EU wil in aankomende jaren miljoenen en miljoenen migranten naar ons continent halen

EU wil in aankomende jaren miljoenen en miljoenen migranten naar ons continent halen

20 februari 2020 1 Door Indignatie redactie
3
(2)

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is.Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Afgelopen dinsdagavond 18 februari 2020 vond het debatplaats over de Europese Unie.

Thierry Baudet probeerde met zijn bijdrage weer eens om een paar ogen te openen. Eindelijk eens iemand die bij zinnen komt en zich durft te laten overtuigen dat de Europese Unie helemaal niet alleen maar over handel gaat. De Europese Unie wil een federaal Europa. Het wil blijven groeien en uitbreiden en heeft een centrale macht in Brussel. Vanaf het begin af aan is dit de opzet van de Europese Unie geweest en dit is overal terug te vinden in officiële stukken van de EU. Wij hebben er alvast één gevonden.

Zij willen een Europa zonder grenzen waar er in de loop van de jaren miljoenen en miljoenen Afrikanen naar ons continent, en dus ook naar ons land, toekomen. Dit zijn plannen en afspraken. We komen te leven in een Europa zonder grenzen waarin wij onze identiteit verliezen en waar alle culturen zich zullen mengen met andere culturen.

Wat we nu om ons heen zien gebeuren zal dus nog op veel grotere schaal gebeuren. Dat is eenmaal hun ideologie

Baudet probeert juist uit te leggen dat hij voor een Nederland is met zijn eigen landgrenzen waar mensen vanuit alle culturen en met alle kleuren samen in één land kunnen wonen. Soeverein. Je je kijkt dus zelf goed wie je in huis haalt. Een vrij normale redenering.

Lees ook:  Duitse overheid heeft duizenden vluchtelingen ingevlogen kosten nu al meer dan zes miljoen euro

Normaal gesproken zouden mensen moeten kunnen kiezen welke van deze twee paden we gaan bewandelen. 

Maar het volk heeft weinig te zeggen. Dat streven wordt namelijk extreem rechts genoemd en vervolgens valt er niet meer te praten. Een partij die voor referenda staat, een kleinere overheid, de macht terug op lokaal niveau en aan de burgers in een veilig Nederland, klinkt nou toch niet echt als extreem rechts?

Interrupties

Lodewijk Asscher gedroeg zich hilarisch omdat hij zelf niet doorhad dat juist hij zo´n useful idiot is die Baudet beschreef.

Rob Jetten heeft laten zien dat het een heel slecht en vals mens is. Daar moeten we maar geen woorden meer aan vuil maken.

Dat zelfs Omzigt zo irrationeel en oppervlakkig interrumpeerde viel ontzettend tegen.

Een echt dieptepuntje was Renske Leijten van de SP.

Er lijkt een gesprek te worden gevoerd over de interpretatie van de Tweede Wereldoorlog waarin Baudet met vrij heldere en logische argumenten komt. En helemaal niet met iets racistisch of extreems. Integendeel. Je kunt het hooguit oneens zijn. Maar ze begreep het gewoonweg niet.

Deze vrouw gaat bijna door het lint!? Begrijpt zij het verschil tussen een Natie en een Nazi wel, zou je bijna denken? Zorgwekkend. Ze meende het echt.

Kogel door de kerk

Dus Thierry is een complotdenker?

Zie de keiharde bewijzen in de video en in dit document tegen een incompetente Tweede Kamer zonder kennis van zaken en zonder gezond verstand. Een bizar schouwspel met één man die een heel sterk verhaal heeft en verder alleen maar scheldende verliezers. Onderaan en in de video vindt u de citaten uit de officiële stukken van de Europese Unie waar Thierry Baudet het o.a. over heeft.

Lees ook:  Onthuld: het grote Europese vluchtelingenschandaal

Het is de eerste keer in Nederland dat een politicus publiekelijk zo uitgebreid toelicht hoe de Europese Unie in elkaar steekt en wat de globalisten precies van plan zijn.

Het is zo ontzettend belangrijk dat meer mensen in Nederland dit gaan zien en ook echt eens serieus luisteren naar wat een grote groep Nederlanders ze te vertellen heeft.

Reken maar, hoe treurig ook, dat er bij de linkse achterban champagne open ging gisterenavond. Deze mensen denken er niet over na om dit eens even na te gaan trekken. Nee! Zij zien dit direct als hét bewijs dat Thierry Baudet een complotdenker is. En ze gaan er vanuit dat iedereen dat zo ziet.

Topje van de ijsberg

Zowel Thierry als velen van ons weten dat dit pas het topje van de ijsberg is. Maar tot nu toe konden alleen onafhankelijke media proberen de mensen te overtuigen van de waarheid achter de Europese Unie.

Het is dapper van Thierry.

Je weet niet hoe het valt. Hoeveel mensen zijn er werkelijk wakker?

Ook schopt hij nu tegen de echte elite aan zoals Salvini en Trump dat ook doen. Maar die hebben de bewustwording van het volk wel versneld door te blijven exposen hoe corrupt en gevaarlijk deze globalisten zijn.

Laten we hopen dat ze door gaan met deze Drain the Swamp campagne.

Lees ook:  Zweden: Mislukte staat door multiculturalisme?

Dan kunnen wij binnenkort stoppen en weer een normaal leven leiden. In een mooi Nederland met een samenleving gebaseerd op gezond verstand en een rationeel beleid van realisten met een hart. Tot die tijd zullen ook wij blijven exposen!

Hier de volledige inbreng van Baudet waarin ook SP´er Leijten aan het woord komt bijna aan het einde van de video. Onder de video vind je nogmaals een aantal citaten uit het EU document en kunt u het downloaden.:

eu

eu

 

 

 

eu

 

 

 

eu

 

eu

 

30. benadrukt dat een goed integratieproces het beste instrument is om wantrouwen en verdenkingen tussen autochtone burgers en migranten weg te nemen en van fundamenteel belang is om xenofobische ideeën en acties de kop in te drukken; 10/34

Dit waren slechts enkele fragmenten uit het officiële EU document.

Download het hele document hier:
EU Document 2009

Via:https://commonsensetv.nl/complottheorie-thierry-baudet-heeft-100-gelijk/

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 3 / 5. Vote count: 2

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments