Een document dat bewijst dat het ‘Westen’ een criminele organisatie is: We zijn echt niet de goeden

Een document dat bewijst dat het ‘Westen’ een criminele organisatie is: We zijn echt niet de goeden

2 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

Als u denkt dat dit label overdreven is, lees dan dit document, een interview met de speciale VN-rapporteur voor foltering, Nils Melzer. Het gaat over Assange. De NachDenkSeiten had dit al opgemerkt in Notes II van 31 januari . Het document is echter zo belangrijk dat deze afzonderlijke notitie vereist is. Als je niet alles kunt lezen, is alleen het lezen van de gebeurtenissen in Zweden voldoende om de verklaring in de kop te bewijzen. De wetsovertredingen in Zweden door politie en justitie zijn niet gegroeid op Zweedse mest, maar op ‘westerse’ en het is schandalig. Albrecht Müller

“Een moorddadig systeem wordt voor onze ogen gecreëerd”, zegt Nils Melzer. Veel andere dingen behoren ook tot dit moorddadige systeem, bijvoorbeeld de beschrijving van de geschiedenis, die Tobias Riegel hier op 31 januari misbruikte van het Auschwitz-monument tegen Rusland: “Een informatie-agressie tegen de geschiedenis” . Als je dat leest, als je het interview met Nils Melzer leest, “houd het spit dan weg”. Onaangetast door dit, wordt over de rechtsstaat en democratie gesproken in de politiek en de media alsof ze niet dagelijks worden bedreigd. Een typisch voorbeeld was de introductie van de radiostationdiscussie op WDR op 30 januari.

Het interview met Nils Melzer begint met de vermeende verkrachting in Zweden:

1. De Zweedse politie bouwt een verkrachting van
Nils Melzer, waarom houdt de speciale VN-rapporteur voor foltering zich bezig met Julian Assange?
Het federale ministerie van buitenlandse zaken in Berlijn heeft me onlangs gevraagd: is dit echt je kernmandaat? Is Assange het slachtoffer van marteling?

Wat heb je beantwoord
De zaak beïnvloedt mijn mandaat op drie manieren. Ten eerste gaf de man het bewijs van systematische marteling vrij. In plaats van de folteraar wordt hij nu vervolgd. Ten tweede wordt hij zo vaak misbruikt dat hij tegenwoordig symptomen van psychologische marteling vertoont. En ten derde moet hij worden uitgeleverd aan een staat die mensen zoals hij onder omstandigheden van detentie houdt die Amnesty International marteling noemt. Samenvattend: Julian Assange stelde marteling bloot, hij werd zelf gemarteld en kon in de Verenigde Staten dood worden gemarteld. En zou zoiets niet binnen mijn verantwoordelijkheidsgebied moeten vallen? De zaak is ook van emblematisch belang, het is belangrijk voor elke burger in een democratische staat.

En dan verder:

Ik realiseerde me al snel dat hier iets mis was. Dat er een tegenstrijdigheid is die ik niet begrijp met al mijn juridische ervaring: waarom is iemand al negen jaar onderworpen aan een voorlopig strafrechtelijk onderzoek wegens verkrachting zonder ooit te zijn aangeklaagd?

Is dat buitengewoon?
Ik heb nog nooit een vergelijkbare casus gezien. Iedereen kan tegen iedereen een vooronderzoek instellen door naar de politie te gaan en de andere persoon de schuld te geven. De Zweedse autoriteiten waren nooit geïnteresseerd in de getuigenis van Assange. Ze hielden hem opzettelijk in spanning. Stel je voor dat je negen en een half jaar lang door een volledig staatsapparaat en de media wordt beschuldigd van verkrachting, maar je kunt jezelf niet verdedigen omdat er nooit aanklachten zijn.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenZe zeggen: de Zweedse autoriteiten waren niet geïnteresseerd in de getuigenis van Assange. Media en autoriteiten hebben de afgelopen jaren het tegenovergestelde geschetst: Julian Assange was de Zweedse rechterlijke macht ontvlucht om verantwoordelijkheid te vermijden.
Dat heb ik altijd gedacht totdat ik begon met onderzoeken. Het tegenovergestelde is het geval. Assange heeft verschillende keren contact opgenomen met de Zweedse autoriteiten omdat hij commentaar wilde leveren op de aantijgingen. De autoriteiten hebben afgewezen.

Wat betekent dit: de autoriteiten wogen zwaar?
Kan ik opnieuw beginnen? Ik spreek vloeiend Zweeds en kon daarom alle originele documenten lezen. Ik kon mijn ogen niet geloven: volgens de betrokken vrouw is er nooit verkrachting geweest. En niet alleen dat: de verklaring van deze vrouw werd vervolgens herschreven door de politie van Stockholm zonder haar betrokkenheid, om op de een of andere manier vermoedens van verkrachting te kunnen wekken. Ik heb alle documenten, de e-mails, de sms.

“De verklaring van de vrouw is herschreven door de politie” – waar heb je het over?
Op 20 augustus 2010 ging een vrouw genaamd S. W., vergezeld door een tweede vrouw genaamd A. A., een politiebureau in Stockholm binnen. S. W. zegt dat ze geslachtsgemeenschap heeft gehad met Julian Assange. Maar zonder condoom. Nu is ze bang dat ze mogelijk met hiv is geïnfecteerd en wil ze weten of ze Assange kan verplichten een hiv-test te doen. Ze is erg bezorgd. De politie schrijft hun getuigenis op en brengt de officier van justitie onmiddellijk op de hoogte. Voordat het verhoor kan worden afgerond, wordt S. W. geïnformeerd dat Assange zal worden gearresteerd op verdenking van verkrachting. S. W. is geschokt en weigert het onderzoek voort te zetten. Terwijl ze nog op het politiebureau was, sms’te ze een vriend en zei ze dat ze Assange helemaal niet de schuld wilde geven,

Wat betekent dat
S. W. beschuldigde Julian Assange niet van verkrachting. Ze weigert door te gaan met vragen en gaat naar huis. Desondanks verschijnt de titelkop twee uur later in de “Expressen”, een Zweeds tabloid: Julian Assange wordt verdacht van dubbele verkrachting.

Hier is een crimineel complot zichtbaar dat niets te maken heeft met de rechtsstaat.

Zoals hierboven vermeld: de andere delen van het interview met Nils Melzer zijn ook zeer onthullend en bevestigen bovendien hoe belangrijk het is dat de NachDenkSeiten, in het bijzonder Moritz Müller, bleef bij de beschrijving van de onmenselijke en criminele behandeling van Assange.

Opmerking Moritz Müller: professor Melzer spreekt op 3 februari in Londen op dit evenement en op 4 februari op dit evenement samen met andere deskundige sprekers. Als geïnteresseerde lezers momenteel in Londen zijn, moeten ze zeker proberen deel te nemen aan een of beide evenementen, zodat de heer Melzer de resonantie en ondersteuning krijgt die hij verdient voor zijn consistente inzet in deze kwestie. Zoals altijd, en vooral in deze schokkende zaak, telt de deelname en toewijding van ieder van ons.

Als u momenteel niet in Londen bent, wat voor de meesten van ons van toepassing zal zijn, kunt u hier meer informatie vinden over mogelijkheden om Julian Assange te ondersteunen en de vrijheid op lokaal niveau te drukken.Comments

comments

Lees ook:  Als Biden wint, maak je dan klaar voor Trump die Amerika zal straffen