Amerikaanse tragedie

Amerikaanse tragedie

18 februari 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

Het laatste ding over de verkiezingscampagne is dat het contact tussen Hillary Clinton en Michael Bloomberg is dat ze loopt als zijn vice-presidentskandidaat. Ze zijn verenigd in Trump-haat .

De tv-verslaggevers konden de gelukkige glimlach niet wegnemen toen ze spraken over progressieve en gematigde presidentskandidaten die deelnamen aan de eerste primaire verkiezingen. Er kwam geen einde aan het enthousiasme voor de 38-jarige kandidaat met de onmogelijke achternaam Peter Buttigieg (het komt uit het Arabisch en betekent duivin), wat de stijl van Barack Obama imiteert. Hij is populair bij studenten, maar hier concurreert hij met de oude marxistische Bernie Sanders van 78 jaar, die zowel jong als oud alles wat goed is uit de zee gratis aanbiedt.

Onze lieve verslaggevers moesten echter snel een andere grimas vinden die bij de situatie past. Het gaat slecht voor de linkse Elisabeth Warren (die slechts 70 jaar oud is en denkt dat ze gedeeltelijk Amerikaans-Amerikaans is), hoe wild ze ook met haar armen en benen vecht als ze over het podium loopt als een andere rockzanger. Ik denk dat ze bijna klaar is met dansen – het gas is uit de ballon verdwenen.

Voorste figuur van de Democratische Partij en de favoriete kandidaat van de partij is voormalig vice-president Joe Biden. Hij is zich echter niet altijd bewust van waar hij is en hij spreekt zwart en zegt absurde dingen. Bijvoorbeeld. heeft hij verklaard dat hij waarheid verkiest boven voorkeur ( feiten )!? Erger is echter dat het onwaarschijnlijk is dat hij onbeleefd en onbeleefd is tegen kiezers waar hij boos op lijkt. Een jonge vrouw stelde hem een ​​beleefde en relevante vraag, waarop Biden haar minachtte omdat ze onwetend was en haar ‘een pony-soldaat met een hondengezicht ‘ noemde .

Lees ook:  Dit is wat de pers zou moeten vragen: hoe weten we wanneer het veilig is om eruit te komen?

Het wordt niet beter dan velen suggereren dat hij gebruik heeft gemaakt van zijn hoge politieke positie om zichzelf en zijn zoon, Hunter Biden, te verrijken. Joe Biden heeft er in het openbaar op geprezen vice-president te zijn geweest omdat hij de beschuldiging van Oekraïense openbare aanklachten had gedwongen door te dreigen met het onthouden van Amerikaanse financiële steun aan Oekraïne. Als dat bekend klinkt, kan het zijn dat een aanklacht om iets soortgelijks te doen het voorwendsel was van de Democratische Partij om Trump in een rechtszaak te laten ontslaan.

De beet wordt fel afgenomen door het CNN TV-station, dat in de praktijk het propagandakanaal van de Democratische Partij is en in grote getale kijkers verliest. Het station heeft een programma waarin alleen vrouwen uit het betere burgerschap optreden. Ze toonden al hun vrouwelijke zorg voor gast Joe Biden en vroegen de aanwezigen hoe hij het “voelde” toen supporters van Trump logen over het hoge moraal van Biden & Son. De United Sisters kunnen hem echter niet redden. Hij is gewoon een ramp, en daar en het wanhopige partijleiderschap wachten op een publieke vernedering van dimensies.

De Democratische topkandidaat is waarschijnlijk niet de binnenkort 79-jarige verboden marxist Bernie Sanders of de 78-jarige massamiljardair Michael Bloomberg – beide bizarre vertegenwoordigers van een partij die eerder werd gedomineerd door realistische pragmatici.

Het is triest om getuige te zijn van het vervalkenmerk van de Verenigde Staten, dat deze jaren wordt vernietigd door progressieve Amerikanen die zichzelf haten. 

donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  Europa en VS moeten voorbeeld nemen aan China


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments