Wilders door het lint: ‘85.000 luxe woningen voor asielzoekers, geen plekje voor eenzame oudere. Schaam u, Rutte!!’

Wilders door het lint: ‘85.000 luxe woningen voor asielzoekers, geen plekje voor eenzame oudere. Schaam u, Rutte!!’

14 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

PVV-voorman Geert Wilders is erg geraakt door het lot van de eenzame senior ‘meneer Jansen’. Er is geen plek in een opvanghuis voor hem. De oppositieleider vindt het onverteerbaar, want ondertussen worden er wel tienduizenden woningen gereedgemaakt voor asielzoekers. “Een ongelooflijke schande,” aldus de PVV’er.

Eén ding is zeker: er zullen ongetwijfeld Valentijnsdagen zijn geweest waarop PVV-leider Wilders minder woest was. Mevrouw Wilders moet het er maar een dagje mee doen, vrezen we, want zijn boosheid is eigenlijk wel terecht. Of hij dat moet afreageren op asielzoekers is een tweede, maar dat Nederland eenzame ouderen gewoon heeft weggegooid als oud vuil is een pijnlijke waarheid die voor niemand te ontkennen is. Wilders bespreekt het probleem als volgt:

Geert Wilders on Twitter

Het is een ongelooflijke schande. Onze ouderen verpieteren eenzaam thuis omdat er geen plek voor ze is en de verzorgingshuizen zijn gesloten. Wél 85.000 luxe woningen sinds 2014 voor asielzoekers. Maar voor meneer Jansen is er geen plekje meer. Schaam u @MinPres!! #Zembla https://t.co/DiRblY1Oic

“Het is een ongelooflijke schande.

Onze ouderen verpieteren eenzaam thuis omdat er geen plek voor ze is en de verzorgingshuizen zijn gesloten.

Wél 85.000 luxe woningen sinds 2014 voor asielzoekers. Maar voor meneer Jansen is er geen plekje meer.  Schaam u, premier Rutte!!”

In een tweede tweet zet Wilders het verhaal van meneer Jansen nog wat doordringender neer:

Lees ook:  32 miljard verdwenen uit het ABP pensioenfonds het moet terug naar de burger

Geert Wilders on Twitter

Meneer Jansen is eenzaam, ziek en hulpbehoevend en wil naar het bejaardenhuis maar er is geen plek voor hem. Rutte geeft miljarden uit aan asielzoekers. D66 wil half Afrika hierheen halen. Zieke politici. De PVV zegt: zorg eerst goed voor je eigen mensen zoals meneer Jansen!

“Meneer Jansen is eenzaam, ziek en hulpbehoevend en wil naar het bejaardenhuis maar er is geen plek voor hem.

Rutte geeft miljarden uit aan asielzoekers. D66 wil half Afrika hierheen halen. Zieke politici.

De PVV zegt: zorg eerst goed voor je eigen mensen zoals meneer Jansen!”

De PVV-leider slaat aan op een documentaire die Zembla gisteren uitzond. In die documentaire “luiden huisartsen de noodklok”, aldus de NPO. Omdat ouderen in Nederland ernstig dreigen te verpieteren. De synopsis is al schrijnend:

“Eind 2019 staan boze huisartsen op de stoep van het ministerie van Volksgezondheid: ze krijgen hun meest kwetsbare patiënten niet doorverwezen naar de juiste zorg. Vooral met ouderen zijn ze eindeloos aan het leuren. De huisarts hangt soms uren aan de telefoon, want verpleeghuizen en ziekenhuizen blijken vol, verzorgingshuizen zijn verdwenen en ook de thuiszorg heeft niet altijd plaats.

Sinds een aantal jaar moedigt de overheid ouderen aan om zo lang mogelijk thuis te wonen. Totdat het echt niet meer gaat, dan kunnen ze naar een verpleeghuis. De overheid belooft wel: ook thuis krijgen ouderen zorg, zoals voorheen in het verzorgingshuis. Huisartsen luiden nu de noodklok: hun thuiswonende ouderen kunnen nergens terecht en mantelzorgers vallen om. De juiste zorg regelen is bijna onmogelijk, omdat het systeem veel te complex is. Zembla volgt een aantal thuiswonende ouderen en hun huisartsen en onderzoekt zo de gevolgen van het ‘langer thuis’-beleid in de praktijk. “

De grote vraag is nu: wat gaat het kabinet er aan doen? Worden de prioriteiten anders verdeeld of gaat nu eindelijk eens een grote rode streep door allerlei regels die de woningbouw in dit land tot een totale stilstand hebben gebracht?

Lees ook:  Kots! Opa-van-fiets-schopper heeft alleen maar spijt omdat het om oudere man ging: ‘Nogmaals excuses!’
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Pensioenbestuurders denken aan U maar ALLEEN aan hun eigen hachje….
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments