Nederland mag geen Molenbeek worden of provincie van de EUSSR

Nederland mag geen Molenbeek worden of provincie van de EUSSR

4 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

Het Verenigd Koninkrijk heeft op 31 januari 2020 de Europese Unie verlaten. “Wij gaan weg en komen nooit meer terug” , zei de Brit Nigel Farage tijdens zijn allerlaatste speech in het Europees Parlement.Na Brexit zal ook in heel veel landen in Europa de roep om een exit uit de EU toenemen. Voormalig EU-president Donald Tusk sluit niet uit dat meer landen het Britse voorbeeld volgen en na brexit ook uit de EU zullen stappen.In Groot-Brittannië wordt nu alom geroepen dat Oostenrijk, Nederland of Denemarken de volgende zal zijn…

Waarom verlaten de Britten de EUSSR? De EU kost de Britten handenvol geld, en krijgen ze daar maar heel weinig voor terug. En door het vrij verkeer binnen de EUSSR, wordt het Verenigd Koninkrijk volgens de Brixeteers overspoeld door migranten van binnen de EU, die jobs van de Britten komen wegpikken en, vooral, uitkeringen komen opstrijken waarop ze eigenlijk geen recht hebben. Ook het argument van de Britse soevereiniteit spelen de tegenstanders van het EU-lidmaatschap graag uit. De EU streeft naar een ‘ever closer union’. En voor een ‘Verenigde Staten van Europa’ huivert elke rechtgeaarde Brit…

“We hebben de instrumenten van zelfbestuur terug in eigen handen genomen. Nu is het moment daar om die instrumenten te gebruiken en alles wat dit land te bieden heeft de vrije loop te laten en om de levens van iedereen tot in alle uithoeken van het Verenigd Koninkrijk beter te maken,”zegt de Britse premier Boris Johnson. Hij heeft ook plannen voor het instellen van volledige douane en grenscontroles voor goederen uit de Europese Unie naar het Verenigd Koninkrijk. En de Britten hebben nu al ingestemd met een nieuwe wet, die bepaalt dat alleen de Britten mogen vissen in hun eigen wateren. In een onderzoek gedaan onder Britse schipeigenaren en schippers bleek 23% van de mensen werkend in de visserij niet-Brits te zijn. Brexit visie lijkt op die van Donald Trump, een soort economisch nationalisme, waarbij Britse bedrijven en Brits personeel voorrang krijgen…

Lees ook:  Zou de Covid19-respons dodelijker kunnen zijn dan het virus?

Het grootste probleem in Europa is de ISLAMisering. Je kunt een economische crisis hebben, maar die herstelt wel weer. Het probleem met de ISLAMisering herstelt niet…Islamisering is een proces waarbij de ISLAM sluipenderwijs alle aspecten van het leven gaat domineren. In dit proces ervaren zij gedwongen te worden hun gebruiken, gewoonten, tradities en dagelijkse levenswijze aan te passen, om te vormen of los te laten ten behoeve van de islam. Hoe de Schilderswijk er 40 jaar geleden uitzag? Zagen we daar veroveringssymbolen zoals moskeeën, hoofddoekjes,djellaba’s, burqa’s,minaretten, islamitische slagerijen, en islamitische scholen? Neen. En nu?  We hebben ons aangepast aan hen.De laatste autochtonen van de Schilderswijk elke dag onder de voortdurende massa-immigratie zuchten…

