WDR eist: we moeten 42.000 illegale geweldplegers van Lesbos naar Duitsland brengen

WDR eist: we moeten 42.000 illegale geweldplegers van Lesbos naar Duitsland brengen

6 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

De situatie in het vluchtelingenkamp op Lesbos is erg gevaarlijk. Mensenreizen verhuisden op maandag en dinsdag naar Mytilini, de hoofdstad van het eiland, en gooiden stenen naar de politieagenten die ze terugduwden met waterkanonnen. De migranten verzetten zich tegen deportatie, willen naar het vasteland, naar Duitsland. Het kan niet worden uitgesloten dat de oproep in de Arabische uitzending door de WDR dat Duitsland ALLE 42.000 asielzoekers uit Griekenland zou accepteren, heeft bijgedragen aan de opstand.

Het is niets nieuws voor consumenten van alternatieve media dat de publieke figuren waarvoor ze betalen, in plaats van hun wettelijk verplichte informatie- en educatiemandaat, propaganda à la “The Black Channel” betrokken raken bij politiek poker. Hoewel ze zwaar worden bekritiseerd, stopt de reeks schandalen niet. De meest recente werd veroorzaakt door de WDR met zijn vluchtelingen- of migrantenkanaal WDRforyou, dat gericht is op zogenaamde vluchtelingen of onmiddellijke gepensioneerden die bereid zijn te emigreren – ook in het Arabisch, Perzisch en Engels – en waarvan het grote publiek waarschijnlijk niet op de hoogte is.

In januari zond hij twee interviews uit met Miriam Koch, hoofd van het immigratiebureau van Düsseldorf, die alleen, en zonder de steun van officiële instanties, laat staan ​​de federale overheid, probeerde een persoonlijke uitnodiging voor de hele wereld van door armoede getroffen migranten via de ether te bazuinen.

Lees ook:  Minder, Minder, minder van Wilders en Marokannen tweet Baudet wat is het verschil?

Buitenlandersfanaten snakken naar nog meer migranten

Er zijn nog niet genoeg vluchtelingen in Duitsland, alle mediterrane passagiers die gered zijn van “nood” kunnen worden verdeeld in Duitsland, 130 steden hebben afgesproken migranten uit Italië te accepteren en ook de 40.000 migranten die momenteel in Griekse kampen verblijven. Er is genoeg ruimte in Duitsland, zegt Koch (52). Wat trouwens sinds vorig jaar ongemakkelijke vragen moest stellen over 9075 illegaal opgeschorte deportaties … Wat echter ook de vraag van haar partijrelatie beantwoordt: Bündnis90 / Die Grünen ! En ze verklaart haar overmoed (men zou ook kunnen spreken van ambtsmisbruik), haar waanideeën over het opnemen van vluchtelingen.

Ze vieren: in het Arabisch. Op facebook. Meer dan 85.000 oproepen getuigen hiervan en maken het ongeduld en de verwachtingen van de migranten op de Griekse eilanden duidelijk: ze hadden Koch’s interviewpartner, Isabel Schayani, geïnterviewd toen ze Lesbos bezocht over een “luchttransport” naar Duitsland en of Duitsland het eruit zou halen. Uiteindelijk had Koch aangegeven: “Natuurlijk moeten we Griekenland helpen met de situatie in de kampen op de eilanden. Als er later meer mensen komen, moeten we ermee omgaan. “

Bewoners van Lesbos voelen zich verlaten

Voorlopig deden de Grieken op Lesbos dit opnieuw, boos reageerend op de aanval van de demonstranten en de kerkklokken luiden om de plaatselijke bewoners te waarschuwen. Lange tijd hebben de eilandbewoners geprotesteerd tegen de regering die ze in de steek gelaten voelen en tegen de ‘vluchtelingen’ die illegaal vanuit Turkije zijn overgebracht.

Ze zijn steeds bozer over het strengere migratiebeleid van de conservatieve regering onder premier Kyriakos Mitsotakis. Dit zorgt voor meer deportaties van afgewezen asielzoekers. Nieuwkomers – er zijn er meer dan 100 per dag en de lente is er nog niet – worden nu opgesloten in een gesloten kamp totdat hun aanvraag is beslist. Dat zou binnen 25 dagen moeten gebeuren. Als het wordt goedgekeurd, is het vasteland – en dus Duitsland – in het vooruitzicht. Ze hebben een voordeel ten opzichte van de ongeveer 42.000 asielzoekers, van wie sommigen al enige tijd op de eilanden zijn en maanden, zo niet jaren moeten wachten. Dit verhoogt de wrok.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.
Lees ook:  Trump's eigen 'Wag the Dog': is Iran op het werk is het een afleiding voor afzetting lynch mob thuis?


Comments

comments