“Return management” voor terroristen: Berlijn raakt IS-terugkeerders op een ontroerende manier

“Return management” voor terroristen: Berlijn raakt IS-terugkeerders op een ontroerende manier

14 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

Het meest zorgzame Duitsland aller tijden wordt “mensen terug” gegeven door zijn onverantwoordelijke politici omdat er vermoedelijk geen alternatief is: 65 IS-moordenaars en terroristen die zijn teruggekeerd naar Berlijn zijn al geaccepteerd als paspoortduitsers.

Van niet minder dan 135 islamisten met een Duits paspoort die Duitsland hebben verlaten sinds het begin van de moorddadige campagne van de islamitische staat in de afgelopen jaren met het doel van het “kalifaat”, zijn ongeveer de helft – 65 terroristen alleen teruggekeerd naar Berlijn, driekwart van hen mannen. 20 werden gedood, de rest bevindt zich nog steeds in het voormalige gevechtsgebied of zit in Iraaks / Koerdische gevangenissen.

Natuurlijk hebben de terugkeerders nu gevechtservaring – en zijn daarom bijzonder waardevolle adviseurs of aanhangers van de islamitische scene, die sterk is gegroeid tijdens hun afwezigheid, en die bijzonder goed bloeide onder het rood-rood-groene senaatsbestuur.

Hoewel Berlijn praktisch geen cent heeft (en failliet zou zijn zonder financiële verevening door de staat), heeft het door de SPD geleide senaatsafdeling natuurlijk nog steeds genoeg geld over om voor de IS-veteranen te zorgen: zoals de ” Tagesspiegel ” meldt, parallel met “wetshandhaving, observatie.” “De-radicalisering en preventie” ook “Gezinszorg en ondersteuning voor mogelijke integratie”. Voor dit doel zorgt een afzonderlijk ‘gestructureerd retourbeheer’ voor de terugkeerders.

Lees ook:  Trump werd volledig autoritair in zijn laatste Fox News-interview

Berlijn full service management voor terreurbeesten

En het is dezelfde Berlijnse Senaatsbestuur die erop wijst dat er geen wettelijke basis is om Duitse burgers niet terug te nemen en terug te nemen – zelfs als dit een enorm veiligheidsrisico voor de lokale bevolking betekent. Het fenomeen van “gebonden handen” is alleen van toepassing rond – als het gaat om het toepassen van toepasselijke wetten ten gunste van verkrachters, moordenaars en verraders die als Duitsers in een buitenlandse militaire macht dienden. Met het ophalen van spijt kun je zo gemakkelijk mogelijk weer meedoen.

Omgekeerd, als een onbekend aantal mensen Duitsland binnenkomt zonder bewijs van identiteit, hebben dezelfde autoriteiten plotseling geen probleem met het opschorten van bestaande wetten en het plegen van permanente schendingen van de wet en de grondwet. Altijd op exact dezelfde manier lijkt het erop dat de grootst mogelijke veiligheidsdreiging en -gevaar wordt bereikt voor de normale Duitse bevolking.

Comments

comments