De minachting van Timmermans naar de bevolking toe is schrijnend

De minachting van Timmermans naar de bevolking toe is schrijnend

20 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

Mark Rutte, de man die ontzettend veel inspanningen heeft geleverd voor de Europese Unie en voor de Green Deal spreekt Timmermans één keer tegen over een nietszeggend detail. Dat de media dit gesprek toch niet gaat vertalen weet Rutte wel, maar toch maar even voor de bühne.

Wat verder opvalt in dit bijzondere gesprek gesprek is dat je aan het einde van dit “debat” geen steek wijzer bent geworden.

Het gaat namelijk nergens over.

Het enige wat hier uit op te maken valt is wat voor een hoax deze “klimaatcrisis” is. Bijna 20 minuten lang is het een heen en weer gesprek over draagvlak, verdeling van lasten, economische groei en andere nietszeggende algemene termen.

De minachting van Timmermans naar de bevolking toe is schrijnend. 

In al zijn beperkinge: “Doemdenken zal ons niet helpen. Realisme wel!”

“We moeten dus de wetenschap volgen. En de wetenschap is nu expliciet en relatief onomstreden.” en “Je weet wel, er zullen altijd mensen zijn die zeggen dat de aarde plat is.” 

Tijdens het hele gesprek praat Frans Timmermans respectloos over de burgers. Zij, de grote leiders, moeten hen, het klootjesvolk, laten zien dat dit nodig is.

De gewone man moet weten dat ze “niet in grotten hoeven te leven en gras hoeven te eten.” en “We doen dit niet voor de planeet, we doen dit voor de mensheid”. Timmermans wil “een nieuwe balans creëren tussen de planeet en onszelf.” 

Lees ook:  Trump: “Greta Thunberg moet zich op andere landen dan de VS concentreren”

Dan Mark Rutte die praat over het draagvlak in Nederland.

De Nederlandse burgers hebben geen enkele inspraak gehad op het klimaalbeleid. Men heeft geen invloed kunnen uitoefenen of de kans gekregen zich te laten horen wat ze van deze verregaande maatregelen vinden.

Eerst wordt het referendum handig afgeschaft. Daarna worden de verkiezingen gewonnen door het  FvD en uit schrik worden de klimaatplannen ineens razendsnel, nog vóórdat de Eerste Kamer was geïnstalleerd, er doorheen gedrukt.

Er wordt geschat dat deze aardbol 3.8 miljard jaar oud is. Hoe ernstig is het dat deze mensen het zo voor elkaar gekregen hebben om de wereld te doen laten geloven dat zij het klimaat even gaan regelen?

En hoe trapt men daar in??

Het is een rookgordijn om de heilstaat Europa van de globalisten te kunnen realiseren.

Timmermans wordt al jaren weggehouden bij inhoudelijke discussies over het klimaat, omdat hij daar door de mand valt. Dat zagen we al eerder gebeuren. (bron YouTube)

De Paus sluit af dat hij het inspirerend vind hoe de geïndoctrineerde kinderen gaan spijbelen en de straat opgaan om tegen Co2 en voor het klimaat te demonstreren.  “Co2 weg ermee!”

Bah!

Hier het volledige debat op Het YouTube-kanaal van W. Clerk: (overigens een nog klein kanaal dat zeker meer aandacht verdient!)

 

Lees ook:  Kurdendemo in Bremen: Antifa voert gewapende strijd in het buitenland - de media zwijgen
Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Rutte heeft elite vriendin koningin Máxima nodig voor plaatsje bij de groten
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments