“Return management” voor terroristen: Berlijn raakt IS-terugkeerders op een ontroerende manier

“Return management” voor terroristen: Berlijn raakt IS-terugkeerders op een ontroerende manier

14 februari 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

Het meest zorgzame Duitsland aller tijden wordt “mensen terug” gegeven door zijn onverantwoordelijke politici omdat er vermoedelijk geen alternatief is: 65 IS-moordenaars en terroristen die zijn teruggekeerd naar Berlijn zijn al geaccepteerd als paspoortduitsers.

Van niet minder dan 135 islamisten met een Duits paspoort die Duitsland hebben verlaten sinds het begin van de moorddadige campagne van de islamitische staat in de afgelopen jaren met het doel van het “kalifaat”, zijn ongeveer de helft – 65 terroristen alleen teruggekeerd naar Berlijn, driekwart van hen mannen. 20 werden gedood, de rest bevindt zich nog steeds in het voormalige gevechtsgebied of zit in Iraaks / Koerdische gevangenissen.

Natuurlijk hebben de terugkeerders nu gevechtservaring – en zijn daarom bijzonder waardevolle adviseurs of aanhangers van de islamitische scene, die sterk is gegroeid tijdens hun afwezigheid, en die bijzonder goed bloeide onder het rood-rood-groene senaatsbestuur.

Hoewel Berlijn praktisch geen cent heeft (en failliet zou zijn zonder financiële verevening door de staat), heeft het door de SPD geleide senaatsafdeling natuurlijk nog steeds genoeg geld over om voor de IS-veteranen te zorgen: zoals de ” Tagesspiegel ” meldt, parallel met “wetshandhaving, observatie.” “De-radicalisering en preventie” ook “Gezinszorg en ondersteuning voor mogelijke integratie”. Voor dit doel zorgt een afzonderlijk ‘gestructureerd retourbeheer’ voor de terugkeerders.

Lees ook:  Delicatessen voor illegalen: asielzoekers zijn drie keer zoveel waard als uitkering-ontvangers

Berlijn full service management voor terreurbeesten

En het is dezelfde Berlijnse Senaatsbestuur die erop wijst dat er geen wettelijke basis is om Duitse burgers niet terug te nemen en terug te nemen – zelfs als dit een enorm veiligheidsrisico voor de lokale bevolking betekent. Het fenomeen van “gebonden handen” is alleen van toepassing rond – als het gaat om het toepassen van toepasselijke wetten ten gunste van verkrachters, moordenaars en verraders die als Duitsers in een buitenlandse militaire macht dienden. Met het ophalen van spijt kun je zo gemakkelijk mogelijk weer meedoen.

Omgekeerd, als een onbekend aantal mensen Duitsland binnenkomt zonder bewijs van identiteit, hebben dezelfde autoriteiten plotseling geen probleem met het opschorten van bestaande wetten en het plegen van permanente schendingen van de wet en de grondwet. Altijd op exact dezelfde manier lijkt het erop dat de grootst mogelijke veiligheidsdreiging en -gevaar wordt bereikt voor de normale Duitse bevolking.

donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  Leven in een wereld waar iedereen wordt uitgenodigd om de impact te voelen


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments