ANTIFA: “Bewapen jezelf!” – Linkse terroristen roepen publiekelijk op tot de moord op extreemrechtse personen


Als u zich aan de “rechterkant” in de FRG bevindt, kunt u zichzelf alles toestaan. Of het nu een Hitler-groet is, die ongestraft is voor V-mensen en recentelijk blijkbaar ook voor zangers van linkse extremistische bands, of de publieke oproep tot geweld. Iedereen die deel uitmaakt van het systeem, of althans tegen het recht, geniet van vrijheid van de dwaas in de kleurrijke republiek van Merkel en kan publiekelijk eisen om dissidenten te doden.

ANTIFA heeft nu op zijn irritante blog Indymedia opgeroepen dat linkse extremisten zich moeten bewapenen om tegen nazi’s te vechten. We geven commentaar op dit onuitsprekelijke uitstrijkje. Het gesprek begint met de lijnen:

“We leven al heel lang in gevaarlijke tijden. In het land zijn de typen van aandelenbedrijven zoals raden van commissarissen en bestuurders van toepassing. politici van alle partijen zijn actief in de Bondsdag als plaatsvervangende agenten. desondanks willen mensen die door ons zijn uitverkocht gekozen worden aan de stembus. beïnvloed door lobbyen en onwetendheid, blijven wij als mensen achter met onze zorgen en overgelaten aan onze eigen apparaten ”

Dat we in gevaarlijke tijden leven, kan waar zijn. Politici en partijen zijn ook plaatsvervangende agenten van grote bedrijven – tot nu toe zo goed. Maar ANTIFA wordt geenszins aan zichzelf overgelaten. Zoals bekend ontvangt deze dubieuze terroristische organisatie genereuze financiële hulp van de blokpartijen en de overheid. Een paar Sternburg-exporten zijn weer te veel gestroomd dat je dit feit gewoon bent vergeten.

“Dit betekent dat fascisten, racisten, neonazi’s op straat en in parlementen steeds meer vruchtbare grond krijgen. Vooral de staatsorganen moeten wantrouwen. ze staan ​​dichter bij de haters van de mensen dan de vreedzame mensen die bijvoorbeeld voor vluchtelingen werken. ”

De staatsorganen staan ​​eigenlijk heel dicht bij de haters van mensen, namelijk die van ANTIFA. Overal waar vreemdelingenhaat wordt gekapitaliseerd, waar stenen en flessen naar vreedzame demonstranten worden gegooid, waar auto’s door AfD-leden in brand worden gestoken – waar ANTIFA zijn terreur verspreidt, zijn de gevestigde partijen niet ver om hun solidariteit te tonen en geld te injecteren te verlenen. De o zo vredige mensen die opkomen voor zogenaamde “vluchtelingen” trommelen vaak op voor gewelddadigheden. Het beste voorbeeld: de linkse extremistische band “Feine Sahne Fischfilet”, die naast het verspreiden van slogans als “Deutschland verrecke” herhaaldelijk pleit voor de moord op politieagenten ongehinderd en ongestraft tijdens hun concerten.

“De federale staat kan de mensen die hier wonen niet beschermen. zelfs met vertegenwoordigers van de kerk, vakbonden en dezelfde burgemeester met cdu partyboek. we hebben nog minder bescherming. daarom moeten we onszelf beschermen. Is er in geval van onmiddellijk gevaar tijd om de politie te bellen en meer dan 15 minuten op de patrouillewagen te wachten? nee, je ligt sneller dood op de vloer. wat ons helpt is onszelf te bewapenen. “

Als je alleen de eerste zin leest, denk je meteen aan mensen zoals Daniel Hillig. Mensen die het slachtoffer zijn van geïmporteerde migrantencriminaliteit. Maar deze mensen bedoelen niet de linkse extremisten, Duitse slachtoffers zijn niet zo belangrijk. Nee, ze geloven serieus dat ze voortdurend in gevaar zijn aangevallen te worden door nazi’s. Vreemd genoeg is de afgelopen jaren nauwelijks gehoord dat een rechtervleugel een linkervleugel bruut heeft neergestoken. Maar massa-Duitsers zijn het slachtoffer geworden van multinationale verrijkingen, hetzij door verkrachting, mishandeling, moord en doodslag of andere misdaden. Maar nu ANTIFA bang is, roept het op om zich over de hele linie te bewapenen.