In Molenbeek/40% van de bevolking islamitisch/ zien we wat er met een oud Vlaams dorp gebeurt, als je de massa-immigratie vrij spel geeft. De oorspronkelijke bevolking vlucht weg en de islam komt er voor in de plaats.In Nederland zijn ook van wijken, waar niet-westerse allochtonen veruit in de meerderheid zijn: Den Haag, de Schilderswijk: 85%. Transvaal: 78%. Delfshaven: 58%. Amsterdam, Nieuw-West: 51%. Zaandam, Poelenburg: 61%. De wijk Nieuwland in Schiedam: 55%. Oosterwei in Gouda: 55%, Kanaleneiland, Utrecht: 68%. Rotterdam, de wijk Feijenoord: 58%.En de burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb zei dat hij wil dat zijn dochter trouwt met een moslimman. Dat vind ik niet het toonbeeld van integratie en eigenlijk vind ik dat ook een beetje tegenstrijdig.De islam één doel heeft en dat is niet met ons samenleven, maar dat is overheersen, als de islam zijn zin krijgt.Het is een totalitaire ideologie, die een hele maatschappij wil overheersen en vormgeven. En dat zonder samen te werken en zonder te integreren in welke samenleving dan ook. ..

Lees ook:  De geloofwaardigheid van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens ligt in puin nadat de banden van rechters met Soros zijn onthuld

De afgelopen jaren,er zijn duizenden mensen vermoord en afgeslacht in Europa,dat gebeurt niet door joden, dat gebeurt niet door boeddhisten. Dat gebeurt door mensen in de naam van de islam, door mensen die “Allahoe akbar” roepen. De Koran schrijft jihadterreur voor. De oorlog tegen ons is al 1.400 jaar aan de gang.Natuurlijk is het aantal terroristen een minderheid van de moslims, maar de meerderheid gedoogt. Het is de grote meerderheid die het gedoogt, die het laat gebeuren.Dat was zo onder het stalinistische communisme, toen mensen zijn vermoord in de Goelag door een kleine minderheid, maar de meerderheid het toeliet. Dat was zo onder het fascisme, toen mensen door nazi-Duitsland zijn vermoord, maar een meerderheid dat liet gebeuren. Dat gebeurt nu ook.  Dat bleek in Molenbeek, waar de grootste terrorist van Europa, die verantwoordelijk was voor de aanslagen in Parijs, vier maanden lang is beschermd door de moslimgemeenschap(zij hebben hem gedogen,zij steunden hem) in Molenbeek. Hij kon van adres naar adres gaan, op straat lopen, praatjes met mensen houden en pizza’s bestellen, en niemand gaf hem aan. De meerderheid gedoogde.Niemand belde de politie . Dus,de meerderheid toelaat dat de minderheid doet wat zij doet.Dat is de realiteit.En zolang Rutte kabinet niet de analyse maakt dat de ISLAM de oorzaak is van alle ellende en Rutte niet doet wat hij moet doen, namelijk de grenzen sluiten, Nederland de-islamiseren en ervoor zorgen dat jihad- terreur niet meer plaatsvindt, hoort hij niet thuis op de plek waar hij nu zit…

Lees ook:  Antifa in de VS?: wie sponsort de 'radicale' activisten van Amerika?

We moeten af van de ISLAM en de EUSSR. De import van ISLAM is het grootste probleem dat we de afgelopen eeuw hebben gemaakt, in Nederland en in West-Europa. En als we dat geen halt toeroepen, als we die asielinstroom in die massa-immigratie blijven laten komen van mensen uit een cultuur die levensgevaarlijk is voor ons en waarin iedereen die geen moslim is minderwaardig is, een cultuur die geweld predikt, zullen onze kinderen en kleinkinderen niet meer in een vrij land leven. Maar,EU houdt de grenzen niet dicht, u laat ze open en u laat de asielzoekers en de immigranten zo maar binnenkomen.In plaats van migranten aan de buitengrens tegen te houden, worden ze juist actief naar Europese havens gebracht. In Noord-Afrika bijna een miljoen migranten klaarstaan om ook de oversteek naar Europa te maken. Er staat Nederland dus een ware migratieramp te wachten. Wij moeten weer baas zijn over onze eigen grenzen in Nederland. Om dat te bereiken, moeten wij gewoon uit de EUSSR en uit Schengen stappen. Doe gewoon met de Britten mee, NEXIT dus!

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments