SCHOKKEND Italië: Nigeriaan heeeft 18-jarigen verkracht en afgeslacht

SCHOKKEND Italië: Nigeriaan heeeft 18-jarigen verkracht en afgeslacht

13 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

Mia – Maria – Soopika – Pamela – de slachting is begonnen en er is geen einde in zicht om Europa te overspoelen met geïmporteerde moordende beesten. Italië is sinds woensdag ook weer in shock.

Na de burgeroorlogachtige omstandigheden in Zuid-Italië en Rome veroorzaakt door zwarte Afrikaanse “vluchtelingen” – die meestal alleen naar Duitsland migreren – en de beestachtige verkrachtingen in Rimini , schudt de moord op de 18-jarige Pamela Mastropietro nu het hele land.

Volgens de Corriere della Sera ontdekte een taxichauffeur het uiteengereten lichaam van Pamela op woensdag in twee koffers, die geparkeerd stonden langs een weg bij Pollenza. De 18-jarige Romein wordt al dagen vermist. Bij videobewaking van een apotheek op 30 januari konden de onderzoekers een man met een donkere huid identificeren die het slachtoffer vervolgde.

Politie bekende Nigerianen achtervolgden het meisje

De onderzoekers bezochten de Nigeriaanse man die al bekend was bij de politie in zijn appartement en vonden onder andere vuile en soms bloederige kleding en andere sporen van het slachtoffer. Volgens de officier van justitie stierf de vrouw ook gewelddadig in het appartement van de Nigeriaan, mogelijk met drugs. Er zijn ook belangrijke tekenen dat de jonge vrouw vóór haar dood seksueel werd misbruikt – een bestelde autopsie zou nu de details moeten verduidelijken.

Lees ook:  Soros en het Europees Hof voor de rechten van de mens

Nigeriaanse moordenaar orcs: moord Pamela herdenkt moord Soopika in Münster

De zaak doet sterk denken aan de moord op Soopika Paramanathan (22) in februari, die een Nigeriaanse stalker ontmoette als Caritas-vrijwilliger in een vluchtelingenhuis in Ahaus bij Münster. De Nigeriaan Anthony kreeg een mes voor de misdaad en wilde vervolgens het lichaam van de vluchteling weggooien in een grote trolleykoffer.

Hij wachtte op de 22-jarige voor een huis in Ahaus. Volgens de tenlastelegging zou hij 22 keer zijn hebben gestoken . Twee steken aan de achterkant, 20 steken in het mooie gezicht en de hals. Van wanhoop wordt gezegd dat Soopika de aanvaller met pepperspray heeft bespoten. Toen de Caritas-medewerker uit Sri Lanka onder het bloed op de vloer lag, wilde haar moordenaar de kleine vrouw in de koffer stoppen die ze had meegenomen. Toen voorbijgangers eraan kwamen, gaf hij het idee op om de handeling te verhullen.

De “asielzoeker” werd twee dagen later gearresteerd op het treinstation in Basel (!). De Nigeriaan bleef stil in het proces. In zijn asielaanvraag verklaarde hij dat hij zijn huis moest verlaten omdat hij “homoseksueel” was en tegen de islamitische terroristische organisatie “Boko Haram” had gevochten. Nigeria wordt erkend als een veilig land van herkomst, de moordenaar had nooit het land binnen mogen komen. Toen het vonnis werd uitgesproken, twijfelde de rechtbank er niet aan dat de Nigeriaan de dader was – onder andere bloedvlekken van het slachtoffer werden in zijn kamer en op de koffer gevonden. Bovendien was de verdachte intensief bezig met de “verwijdering van lijken” op internet, die niet bijzonder intelligent was.

Ondanks alle gekwalificeerde moordfuncties zoals verraad, wreedheid en het verbergen van misdaad, werd Merkel-Ork Anthony beloond met een mildere “doodslag” voor zijn gewaardeerde aanwezigheid in Duitsland. Alleen al de gevangenisstraf kost de Duitse belastingbetaler meer dan € 400.000.

Volgens de dader hadden ze een “korte liefdesaffaire” – in de zeer zelden gerapporteerde Duitse media werd de beestachtige moord snel afgedaan als een “regionale relatie-handeling” – er was geen media-protest. Een tragisch individueel geval. De strijd om Europa is al begonnen.

Comments

comments