Na terroristische aanval: Johnson kondigt “fundamentele veranderingen” aan in de omgang met islamisten

Na terroristische aanval: Johnson kondigt “fundamentele veranderingen” aan in de omgang met islamisten

3 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

Weer een terroristische aanslag in Londen! Met een machete en een “zilveren bus” (vergelijkbaar met een explosieve riem) op zijn borst, verwondde een “man” twee mensen in een winkelstraat in Streatham vandaag, een van hen zeer ernstig – voordat hij werd neergeschoten door politiemannen in burger. Premier Johnson maakte gisteravond bekend dat hij van plan was “fundamentele veranderingen” aan te pakken met criminelen die al veroordeeld zijn voor terroristische daden.

De politie beoordeelde de machete-aanval zeer snel als een “islamitische terreurgerelateerde” handeling. “Politie-woordvoerster Lucy D’Orsi bevestigde media-berichten op zondagavond dat de aanvaller onlangs was vrijgelaten uit de gevangenis waar hij werd vastgehouden voor terrorisme. De ambtenaren waren ervan overtuigd dat de man de 20-jarige Sudesh A. was, zei ze, “zei de ” wereld “.

Mobiele eenheden van de Britse anti-terroristische politie waren in zeer korte tijd op het toneel om de islamisten onschadelijk te maken.

Twee maanden geleden, twee mensen gedood in Allahu Akbar terreur

Ooggetuigen melden dat verwondingen op straat nog steeds werden verzorgd door hulpverleners. Volgens de Londense politie raakten drie mensen gewond door de machete, één persoon liep levensgevaar.

Video’s die op internet circuleren laten heel duidelijk zien wat hier is gebeurd:

London & U.K Crime.. on Twitter

Video of police officer going up the to the dead person in Streatham high street.. https://t.co/m9LyiANZM1

Lees ook:  Kom naar beneden en getuig, Donald Trump!

Iets meer dan twee maanden geleden waren twee mensen neergestoken in een islamitisch gemotiveerde aanval. In maart 2019 rende een moslimfanaticus met een auto een groep voetgangers op Westminster Bridge binnen. Vier mensen werden gedood, waarna de terrorist een politieagent neerstak voordat hij door de politie werd neergeschoten.

Johnson is van plan om criminele islamisten sinds november aan te halen

Premier Boris Johnson bedankte de politie en de paramedici voor het nemen van beslissende actie dat zijn gedachten nu vooral waren gericht op de gewonden en alle getroffenen. Hij kondigde ook aan dat hij van plan was “fundamentele veranderingen” aan te pakken met criminelen die al veroordeeld zijn voor terroristische daden.

Deze veranderingen zijn gepland sinds afgelopen november, dus het is waarschijnlijk dat Johnson meer gedetailleerde informatie zal verstrekken over de voorgestelde aanscherping van wetten op maandag.

Londen van Sadiq Khan

De Britse hoofdstad, met een moslimburgemeester en een groot deel van de moslimbewoners, wordt al jaren achtervolgd door bloedige islamistische terroristische aanslagen.

Burgemeester Sadiq Khan had lang geleden de inwoners van London verteld dat terrorisme deel uitmaakte van het leven in een grote stad als Londen.

De volgende video laat zien hoe ze bijvoorbeeld reageerden in een restaurant:

🇮🇳 Rohit Dhyani 🇮🇳 on Twitter

BREAKING #British police believe #stabbing attack in #southLondon is #Islamist related. Police: “Sorry guys. You need to close. We need to evacuate – there’s been a #terror incident just down the street.” #Streatham #London #Streathamshooting #londonterrorattack #JamiaShooting https://t.co/03CFpiI9et

Comments

comments