Moslimterrorist maakt takenlijst voor het paradijs

Moslimterrorist maakt takenlijst voor het paradijs

14 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

Een moslimextremist die deze week veroordeeld werd voor het plannen van terreuraanslagen in Londen, stelde een takenlijst op met wat hij zou doen als hij na zijn terreurdaad in de hemel terechtkwam. Dat schrijft BBC News. Zo zou hij in het paradijs een hoofdpaleis uitkiezen en inrichten, naar de markt gaan, zijn 72 vrouwen en Allah ontmoeten en queesten ondernemen.

Mohiussunnath Chowdhury werd deze week veroordeeld voor het plannen van terreuraanslagen op toeristische trekpleisters in Londen. Zo wilde hij onder meer Madame Tussauds, de gay pride en een toeristenbus aanvallen. Hij werd schuldig bevonden aan gedragingen ter voorbereiding van terroristische daden, het verzamelen van informatie die nuttig kan zijn voor iemand die een terroristische daad voorbereidt, en het verspreiden van terroristische publicaties.

حسن سجواني 🇦🇪 Hassan Sajwani on Twitter

A chicken shop worker convicted of planning terror attacks in #London drafted a “to-do list” of what he would do when he reaches the heaven, including: choosing a palace, meet all wives and visit Jannah market. See the full list here: https://t.co/SA95jRY94s

Takenlijst voor het paradijs

Maar een van de opmerkelijkste documenten in zijn bezit was een document getiteld ‘Plannen voor Jannah’ – Jannah is het Arabische woord voor het Paradijs. In de takenlijst voor het hiernamaals lijst Chowdhury op wat hij zou allemaal doen zodra hij na zijn daad in de hemel terechtkwam.

Lees ook:  Demonstraties van vooral extreem-rechts en extreem-links – TEGEN WAANZIN EN ONDERDRUKKING

Daarin staat, in volgorde: 

“tournee van het hele terrein in Jannah en kiezen van een hoofdpaleis”,

 “kennis maken met alle vrouwen en de twee belangrijkste uitkiezen”

“het hoofdpaleis inrichten”“alle familie ontmoeten en feesten”

“alle vrienden ontmoeten en feesten”  

“alle profeten en metgezellen van Mohammed ontmoeten”

“Allah ontmoeten” komt pas op de zevende plaats, gevolgd door “de Jannah-markt bezoeken” en 

“tijd doorbrengen met vrouwen”.

Mogelijk hield Chowdhury van rollenspellen, want zijn tiende taak in het hiernamaals zou “het uitkiezen van queesten om te ondernemen” zijn. Tot slot zou hij “nieuwe vormen van vermaak” uitzoeken.

In 2018 vrijgesproken voor zwaardaanval

De 28-jarige Chowdhury, die in een rotisserie werkte en vroeger Uber-chauffeur was, onthulde zijn plannen aan de undercoverpolitie. Hij zou daarbij hebben opgeschept dat hij de jury had voorgelogen bij een eerder proces. De undercoveragenten deden zich voor als moslimextremisten en volgden de terrorist vijf maanden lang.

Hij bereidde zich voor door gewichten te heffen, te oefenen met een mes, onthoofdingen te repeteren, naar de schietbaan te gaan en te proberen een geweer aan te schaffen. Ook was hij in het bezit van een document getiteld ‘richtlijnen voor het uitvoeren van rechtvaardige terreuroperaties’.

Chowdhury werd in 2018 al eens vrijgesproken nadat hij de politie aan Buckingham Palace aanviel met een zwaard en “Allahoe akbar” schreeuwde. Chowdhury beweerde destijds dat hij zelfmoord wilde plegen door de politie aan te vallen en dat hij niemand kwaad wou doen. Toen gaf de dader al blijk van weinig intelligentie: hij wilde naar Windsor Castle, maar zijn gps stuurde hem naar een café met dezelfde naam.

Lees ook:  Geheim Brexit-document Operation Yellow Hamer onthult de dubbelzinnigheid van degenen die ons in dit no-deal debacle hebben geleid
Waardeer dit artikel!!
Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine donatie klik dan hier. Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.

Comments

comments