFA groep waarvan Knoop lid was.

Niko Göttlich toonde ook duidelijk zijn sympathie voor de Antifascistische Actie (A-A). Op zijn profielfoto stond “Nazi’s zenuw meer dan wespen” en onder zijn “Like” verklaringen wordt de aansluiting bij het linkse extremistische spectrum bevestigd. Verschillende ANTIFA-pagina’s en de pagina “Tegen het Alternatief voor Duitsland” waren lovend ontvangen. Hij was de enige politieke partij die de linkse partij een gunstverklaring gaf.

Zoals gebruikelijk in het antifascistische spectrum waren Nicolas Knoop en Niko Göttlich ook werkloos. Men moet echter ernstig gestoord worden om te besluiten een persoon in koelen bloede te doden (in dit geval zelfs twee personen, inclusief de ongeboren baby) als gevolg van de daaruit voortvloeiende verveling. Aan de andere kant wordt men als normaal denkend mens niet zomaar een ANTIFA-supporter.

Lees ook:  Duitsers moeten buiten blijven - Frankfurt krijgt een moslimzwembad

Links-extremisme eindigt vaak in haat.
Het is meer dan waarschijnlijk dat de politieke houding van de twee gewetenloze moordenaars aan de basis ligt van hun gruwelijke daden. Links-extremistische ideeën leiden vaak tot geweld, haat en drugsgebruik. Tijdens het misdrijf zouden de twee moordenaars op zijn minst dronken zijn geweest. Of het nu gaat om terugtrekking of om de standaard linkse spectrumhaat die Nicolas Knoop ertoe bracht om in de rechtszaal tegen een hoofdgetuige te roepen: “Hou je mond, we komen elkaar nog wel eens tegen” is niet duidelijk.

De diepgewortelde haat tegen journalisten in het linkse extremistische milieu kwam ook aan het licht tijdens de uitvaartdienst, toen Niko Göttlich tegen een aanwezige fotograaf zei: “Als ik een foto van mijzelf in de krant zie, krijg je een schop onder je kont! Divine was mogelijk ook een fan van de linkse extremistische band KIZ, die in één liedje zegt: “I’ll ram the knife blade into your journalist face”.

ANTIFA-fans houden van geweld
Dat ANTIFA-aanhangers graag doden, blijkt niet alleen uit de wrede moord op Maria K. Op het anonieme biechtstoelplatform Indymedia, getolereerd door het Merkel-regime, had een ANTIFA-groep genaamd “The Black Crowd” onlangs de moord op andersdenkenden en oppositiepolitici aangekondigd. De media en de politiek zwijgen over deze daad.

Lees ook:  Niemand wil contant geld afschaffen – maar het gaat gebeuren!
Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments