CIA zegt in 2020 start er een burgeroorlog in Duitsland

CIA zegt in 2020 start er een burgeroorlog in Duitsland

12 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

Het gerenommeerde Duitse blad Die Zeit komt met een bericht dat niet wordt overgenomen door de Nederlandse media: de CIA voorspelt dat in Duitsland vóór 2020 een burgeroorlog zal uitbreken.

Die Zeit onderschrijft het CIA-verhaal dat Duitsland op de rand van een burgeroorlog staat en onbestuurbaar zal worden met parallelle samenlevingen die niet uitwisselbaar zijn. Die Zeit meldt vervolgens dat 2020 erg optimistisch is. Ik deel die analyse met Die Zeit en waar Die Zeit zich richt op Duitsland richt ik mij liever op Europa, daar door de oligarchen in Brussel dit een Europees probleem geworden is.

Optimistisch dus van de CIA om 2020 te noemen, daar de Europese intifada reeds op grote schaal woedt. Deze Europese intifada richt zich in eerste instantie op de Joodse bewoners van Europa. Europese overheden zeggen dat zij de Joden zullen beschermen, maar zoals in Nederland Jozias van Aartsen liet zien, liet hij de Joden aan hun lot over.

2014 was een recordjaar voor Israël aangaande Joodse emigranten. Het Europese antisemitisme is een aanjager voor de Joodse exodus uit het Avondland naar het land dat volgens velen in Europa geen bestaansrecht mag hebben (o de ironie).  Europese regeringsleiders belijden met de mond och en wee wanneer het op de Joodse emigratie aankomt, maar in hun hart hopen ze dat met de Joodse emigratie het islamitische monster geen honger meer zal hebben. Fout! Wanneer de Joden op zijn, zullen de islamisten dat claimen als hun overwinning en in sneltreinvaart hun idee over een vredig Europa verder implementeren.

Lees ook:  Turkse dictator Erdoğan is de grootste bedreiging voor de wereldvrede sinds Hitler

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenZoals u al eerder hebt kunnen lezen is de religie van de vrede alleen vreedzaam wanneer je zelf een vrome moslim bent en anders niet.

De islam staat voor vrede via onderwerping. De islam sec de religie van de vrede te noemen is buiten context. Die vrede verkrijgt een mens alleen wanneer men zich onderwerpt aan de wil Allah, aldus de uitleg van moslims zelf.

Via termen als islamofobie (een term in het leven geroepen om een islamitische slachtofferrol te claimen die niet bestaat) en misinformatie zullen islamisten en de heersende elite trachten de wind van vrijheid die aanwakkert teniet te doen.

Aanvallen op moskeeën zullen worden vergeleken met een kristalnacht en dergelijke non-vergelijkingen terwijl dit soort vergelijkingen de plank volledig misslaan. Aanvallen op moskeeën worden ingegeven als reactie op de agressieve islam en de daarmee gepaarde excessen. Deze agressie van de islam wordt willens en wetens niet onderkend door de heersende klasse, daar die geen problemen ondervinden in hun villawijken en middenstandswijken.

Waarom is de aanhang van de PVV en SP zo anti-islam? Omdat zij wel de gevolgen van islamisering ondervinden in hun arbeiderswijken. Arbeiders die al jarenlang in hun wijk wonen en nu worden weggepest door migranten. Deze Nederlanders herkennen zich niet meer in hun wijk en in hun bestaan. De elite in de villawijken kijken met dedain neer op deze werkende Nederlanders omdat ze niet “verlicht” genoeg zouden zijn anders te denken dan de heersende klasse in hun reservaat.

Lees ook:  De volgende burgeroorlog?

Er is een probleem en dat probleem heet Islam. Blijven ontkennen leidt tot botsingen. Dat gebeurt nu al en wegkijken, of botweg ontkennen dat het probleem bestaat zal de botsingen alleen maar escaleren.Comments

comments