Berlijn zakt weg in ANTIFA-terreur: extreem linkse brandstichtingaanvallen op recordhoogte

Berlijn zakt weg in ANTIFA-terreur: extreem linkse brandstichtingaanvallen op recordhoogte

9 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

Hoewel de vijand nog steeds recht heeft op de vestiging, is de realiteit van misdaad heel anders. Links-extremist Antifa is in toenemende mate gewetenloos tegen andersdenkenden. Alleen al in Berlijn waren er in 2019 meer dan 50 linkse brandstichtingaanvallen – bijna twee keer zoveel als in het voorgaande jaar.

De linkse brandstichtingaanvallen in de federale hoofdstad verdubbelden bijna in vergelijking met het voorgaande jaar. Dit blijkt uit het antwoord van de politie op een verzoek van de Berliner Morgenpost . Terwijl de onderzoekers in 2018 nog steeds 26 daden van zogenaamde politiek gemotiveerde misdaad (PMK) aan de ‘linkerzijde’ toonden, waren er in 2019 bijna twee keer zoveel met 50 daden. Maar men hoort en leest niets van toenemende linkse extremistische gewelddaden in de gelijkwaardige media .

De politie vertrouwt op de “Criminele politie registratiedienst in gevallen van politiek gemotiveerde criminaliteit”, waarin de eerste meldingen onmiddellijk na het misdrijf worden geregistreerd. Als het politieonderzoek tot een ander resultaat leidt dan op het eerste moment werd aangenomen, kunnen de geregistreerde aantallen vervolgens naar beneden of naar boven worden gecorrigeerd. Er kan bijvoorbeeld worden verklaard dat slechts 48 gevallen werden genoemd in een eerder verzoek van FDP-parlementslid Marcel Luthe en het huidige aantal is 50.

Rechten voeren nauwelijks brandstichting uit

Interessant: voor de 50 gevallen van brandstichting links is er slechts 1 geval waarin de dader om de juiste redenen heeft gehandeld. Opvallend is dat er vorig jaar nog 3 rechtsbewapende aanvallen waren. Dus terwijl de statistieken van links een indrukwekkende groei van 92,3 procent noteerden, daalden de daden van rechts scherp, met 66,7 procent. Maar vreemd genoeg spreekt niemand erover. Het past gewoon niet in het beeld dat u aan de burger wilt overbrengen.

Lees ook:  Donald Trump heeft zichzelf in een hoek geschoven

De aanvallen op auto’s werden in alle gedocumenteerde gevallen uitgevoerd. De politie kan alleen maar raden waarom het aantal aanvallen zo sterk is toegenomen: “In 2019 hebben onder andere het militaire conflict in de noordelijke Syrische Koerdische gebieden en de uitzettingsverzoeken voor verschillende objecten uit de linker scene geleid tot verhoogde agitatie van de linker scene.” Leipzig ziet regelmatig dat linkse extremisten gewoonlijk brandstichting plegen als ze niet van politieke processen houden.

Het aantal niet-gemelde gevallen is aanzienlijk hoger

Wat veel onafhankelijke waarnemers vermoeden, is echter dat het aantal linkse terroristische brandstichtingaanvallen waarschijnlijk nog hoger zal zijn dan de officiële cijfers suggereren. In 2019 zijn in totaal 358 auto’s verbrand in het stadsgebied van Berlijn. Zoals de Berliner Morgenpost meldt, registreerde de politie grotendeels geen linkse extremistische motieven, maar noemde alleen vandalistische of pyromaniacale drijfveren als mogelijke motieven.

Slechts in één van de 52 gevallen in 2019 kon überhaupt een dader worden geïdentificeerd. Het jaar daarvoor werd slechts één brandstichter in Antifa gearresteerd, maar twee rechtse daders. Dat laat geen goede conclusies toe. Is Justitia blind in Berlijn in het linkeroog? Met betrekking tot de absoluut militante linkse extremisten , is er een gebrek aan politieke wil om meer van hen te vangen? Heel goed mogelijk, want zelfs uit de gelederen van gevestigde politici tonen mensen solidariteit met de linkse terroristen. De linkse Martina Renner en de Groene Canan Bayram steunden bijvoorbeeld zelfs openlijk de linkse terroristische organisatie Antifa in de Bondsdag, om maar een voorbeeld te noemen.

Comments

comments