“Pepperspray helpt om een ​​of een klein aantal mensen op afstand te houden om niet fysiek beschadigd te raken. de prijzen voor pepperspray zijn betaalbaar. ”

Duitse vrouwen en meisjes weten dat nu ook. De geurbestrijdende spray in de handtassen heeft al lang plaatsgemaakt voor de pepperspray. Blijkbaar zijn Duitse vrouwen nu ook al enige tijd steeds banger om ‘s nachts op weg naar huis door een nazi te worden verkracht … Maar nu begint het echt:

“Gaspistolen zijn beter. ze hebben tijdschriften met meer dan 15 cartridges. er is ook ruimte voor een patroon in de kamer. wanneer geconfronteerd met fasca’s, heeft dit meer effect op de vijand. zodra je op het punt staat te schieten, is het logisch om het tijdschrift leeg te schieten en zo snel mogelijk te ontsnappen. bij het laden van het magazijn mogen er geen vingerafdrukken op de cartridges zitten. behandel de peperpatronen dus alleen met huishoudhandschoenen. Een schot van een gaspistool naar een nazi op het hoofd of het hart is onmiddellijk dodelijk. het is niet nodig om legaal of niet om een ​​scherp pistool te krijgen. “

Deze gids is echt angstaanjagend. Als linkse extremist krijg je eigenlijk uitgelegd hoe je de politieke tegenstander (of wie dan ook) op een gerichte manier kunt doden. Kun je dat nog geloven? De argumenten van links zijn echt raar. In plaats van te bespreken, zijn er instructies voor het specifiek doden van “nazi’s”. Als dat niet de voorbereidende fase is voor een burgeroorlog.

“Zo’n goed gaspistool kost iets minder dan 300 euro. als het gaspistool wordt gebruikt voor zelfverdediging, noodhulp, kan de persoon die het pistool gebruikt niet worden geïdentificeerd als een kogel van een scherp wapen. draag deze wapens met het gezicht naar beneden op je lichaam. een schoudertas, jas met ritsen of cargobroek is nuttig. draag nooit een holster op je lichaam! dat trekt alleen de aandacht. mensen zullen opmerken dat de politie u belt om u te onderzoeken. “

Het is ook interessant hoe er directe aanwijzingen zijn dat je met straf kunt wegkomen als je om politieke redenen een persoon met een gaspistool vermoordt. Er zijn tips over hoe je het wapen mee kunt nemen naar de volgende demo zonder te worden opgemerkt. Het is echt moeilijk te geloven hoe geweld tegen dissidenten hier publiekelijk wordt genoemd.

“Iedereen die een gaspistool heeft gebruikt, doet er goed aan het wapen te demonteren en de onderdelen met een doek en een borstel van koolstofresten te verwijderen. onderhoud vervolgens de onderdelen met pistoololie. monteer vervolgens het gaspistool opnieuw. iedereen kan de pistoololie onopvallend in de wapenwinkel kopen. Niets en niemand hoeft hiervoor zijn documenten te tonen. U hebt geen politievergunning nodig om vanaf 18 jaar een gaspistool te kopen. Bij het kopen van een (gebruikt) gaspistool van een particulier, vermijdt iedereen zijn persoonlijke gegevens te tonen. Iedereen die voor zichzelf of voor anderen in de winkel een gastpistool koopt, moet zich legitimeren met zijn officiële identiteitskaart. ‘

De auteur van het bericht op het ANTIFA-blog is uiteraard ook een drukbezette consument van Amerikaanse misdaadseries. Hij geeft de instructie om het wapen schoon te maken na succesvol gebruik. Voor de zekerheid moeten linkse extremisten er de voorkeur aan geven hun gebruikte wapens van een particulier te kopen, want als het ergste komt, kun je snel iemand anders vermoeden. Er is duidelijk slechts zoveel criminele energie in het extreem linkse spectrum.

“Wat iedereen voor zichzelf moet onderscheiden is wie een kleine wapenvergunning van de politie kan en kan aanvragen? als je onderweg wilt zijn met een kleine wapenvergunning. Dit heeft in elk geval juridische voordelen. “

Als een jachtwapen niet genoeg is, moet je een wapenvergunning aanvragen en een scherp wapen kopen, volgens Antifa. Je kunt iemand met nog meer zekerheid doden. Met dergelijke oproepen voor de moord op afwijkende meningen, is het niet verwonderlijk dat de algemene massa van de bevolking steeds minder sympathie heeft voor de linkse gewelddadige criminelen.

Overigens is er geen protest van de gevestigde partijen en de media in het licht van deze openbare oproepen tot moord . Stel je voor dat een AfD-politicus zou eisen dat leden worden uitgerust met alarmwapens. De kranten zouden wekenlang doorrollen met speciale rapporten. Maar wanneer ANTIFA vraagt ​​om dissidenten te doden, hoor of lees je niet over de mediahoeren van het Merkel-regime.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Geef een antwoord