Duitse SPD introduceert homo verkeerslichtmannen in Hannover

Duitse SPD introduceert homo verkeerslichtmannen in Hannover

7 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

De door SPD gedomineerde gemeenteraad van Hannover wil homo verkeerslichtmannen in de stad introduceren. De perverse homopropaganda is niet alleen verontrustend voor onze jongeren, maar kost de belastingbetaler ook veel geld.

Het stadsbestuur in Hannover (Nedersaksen) is blijkbaar onderbenut. Er is geen andere manier om uit te leggen dat het door de SPD gedomineerde lichaam op het idee kwam om homoseksuele verkeerslichten voor mannen en vrouwen te introduceren. In de nabije toekomst zullen figuren van hetzelfde geslacht op de verkeerslichten schijnen. Alsof er geen belangrijke problemen meer waren in de stad.

Christopher Street Day in mei

De juiste gelegenheid om de verkeersborden te verdraaien werd ook snel gevonden. Christopher Street Day vindt dit jaar in mei plaats in Hannover. De gemeenteraad heeft besloten de nieuwe verkeerslichtmannen voor het eerst voor dit evenement te presenteren. De hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen zal in mei ontaarden in een oase van perversie wanneer een horde homo’s, lesbiennes, transgenders, interseksuelen en andere zieke mensen die zichzelf omschrijven als “queer” de stad zullen bezoeken.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenOp 30 en 31 mei worden niet alleen volwassenen, maar ook onschuldige kinderen geconfronteerd met absoluut verontrustende foto’s, bijvoorbeeld wanneer perverse mannen in lak en lak door de stad kunnen worden geleid op een hondenriem of homoseksuelen seksuele handelingen in het openbaar uitvoeren. Dergelijke afwijkingen worden al jaren in verschillende grote steden toegepast en worden door lokale politici gepromoot.

In sommige gevallen nemen FRG-politici zelfs actief deel aan deze perverse evenementen. Een voorbeeld is de groene politicus Niclas Ehrenberg. De man uit Düsseldorf liet zich vorig jaar aan de leiband en op handen en voeten over het asfalt in Zürich leiden, soms een broekspijp likkend. The Green wilde deze afschuwelijke daad zelfs gebruiken om te stemmen voor stemmen in de verkiezingscampagne. Verdere opmerkingen hierover zijn overbodig.

Belastingbetalers financierden homoseksuele verkeerslichtmannen

De vraag wie moet betalen voor de vervorming van de openbare ruimte in Hannover wordt snel beantwoord: de belastingbetaler, die in de overgrote meerderheid van de gevallen grotendeels niet geïnteresseerd is in “seksuele diversiteit”. Alleen al het herontwerp van slechts 7 verkeerslichtsystemen kost 7.000 euro. Het geld gebruiken om de daklozen te ondersteunen, waarvan sommige in Hannover zijn, valt niet op bij de heersers. Schuwule Ampelmännchen zijn belangrijker dan het overleven van onze landgenoten.Lees ook:  Nederland vertelt homo-asielzoekers dat ze niet homo genoeg zijn

Comments

comments