Schokkend: Dit is waarom Zweden is de favoriete bestemming van mannelijke asielzoekers

Schokkend: Dit is waarom Zweden is de favoriete bestemming van mannelijke asielzoekers

7 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

Times of Sweden 19-jarige Somalische moslimmigrant in Zweden veroordeeld tot slechts 75 uur gemeenschapsdienst voor het brutaal verkrachten van een 13-jarig meisje meerdere keren, zowel vaginaal als anaal, dat haar zoveel pijn deed, dat ze niet in staat was ga twee dagen zitten en heeft terugkerende nachtmerries.

De officier van justitie wilde hem laten veroordelen wegens verkrachting tegen een minderjarige, maar de Zweedse rechtbank besloot hem alleen te veroordelen voor het ‘voordeel halen’ uit het jonge meisje meldt de Zweedse nieuwssite Samnytt .

De leeftijd van toestemming in Zweden is 15. Desondanks heeft de rechtbank de 19-jarige Hussein niet veroordeeld voor verkrachting tegen het 13-jarige meisje, maar in plaats daarvan werd hij veroordeeld voor het “seksueel misbruiken” van haar.

De Somalische islamitische man ontvangen verblijfsvergunning in Zweden door de migratie autoriteiten over de 13 e april 2016. Op het 9 th van maart 2019 werd hij gearresteerd door de politie. Op de 6 e van mei 2019 Mora District rechtbank veroordeelde de man tot een voorwaardelijke straf, 75 uur taakstraf en veroordeeld tot betaling SEK 15 000 ($ 1 579) schade aan het meisje.

Dit soort verhalen zijn een alledaags verschijnsel geworden in Zweden.

zweden

ZWEDEN: verkrachter veroordeeld tot 50 uur jeugddienst na brutale verkrachting van 12-jarige

NationalFile  Een 12-jarig meisje dat zo bruut werd verkracht dat ze uit haar ‘buik’ bloedde nadat ze op Snapchat was verzorgd, heeft haar verkrachter de gevangenis zien ontwijken. Mikael Shaba, 17, verzorgde zijn slachtoffer op de social media-site voor het delen van foto’s.

Op 21 juni 2018 lokte Shaba zijn slachtoffer naar zijn kelder waar hij de vicieuze aanval uitvoerde. Het slachtoffer zou uit haar “buik” zijn gebloed en verschillende kneuzingen rond haar lichaam hebben opgelopen.

Toen hij met de politie sprak, verklaarde het 12-jarige slachtoffer dat Shaba ‘uit een ander land’ kwam, maar ze kon zich zijn nationaliteit niet herinneren. Aanvankelijk rapporteerde het meisje de seksuele aanval niet. De oudere broer van het slachtoffer boven Shaba, opscheppend en een grapje over de verkrachting aan zijn vrienden. Hierna vertelde hij zijn moeder die later de politie belde.

Shaba ontkent de verkrachting en beweert dat het slachtoffer en haar vriend – die aanwezig was – hun claim verzinnen om zijn reputatie te bezoedelen. Sinds de verkrachting is het slachtoffer haar haar gaan verliezen vanwege psychische problemen die zijn ontstaan ​​door het incident.

Volgens de Zweedse site Samnytt :

Lees ook:  In Zweden is de burgeroorlog al begonnen

De rechtbank stelt vast dat het misdrijf een strafwaarde heeft van twee jaar gevangenisstraf, wat de minimale straf is voor verkrachting tegen kinderen waarbij de strafschaal loopt van 2 tot 6 jaar gevangenisstraf. Vanwege de jonge leeftijd van Mikael is de rechtbank echter van mening dat hij helemaal niet tot gevangenisstraf mag worden veroordeeld, noch tot gesloten jeugdzorg.

De rechtbank redeneerde ook dat Mikael Shaba een korting van 50 procent moet krijgen op het aantal uren jeugddienst dat hij moet worden veroordeeld en daarom moet beslissen over 50 uur in plaats van 100. De reden voor de vermindering is dat het moet worden beschouwd als onderdeel van de straf dat Mikael Shaba moet deelnemen aan een oproepprogramma volgens een vastgesteld “jeugdcontract”. Volgens de bijlage bij het arrest houdt dit in het bijzonder in dat hij gedurende 15 minuten 45 minuten met een sociaal assistent moet praten over geweld.

De verkrachter kreeg een lichte straf van vijftig uur ‘jeugddienst’. Shaba en zijn vrienden worden er ook van beschuldigd het slachtoffer verbaal te hebben lastiggevallen na de verkrachting, in sommige gevallen noemt ze haar een ‘hoer’.

zweden

NationalFile  Een vrouw die naar verluidt een man uit zelfverdediging heeft neergestoken terwijl ze werd verkracht, is gearresteerd wegens poging tot moord.

Helaas is dit niet de eerste keer dat de Zweedse autoriteiten er blijkbaar niet in slagen het slachtoffer recht te doen.

zweden

In 2016 had een vrouw die aan een rolstoel was gebonden en die beweerde dat ze door een groep was verkracht, haar vermeende aanvallers vrijgelaten nadat werd gedacht dat ze niet hard genoeg had teruggevochten of probeerde te ontsnappen; impliciete toestemming.

43% van de verkrachtingen in Zweden werd gepleegd tegen kinderen.

zweden

Comments

comments