Breaking: Premier Rutte moet mogelijk in quarantaine door zieke minister EU-top

Breaking: Premier Rutte moet mogelijk in quarantaine door zieke minister EU-top

24 februari 2020 1 Door Indignatie redactie

Europese leiders in quarantaine voor coronavirus? De ziekte van de Slowaakse premier slaat alarm

Net na de Europese top vorige week moest de premier van Slowakije ziek en koortsig in het ziekenhuis worden opgenomen.

De Slowaakse premier nam vorige week deel aan de top van de Europese Unie met de rest van de leiders van alle landen van de Unie en maakt na het alarm in Italië een meer typische mogelijkheid van een tv-film op tafel fictie die van de bureaucratische politiek van de EU: wat als alle Europese leiders, waaronder Mark Rutte , in quarantaine moesten worden geplaatst?

Peter Pellegrini is opgenomen in een ziekenhuis met een acute infectieziekte en ademhalingsproblemen . In de sfeer van bezorgdheid gecreëerd door de nieuwe gevallen van coronavirus in Italië – waar vijf mensen al zijn omgekomen en meer dan honderd geïnfecteerd – is het alarm in politieke kringen in de hele Europese Unie aangestoken.

De reden is dat, als de Slowaakse president door het coronavirus zou worden getroffen , het gezondheidsprotocol zou vereisen dat al diegenen met wie de politicus de afgelopen weken contact heeft gehad in quarantaine gaan , en dit zou bijna alle leiders van de Unie omvatten die Vorige week hadden ze contact met Pellegrini op de EU-begrotingstop.

Lees ook:  LAATSTADIUMKAPITALISME: Amerikaanse regering vreest dat China COVID-19-vaccin gratis weggeeft

Waarschijnlijk om zijn collega’s gerust te stellen, heeft de premier zelf een bericht en een foto op zijn Facebook-account geplaatst waarin hij verklaart dat hij ‘de afgelopen weken’ worstelde met een uitgebreide infectie ‘, wat in principe het coronavirus zou uitsluiten, als U hebt niet aangegeven wat uw toestand is.

Beste vrienden,

zoals je kunt zien, op het meest ongelegen moment verraadde mijn gezondheid me. De afgelopen twee weken heb ik geworsteld met een wijdverspreide infectie, maar ik heb geprobeerd door te werken in deze hectische tijd. Op vrijdag maakte ik ook een korte reis naar Brussel voor belangrijke onderhandelingen over de begroting van de Europese Unie. Helaas vroeg dit alles om mijn tol en sinds gisteravond ben ik opgenomen in het ziekenhuis in Bratislava.

Ik dank de artsen en verpleegkundigen die voor me hebben gezorgd en ik geloof dat ik zo snel mogelijk naar mijn werk voor Slowakije kan terugkeren.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  Waarom leidt Spanje de infectiestatistieken in Europa?

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Lees ook:  COVID: Top 10 huidige complottheorieën

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments