Breaking: Premier Rutte moet mogelijk in quarantaine door zieke minister EU-top

Breaking: Premier Rutte moet mogelijk in quarantaine door zieke minister EU-top

24 februari 2020 1 Door Indignatie redactie
0
()

Europese leiders in quarantaine voor coronavirus? De ziekte van de Slowaakse premier slaat alarm

Net na de Europese top vorige week moest de premier van Slowakije ziek en koortsig in het ziekenhuis worden opgenomen.

De Slowaakse premier nam vorige week deel aan de top van de Europese Unie met de rest van de leiders van alle landen van de Unie en maakt na het alarm in Italië een meer typische mogelijkheid van een tv-film op tafel fictie die van de bureaucratische politiek van de EU: wat als alle Europese leiders, waaronder Mark Rutte , in quarantaine moesten worden geplaatst?

Peter Pellegrini is opgenomen in een ziekenhuis met een acute infectieziekte en ademhalingsproblemen . In de sfeer van bezorgdheid gecreëerd door de nieuwe gevallen van coronavirus in Italië – waar vijf mensen al zijn omgekomen en meer dan honderd geïnfecteerd – is het alarm in politieke kringen in de hele Europese Unie aangestoken.

De reden is dat, als de Slowaakse president door het coronavirus zou worden getroffen , het gezondheidsprotocol zou vereisen dat al diegenen met wie de politicus de afgelopen weken contact heeft gehad in quarantaine gaan , en dit zou bijna alle leiders van de Unie omvatten die Vorige week hadden ze contact met Pellegrini op de EU-begrotingstop.

Lees ook:  Hoe Poetin Erdogan van zichzelf redde

Waarschijnlijk om zijn collega’s gerust te stellen, heeft de premier zelf een bericht en een foto op zijn Facebook-account geplaatst waarin hij verklaart dat hij ‘de afgelopen weken’ worstelde met een uitgebreide infectie ‘, wat in principe het coronavirus zou uitsluiten, als U hebt niet aangegeven wat uw toestand is.

Beste vrienden,

zoals je kunt zien, op het meest ongelegen moment verraadde mijn gezondheid me. De afgelopen twee weken heb ik geworsteld met een wijdverspreide infectie, maar ik heb geprobeerd door te werken in deze hectische tijd. Op vrijdag maakte ik ook een korte reis naar Brussel voor belangrijke onderhandelingen over de begroting van de Europese Unie. Helaas vroeg dit alles om mijn tol en sinds gisteravond ben ik opgenomen in het ziekenhuis in Bratislava.

Ik dank de artsen en verpleegkundigen die voor me hebben gezorgd en ik geloof dat ik zo snel mogelijk naar mijn werk voor Slowakije kan terugkeren.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Lees ook:  De Amerikaanse viroloog Fauci: Trump noemt het betrokken coronavirus 'Kung Flu'

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments