Grenscontrole Stena-Line slaat bij Willem-Alexander niet echt aan. Wel bij de speurhond

Grenscontrole Stena-Line slaat bij Willem-Alexander niet echt aan. Wel bij de speurhond

13 februari 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

´Koning´ Willem-Alexander bezocht dinsdag 11-2-2020 met VVD-er Ankie Broekers-Knol, staatssecretaris Justitie en Veiligheid een grenscontrole bij de voor inklimmers populaire Stena-terminal in Hoek van Holland. Inklimmers zijn migranten die in vrachttrailers klimmen om zo illegaal de oversteek naar Engeland te maken om daar voorgoed te blijven. Zelfs een de speurhond van de Marechaussee sloeg aan op Willem-Alexander.

De ´koning´ schijnt zich te verdiepen in de problematiek mbt deze verstekelingen. Maar Willem-Alexander snapt het niet. De papierwinkel is gigantisch als inklimmers worden gepakt. Want dan stelt hij weer een typisch domme Willem-Alexander-vraag: ´of het proces niet versneld kan worden, bijv. via de computer`. Denkt ie nou echt dat de Koninklijke Marechaussee daar zit te slapen. Maar VVD-staatssecretaris Ankie is geen haar beter want ze was compleet verrast terwijl dit onder haar verantwoording valt.

De enige oplossing is namelijk verbeterde wetgeving en meer speurhonden. Zijn vraag had hij beter aan de staatssecretaris kunnen stellen met ´Waarom heb je dat inklimmen nog steeds niet strafbaar gesteld?´ De Regering waarvan ook Willem-Alexander deel uitmaakt laat het compleet afweten.

donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  BELACHELIJK Maxima 1,3 miljoen euro aan snoepreisjes oor de VN: Rutte LIEGT over kosten koning en Maxima


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments