Europa op de rand van een burgeroorlog

Europa op de rand van een burgeroorlog

27 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

Onder de oppervlakte kookt het. Wat op het eerste gezicht lijkt op een stabiele welvarende samenleving is in feite een kruitvat. Een groeiend deel van de Europeanen – benadeeld, verlaten en buiten spel gezet – is op weg om op te staan tegen de zelfverkozen elites.

Het voormalige hoofd van de Britse militaire inlichtingendienst, MI6, waarschuwde reeds in mei 2016 voor een “populistische opstand” als niet de “vluchtelingcrisis” wordt opgelost. De Duitse bondskanselier, Angela Merkel, waarschuwde in oktober 2015 dat een groeiend deel van de Duitse middenklasse geradicaliseerd is, en het hoofd van de Franse geheime dienst, Patrick Calvar, zei in juni 2016:

“We staan op de rand van een burgeroorlog.”

En verder:

“Ik denk dat dit conflict zal plaatsvinden.”

Sinds de Brexit is de kloof tussen het volk en de zelfgekozen elites nog nooit zo duidelijk geweest. De democratie waar men eerder zichzelf voor op de borst sloeg, werd volledig uitgerangeerd. Democratie is, zoals we hebben geleerd, het beste wat ons is overkomen, waar het volk een stem krijgt via verkiezingen, maar wordt nu door de gevestigde media vervloekt.Het gevoel is wederzijds in Europa. De elites zeggen dat ze zich moeten beschermen tegen het volk, terwijl het volk langzaam op weg is naar een punt waar men zal proberen de elites te elimineren. We zagen het in Duitsland toen minister van Justitie Heiko Maas op een 1 mei bijeenkomst in de stad Zwickau gedwongen werd te vluchten en de president Joachim Gauck uit Sebnitz.

Lees ook:  Democratie in België volledig naar de klote

Wat iedereen moet begrijpen is dat eigen wensdenken niet de werkelijkheid verandert. De EU maakt zich klaar om luidruchtige dissidenten het zwijgen op te leggen. Een voorbeeld komt uit Duitsland, waar een man en vrouw werden veroordeeld tot geldboetes en voorwaardelijke gevangenisstraf omdat ze een Facebookgroep hadden opgericht waarin men kritisch was over het politieke beleid. Alle weerstand moet het zwijgen worden opgelegd, wat steeds duidelijker gaat worden. Maar als er iets is wat de geschiedenis ons geleerd heeft, is dat er naast de velen die bang zijn en zwijgen, er altijd genoeg zijn die dat niet doen.

Wij patriotten hebben voor deze ontwikkeling al jarenlang gewaarschuwd, maar weinigen hebben geluisterd. Nu klopt het op de deur en dringt als ongenode gast naar binnen. Ik denk niet dat het de meest benadeelde en verlate Europeanen zullen zijn die het op gang gaan brengen. In plaats daarvan zullen ze worden gedwongen zich te verdedigen tegen buitenaardse hordes die hen terroriseren en een systeem die dit toelaat. De tekenen zijn duidelijk zichtbaar.

Dit is de werkelijkheid, of je het nu leuk vindt of niet.

Via:https://fenixx.news/2020/02/27/europa-op-de-rand-van-een-burgeroorlog-2/

Geniet van 0% BTW op alle mondkapjes waardoor wij ze voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Goedkoopste mondkapjes van Nederland!

✓ 100 stuks voor 24,99, de laagste prijs van Nederland
✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNL
✓ 3-laags mondkapje van A-kwaliteit
✓ Met GB/T32610-2016 keurmerk

Lees ook:  Trump-campagne besteedt ongekende bedragen aan juridische kosten terwijl rechtszaken opstapelen

€24,95

Nu kopen is morgen in huis klik hier om te bestellenHerbruikbaar mondkapjes – Kinderen

€9,99

Wil jij een herbruikbaar mondkapje voor kinderen bestellen?

Dit product is een herbruikbaar mondkapje voor kinderen inclusief filter. Je kinderen zijn hiermee beter beschermd. Je kunt dit product wassen in de wasmachine, of de filter vernieuwen met een nieuwe filter. Door de extra filter welke erin zit, komt er geen stof of andere bacteriën door. Dit geeft een goed en beschermend resultaat.

✓ Vandaag besteld, morgen in huis
✓ Op voorraad in Nederland, geleverd met PostNLComments

comments