Zweden, Frankrijk en Duitsland dicht bij een burgeroorlog ook geheime dienst AIVD is nu alert

Zweden, Frankrijk en Duitsland dicht bij een burgeroorlog ook geheime dienst AIVD is nu alert

10 februari 2020 1 Door Indignatie redactie

De Denen hebben extra middelen ingezet om de verbindingen van het land met Zweden te controleren, omdat er in Denemarken bommen zijn gedetoneerd door mensen die uit Zweden komen. Deze mensen uit Zweden zijn islamitische criminelen. De Zweedse regering reageerde op de Deense maatregel door de Denen nazi’s te noemen. De Zweedse samenleving is ten kwade veranderd en het Zweedse volk is zich ervan bewust dat het heeft verloren.

Dit alles is bekend, maar wat interessant is, is dat een voormalig hoofd van de Zweedse vrachtwagenbouwer Scania, Leif Ostling, heeft gezegd dat Zweden op weg is naar een burgeroorlog vanwege het probleem van zijn gewelddadige migranten die niet bereid zijn om in de Zweedse samenleving te integreren. Als succesvol zakenman kan zijn mening niet worden afgedaan als zijnde van een soort asociale dwaas die in de kelder van zijn moeder woont.

Dit roept de vraag op: hoe kun je in deze tijd een burgeroorlog voeren? Een burgeroorlog is ambitieus, maar is het wel haalbaar?

De bevolking van Zweden is nu 10,1 miljoen, waarvan 8% islamitische bevolking. De eerste vraag is, wie is de eigenaar van de wapens en hoeveel zijn het er?

Deze site zegt dat burgers in Zweden naar schatting 2.296.000 geweren bezitten, legaal en illegaal, waarvan ongeveer de helft geweren zijn. Er is een grote jachttraditie in Zweden. Met ingang van het jaar 2011 waren er 6,5 legale vuurwapens per 100 inwoners en 18,9 geregistreerde geweren per 100 mensen. De gemiddelde wapenbezitter heeft er dus drie.

De Zweedse regering denkt in dezelfde richting. Ze proberen momenteel het gebruik van wapens door jagers te beperken. Magazijnen en munitie moeten bij de politie worden geregistreerd en gescheiden worden gehouden van de wapens.

De islamitische elementen hebben de meeste handgranaten in burgerbezit, voornamelijk de M75-handgranaat uit het voormalige Joegoslavië. In Zweden bereikten de handgranaataanvallen in 2016 een piek van 40 stuks. De moslims hebben ook meer explosieven bij de hand. In de eerste negen maanden van 2019 waren er 97 explosies in Zweden. Zelfs de BBC heeft dit opgemerkt. Over Zweden zou een litanie van verschrikkingen geschreven kunnen worden, met alle moorden en verkrachtingen en messen en zo, maar bedenk gewoon dat er ongeveer elke tweede dag een explosie is.

Lees ook:  Trump aan Pelosi: "Ik schrijf deze brief voor de geschiedenisboeken"

De defensiemacht in Zweden heeft 139.180 vuurwapens, en de politie nog eens 38.000.

Al met al zijn er genoeg wapens om een burgeroorlog mee te voeren. Dit zal geen barbaarse aangelegenheid zijn die met messen en stokken wordt uitgevoerd.

Maar hoe zal het aflopen? Op dit moment vallen de moslims politiebureaus aan, controleren ze no-go gebieden en enclaves en worden ze door de politie onvoldoende ontmoedigd om deze activiteiten uit te voeren. De publieke opinie wordt steeds minder tolerant. Wat de politiek betreft, hebben de linkse partijen de laatste verkiezingen, in september 2018, gewonnen en hebben de sociaal-democraten de controle over de regering behouden. Hun belangrijkste oppositie is de Zweden Democraten, die door de premier “een extremistische en racistische partij” wordt genoemd. In een recente peiling hebben de sociaal-democraten een steunpercentage van 22 procent, en de Zweden Democraten zijn met 24 procent populairder.

Een teken van de verschuiving in de publieke opinie is het feit dat de leider van de Moderaten [Conservatieven] partij, met 70 van de 349 zetels in het Zweedse parlement, zich op Facebook heeft verontschuldigd bij al diegenen die in de loop der jaren kritiek hadden geuit op het immigratiebeleid van het land. De draaiende wind van de publieke opinie zullen aanmoedigen tot hardhandig optreden tegen de islamitische enclaves, wat de moslims op hun beurt woedend zal maken, en ze zullen waarschijnlijk reageren met meer aanvallen op de politie en andere openbare instellingen.

Hoe het tot een burgeroorlog kan komen, is dat de reactie van de regering op het escalerende geweld te ver achterblijft bij de gebeurtenissen en de publieke opinie. En dan zal een officier van de strijdkrachten wiens vrouw of dochter is vermoord zijn eenheid leiden bij de overname van het parlementsgebouw. Niemand in de politiemacht zal hem tegenhouden, omdat de politie al tientallen jaren de dupe is van het moslimgeweld.

Lees ook:  Ondersteunt de Zweedse COVID-19-ervaring de kudde-immuniteitstheorie?

De volgende fase zal de reactie zijn van de linkse partijen die Duitsland, Frankrijk en de Europese Unie besturen. De Gele Hesjes protesteren al meer dan een jaar in Frankrijk. In het begin waren ze verbaasd over de stickers van de Europese Unie op Franse pantserwagens. Het lijkt erop dat Macron en Merkel hebben samengespannen om een Frans-Duitse troepenmacht op te richten om opstanden in Europa neer te slaan. Om Zweden te bereiken zou deze troepenmacht door Denemarken moeten gaan, en de Denen zullen hen waarschijnlijk tegenhouden. Als dat niet lukt, is het onwaarschijnlijk dat een gepantserde colonne over de Oresundbrug, die Denemarken en Malmö in Zweden met elkaar verbindt, komt. De Zweden maken goede antitankwapens.

Ja, je kunt een burgeroorlog hebben in deze tijd. Met betrekking tot Zweden, wat niet eeuwig kan doorgaan. Als de staat zijn geweldsmonopolie niet behoudt, houdt de staat op te bestaan.

Mensen kunnen een kort geheugen hebben voor beproevingen en ontberingen als ze een tijdje beschaafd en comfortabel zijn geweest. Aan de andere kant van de grens in Noorwegen hadden de Noren een slechte tijd in de Tweede Wereldoorlog, met bijna hongersnood. Dus bouwden ze in de jaren vijftig van de vorige eeuw een graanopslagplaats voor minstens een jaar, op de manier van het advies van Jozef aan de Egyptische farao. Twee generaties later was alle leed vergeten en werden de graansilo’s omgezet in studentenverblijven. De pijn van de komende burgeroorlog in Zweden zal niet zo snel worden vergeten.

Duitsland: extreem-rechts traint voor burgeroorlog

Duitse ultranationalisten geloven dat er een burgeroorlog en een eventuele ondergang van de staat zal komen en bereiden zich daarop voor door te trainen om vuurwapens en explosieven te gebruiken, heeft een lokale veiligheidsdienst gewaarschuwd.

De Duitse inlichtingendienst, de BfV, heeft volgens Die Welt de alarmklok geluid over de opkomst van de extreemrechtse ondergrondse. Een intelligentierapport dat door de krant werd ingezien, roept op tot meer toezicht op de zogenaamde “preppers” – een los netwerk van ultranationalisten die zich voorbereiden op apocalyptische scenario’s.

Lees ook:  De krijgsheer van Tripoli: dit is de gevreesde generaal Haftar van Libië

Die mensen verzamelen vuurwapens en andere voorraden ter voorbereiding van “een burgeroorlog” of “een gevreesde ineenstorting van de openbare orde” in Duitsland, zo onthulde de BfV. De preppersbeweging, die voor het eerst in de VS opdook, is al lang geworteld in het overlevingsdenken – waarbij extreemrechtse milities voorraden voedsel, munitie en medicijnen aanleggen die ze zouden gebruiken in het geval van een doemscenario.

Los daarvan is er een alarmerend aantal extremisten dat aanslagen met geïmproviseerde explosieven (IED’s) en kleine wapens zou kunnen beramen. Opvallend was dat veel van de extreem-rechtsen “een paar maanden of jaren geleden” geïndoctrineerd waren, maar niet bekend waren bij het bureau voordat ze zich bij extremistische groeperingen aansloten.

Duitse ultra-nationalisten radicaliseren meestal via sociale media en rechtse chats, waar de waargenomen verspreiding van de islam en de instroom van immigranten de meeste discussies domineren, aldus het BfV-rapport. Maar extreemrechtse terroristische acties – met IED’s, messen of aanvallen van brandstichters – blijven slecht georganiseerd, omdat er ‘flagrante kloven tussen planning en realiteit’ zijn.

Niettemin, sommige politici zeggen dat de extreem-rechtse scène een groeiende bedreiging voor de openbare veiligheid is. “Rechtsextremistische structuren van vandaag zijn net zo gevaarlijk voor onze democratie als ze ooit zijn geweest sinds 1945,” vertelde een parlementslid van de groene partij aan Die Welt.

Dit is niet de eerste keer dat de Duitse autoriteiten hun bezorgdheid hebben geuit over extreemrechts extremisme. Vorig jaar heeft de politie arrestaties verricht van verdachte ultranationalisten die een plan maakten voor opvallende aanvallen op immigranten en “mensen met andere politieke opvattingen”.

En in 2017 werd gemeld dat de politie in verschillende Duitse deelstaten uitgebreide invallen had gedaan in gebouwen die verbonden zijn met extreemrechts, waarbij een lijst werd gevonden met namen, adressen en foto’s van meer dan 5000 politici, meestal behorend tot linkse of liberale partijen. De groep die het doelwit was van de huiszoeking bestond uit zowel een actieve politieagent als een advocaat die heeft ontkend dat het document een “dodenlijst” was.

Sweden: The Wages of Self-Loathing Is Civil WarComments

comments