Moslim immigratie – een tikkende bom onder onze gezondheidssector

Moslim immigratie – een tikkende bom onder onze gezondheidssector

18 februari 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

Ze komen met ziekten die we nog nooit in Denemarken hebben gezien of die we eerder hebben geëlimineerd. Dit kunnen gevaarlijke aandoeningen van de luchtwegen zijn, infectieziekten, zoals mazelen, syfilis, aids en turbulentie.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat een groot deel van hun kinderen in pleeggezinnen terechtkomt, omdat ze agressief zijn, problemen hebben op onze scholen en andere gedragsproblemen hebben. Een uitgave die ons jaarlijks honderden miljoenen dollars kost. 

Waarom?

Ja, ik durf het slecht genoeg te schrijven. Maar velen van hen zijn niet de snelste bromfietsen op de pier – vanwege inteelt via “neven en neven en huwelijken”. Een fenomeen dat wij westerlingen ook kennen van de Europese koninklijke families die met familieleden zijn getrouwd. Resultaat: Ze werden verdomd gek.

Hetzelfde geldt voor veel van onze islamitische immigranten. 

Maar niemand durft er veel over te zeggen. En geen overheidsinstanties durven uit te gaan en ons precies te vertellen wat deze mensen in termen van hun ziekten of inteelt de Deense belastingbetalers hebben gekost.

Hun gedrag veroorzaakt ook onveiligheid in Deense ziekenhuizen.

Als een bekende vrijheidsstrijder, ontvang ik veel ongelukkige verhalen van mensen in alle lagen van het leven uit heel Denemarken  – inclusief van artsen en verpleegkundigen die me anoniem vertellen over hun sombere dagelijkse leven met moslimpersoneel dat niet aan hun patiënten zal overdragen. Denen die weigeren onderzocht te worden door smerig, moslimverpleegkundigen of weigeren onderzocht te worden door moslimartsen die niet eens de Deense taal spreken. Of grote moslimfamilies die weigeren hun familieleden te verlaten als de bezoektijd voorbij is, maar bedreigend en lastigvallen. Enz.

Kortom, veel islamitische artsen / verpleegkundigen en islamitische familieleden hebben geen respect voor het Deense ziekenhuissysteem.

Dat noem ik racisme. Voor deze religieuze dwazen geloven ze dat ze zich op basis van hun religie kunnen gedragen zoals ze ons “ongelovigen” zouden doen – die bovendien hun salaris betalen en de behandelingen van hun gelovigen. 

Ze tonen nooit dankbaarheid, nooit alleen een bedankje, maar alleen uiting, spot en vloeken bij een Deens ziekenhuissysteem dat hen alleen maar het beste wenst. 

Natuurlijk kunnen we niet alle moslims over een wapen heen snijden, maar ik heb persoonlijk nooit gezien dat etnische Denen of andere immigrantengroepen zich op dezelfde manier gedragen in ziekenhuizen.

Maar zelfs onze burgerlijke regering zwijgt over dit enorme probleem. Want het heeft zich bij de EU ingediend, waardoor gewetenloze, religieuze of oorlogvoerende moslims vrije toegang tot Denemarken hebben. 

donatie Voordat je gaat... 2020 zal naar verwachting ongekende hoeveelheden desinformatie bevatten. Bij Indignatie doen we ons best om journalistiek te produceren, geschreven door experts, op basis van hun onderzoek. Uw donatie zal helpen ervoor te zorgen dat deze journalistiek gratis wordt verspreid waar het nodig is.
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  Opinie: Langzaam dringt door: leenstelsel werkt niet


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments