Agressieve migranten: de reguliere media zullen u deze foto’s nooit laten zien


 2 total views,  2 views today

Het AfD-lid van de Bondsdag Johannes Huber MdB deelde gisteren een video op zijn Facebook-profiel, dat snel extreem populair werd op het sociale netwerk. En dat toont beelden die staatsradio en mainstream media ons al jaren bewust hebben onthouden.

De video is getiteld: “Refugee Rush in Bosnia”. En verder: “Aan de Kroatisch-Bosnische grens: agressieve migranten willen allemaal naar Duitsland”

 Irfan Peci blijft geciteerd: “Hier zie je enkele van deze vreedzame vluchtelingen die meer op een menigte islamitische jagers lijken dan arme vluchtelingen die bescherming nodig hebben. Gewapend met stokken rennen ze agressief dominant door de straten, schreeuwend Allahu Akbar en andere islamitische slogans (…). ”

Telkens weer strijdlustige “Allahu Akbar” roept

De foto’s en opnames van de video zijn zeer onthullend als het gaat om de (vaak islamitisch gemotiveerde) bereidheid om geweld te gebruiken van bepaalde migrantengroepen. De video bestaat echter uit een combinatie van verschillende reeksen van verschillende locaties en op bepaalde tijden. De meeste scènes zijn niet actueel en zijn gemakkelijk te herkennen aan het seizoen (zomer) waarin de foto’s zijn gemaakt.

Wat ondanks alles juist is: de Duitse reguliere media verbergen dergelijke beelden al jaren. En toch zijn ze een integraal onderdeel van het totale complex van de zogenaamde vluchtelingencrisis.

Het project dat in de video wordt gepresenteerd, wil dit probleem nu oplossen. Te bezichtigen!

https://youtu.be/DGctyVVviEQ

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord