Eén AI-aangedreven simulatie voorspelt dat het Coronavirus tot 52 miljoen mensen zal doden

Eén AI-aangedreven simulatie voorspelt dat het Coronavirus tot 52 miljoen mensen zal doden

7 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

Zou het kunnen dat we aan de vooravond staan ​​van een van de ergste pandemieën in de menselijke geschiedenis? Al jaren waarschuwen de experts ons dat er een komt. Bill Gates heeft zelfs herhaaldelijk gewaarschuwd dat dit een van de grootste potentiële bedreigingen is waarmee de mensheid wordt geconfronteerd. We weten niet of deze uitbraak van coronavirus zal evolueren naar het soort dodelijke pandemie waar Gates het over had, maar zonder twijfel konden we bij de volgende grote wereldwijde pandemieën mogelijk tientallen miljoenen mensen zien sterven. In feite stierven ergens tussen de 50 miljoen en 100 miljoen mensen tijdens de Spaanse grieppandemie van 1918 toen de wereldbevolking veel kleiner was. Het volgende komt van Wikipedia …

De grieppandemie van 1918 (januari 1918 – december 1920; in de volksmond bekend als de Spaanse griep ) was een ongewoon dodelijke grieppandemie , de eerste van de twee pandemieën met het H1N1-griepvirus , met de tweede in 2009. [1] Het infecteerde 500 miljoen mensen over de hele wereld, [2] inclusief mensen op afgelegen eilanden in de Stille Oceaan en in het Noordpoolgebied . Het dodental wordt geschat op 50 miljoen, en mogelijk wel 100 miljoen (ongeveer drie tot vijf en een half procent van de wereldbevolking op dat moment), waardoor het een van de dodelijkste epidemieën isin de menselijke geschiedenis. [3] [4] [5]

Het is dus niet ondenkbaar dat we een andere pandemie zouden zien die een vergelijkbaar aantal mensen zou doden.

corona

Met dat in gedachten wil ik graag met u delen wat een door AI aangedreven simulatie gemaakt door een technologie-executive genaamd James Ross heeft gevonden.

Volgens Ross projecteert zijn simulatie dat deze coronavirusuitbraak tot 52 miljoen mensen zal doden …

Een door AI aangedreven simulatie uitgevoerd door een technologiemanager zegt dat Coronavirus binnen 45 dagen wel 2,5 miljard mensen kan infecteren en 52,9 miljoen van hen kan doden. Gelukkig veranderen echter de omstandigheden van infectie en detectie, wat op zijn beurt ongelooflijk belangrijke factoren verandert waarvan de AI zich niet bewust is.

En dat betekent waarschijnlijk dat we veiliger zijn dan we denken.

Waarschijnlijk het werkzame woord.

Persoonlijk denk ik niet dat de cijfers daar in de buurt zullen liggen.

Lees ook:  Ilhan Omar is Washington al aan het veranderen

Maar het feit dat zijn model tot nu toe dag in dag uit goed is geweest, is nogal alarmerend …

De resultaten tot nu toe hebben met succes de openbaar gemaakte cijfers van de volgende dag binnen 3% voorspeld, zegt Ross.

Als deze door AI aangedreven simulatie het traject van deze uitbraak nauwkeurig blijft voorspellen, zijn er over 30 dagen ongeveer 2 miljoen mensen dood en daarna beginnen de cijfers echt omhoog te schieten.

Maar nogmaals, ik denk niet dat we dat soort exponentiële toename van het aantal zullen zien. Er zijn zoveel factoren waarop een computermodel gewoon niet kan anticiperen, en een daarvan is het feit dat dit virus zeer snel muteert …

Het nieuwe coronavirus vertoont volgens Chinese wetenschappers al een uitzonderlijk vermogen om te muteren, wat betekent dat de bestrijding ervan net een stuk moeilijker is geworden.

In een proces dat wordt beschreven als ‘opvallend’, is coronavirus in staat zichzelf tijdens de vlucht aanzienlijk te veranderen en in nieuwe vormen te veranderen terwijl het van de ene persoon op de andere overgaat – ook binnen dezelfde familie van mensen.

Deze mutaties kunnen het virus minder gevaarlijk maken, maar het is ook mogelijk dat ze het virus nog dodelijker kunnen maken.

We zullen gewoon moeten afwachten wat er gebeurt.

Wat we wel weten is dat het zich heel, heel gemakkelijk van persoon tot persoon heeft verspreid.

Chinese ambtenaren beweren zelfs dat één man het virus heeft opgelopen nadat hij slechts 15 seconden naast een geïnfecteerde vrouw stond …

Een Chinese man heeft het moordenaar coronavirus gevangen binnen slechts 15 seconden nadat hij naast een besmette vrouw op een markt stond.

De onbekende 56-jarige, alleen bekend als ‘patiënt vijf’, stond dicht bij ‘patiënt twee’ – een 61-jarige drager van de dodelijke SARS-achtige infectie.

Jiangbei Health Commission, de lokale autoriteit van de man, onthulde dat geen van beide patiënten een gezichtsmasker droeg om zichzelf te beschermen.

Als dit virus zich echt zo gemakkelijk verspreidt, zitten we in een enorme hoeveelheid problemen.

Lees ook:  China, Zuid-Korea melden meer virusgevallen te midden van toenemende wereldwijde bezorgdheid

Op dit punt wordt ons verteld dat wereldwijde functionarissen zich “nuchter voorbereiden op het groeiende risico van een wereldwijde pandemie” . Aanvankelijk werd gehoopt dat het virus in China zou kunnen worden ingesloten, maar nu duiken er elk uur wereldwijd nieuwe gevallen op.

Twee verdachte gevallen zijn zojuist geïdentificeerd in Zuid-Afrika, de Duitsers hebben zojuist hun 13e geval bevestigd, Japan heeft 41 nieuwe gevallen op een in quarantaine geplaatst cruiseschip gemeld en er is net iemand dood gevallen door het virus in Dubai.

Ondertussen blijft het aantal gevallen gestaag stijgen in Aziatische landen zoals Taiwan en Singapore …

Drie nieuwe gevallen van coronavirus werden gemeld in Taiwan, waardoor het totaal op 16 komt, volgens een verklaring van het ministerie van Volksgezondheid en Welzijn. In Singapore werden twee extra gevallen van coronavirus bevestigd, waardoor het totale aantal in het land werd verhoogd tot 30, volgens een verklaring van het ministerie van Volksgezondheid.

Maar de overgrote meerderheid van de gevallen en sterfgevallen is nog steeds in China, en wat zich momenteel in die natie ontvouwt, is als iets uit een sciencefictionfilm.

Chinese functionarissen hopen dat door steden met een gecombineerde bevolking van meer dan 50 miljoen mensen onder een strikte quarantaine te plaatsen, dit zal helpen voorkomen dat het virus zich elders verspreidt.

Hopelijk hebben ze gelijk, maar wat als dat niet werkt?

Sommige autoriteiten zijn ervan overtuigd dat het al te laat is. Denk bijvoorbeeld eens aan wat een CDC-functionaris onlangs zei …

Totale beheersing zit niet in de kaarten, zei Nancy Messonnier, directeur van het Nationaal Centrum voor Immunisatie en Ademhalingsziekten van de Centers for Disease Control and Prevention. “Gezien de aard van dit virus en hoe het zich verspreidt, zou dat onmogelijk zijn. Ons doel is om dit te vertragen … We bereiden ons voor alsof dit de volgende pandemie is.

Dat klinkt helemaal niet goed.

Lees ook:  Een nieuwe context voor Russiagate

De meeste mensen realiseren zich dit niet, maar we leven op een van de meest kritieke momenten in de menselijke geschiedenis en dit virus kan alles veranderen.

Ik weet nog steeds niet of dit de gruwelijke wereldwijde pandemie is waar we voor zijn gewaarschuwd of dat er pas een komt. Maar veel stemmen die ik zeer respecteer, dringen er sterk op aan dat mensen zich voorbereiden op het ergste. Bijvoorbeeld, dit is wat Mike Adams zegt …

Ontkenning is geen behandeling voor een pandemie. Ontkenning stopt de verspreiding niet. Het moedigt het zelfs aan. Dat is de reden waarom de linkse media, de technische reuzen, de WHO en de regeringen van de wereld nu allemaal medeplichtig zijn aan de verergering van deze pandemie . Ze weigeren zelfs de wereld te vertellen wat er aan de hand is, en ze doen alsof ze dit op een of andere manier lang genoeg kunnen verbergen zodat niemand zal merken dat hun eigen vrienden, familieleden of collega’s dood gaan vallen in steden over de hele wereld.

Net als Mike Adams geloof ik dat dit virus een uiterst ernstige bedreiging is.

Ik hoop echter nog steeds dat de maatregelen die de mondiale autoriteiten nemen, zullen helpen en dat deze uitbraak uiteindelijk zal wegbranden.

Maar op dit punt blijft het aantal gevallen met elke voorbijgaande dag toenemen, en we zouden nogal dwaas zijn om te negeren wat de experts ons proberen te vertellen.

Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments