Hoe verdacht is de VS met betrekking tot de coronavirus?

Hoe verdacht is de VS met betrekking tot de coronavirus?

27 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

VS is wereldleider op het gebied van onderzoek naar, onderzoek naar en productie van bio-wapens tegen de mensheid: hoe kan deze onzinnigheid doorgaan?

Degenen die ziekte voorkomen en viruscreatie blootleggen zijn heroïsch, maar degenen die opzettelijk ziekte en virussen veroorzaken en verspreiden zijn onmenselijk. Gezien de geschiedenis van de Amerikaanse overheid en haar militaire industriële complex met betrekking tot biologische en kiemoorlogvoering, het gebruik van deze middelen tegen grote populaties, en de wens om middelen te creëren die ras-specifieke stammen zijn, zijn deze krachtige entiteiten meedogenloze doodleveranciers geworden de onschuldige.

Door de mens gemaakte virussen die bedoeld zijn voor oorlogvoering, of het nu gaat om economische vernietiging, honger of massale dood, zijn de werkingen van het werkelijk kwaad onder ons. Predatie op dit niveau wordt verbannen naar degenen die aan de macht zijn; een president zou bijvoorbeeld het bevel kunnen geven miljoenen weg te vagen vanwege zijn onvermogen om een ​​probleem te beheersen dat hij veroorzaakte en in stand hield, en vervolgens de slachtoffers de schuld te geven.

Wie had ooit geloofd dat moderne oorlogvoering brutaler, marteliger, pijnlijker en schadelijker zou kunnen zijn voor onschuldigen, vooral kinderen, dan wreedheden uit het verleden die in oorlog zijn gepleegd. Herinneringen van miljoenen die naar hun dood worden gestuurd, vechten in loopgraven, steden vernietigd door atoombommen, hele landen vernietigd en miljoenen met opzet achtergelaten om te verhongeren om een ​​tiran of gekozen “leider” te sussen.

Ik dacht ooit dat nucleaire oorlog het einde van het leven zou betekenen zoals we het kennen, maar gezien moderne oorlogvoering en technologie, denk ik nu dat ongecontroleerde en dodelijke virussen de wereldbevolking kunnen consumeren, omdat de ene na de andere vergif wordt vrijgegeven als daden van verborgen oorlog . Aan deze waanzin kan geen einde komen, aangezien elke vorm van vergelding in de verspreiding van wereldwijde ziekten zal resulteren; allemaal gemaakt door de mens.

Het nieuwe Coronavirus, ( 2019 Novel Coronavirus  ( 2019-nCoV ), een in een lijn van velen die niet alleen waarschijnlijk maar zeer zeker door de mens in laboratoria werden geproduceerd, treft op dit moment vrijwel uitsluitend de Chinezen. speculatie over de exacte oorsprong.

Dit virus heeft unieke kenmerken die eerder zijn gebeurd met SARS en MERS, en heeft genetisch materiaal dat nooit is geïdentificeerd, en is niet gebonden aan enig dierlijk of menselijk bekend virus. Dit zou voor iedereen verontrustend moeten zijn, want als dit door de mens is gemaakt, werd het vervaardigd als oorlogswapen.

Dus wie is verantwoordelijk voor de release in China? Het is mogelijk dat dit virus in China is gemaakt en “per ongeluk” is vrijgegeven aan de bevolking, maar dat klinkt op geen enkel niveau geloofwaardig.

Is er iemand die denkt dat de Chinese overheid een Chinees racespecifiek virus zou creëren en dit in hun land zou vrijgeven?

Interessant is dat in het verleden Amerikaanse universiteiten en ngo’s specifiek naar China gingen om illegale biologische experimenten te doen, en dit was zo goddelijk voor Chinese ambtenaren, dat gedwongen verwijdering van deze mensen het gevolg was.

Harvard University, een van de belangrijkste spelers in dit schandaal, stal de DNA-monsters van honderdduizenden Chinese burgers, verliet China met die monsters en ging door met illegaal bio-onderzoek in de VS

Men denkt dat het Amerikaanse leger, dat een heel andere draai aan het gesprek geeft, destijds het onderzoek in China had opgedragen.

Dit is meer dan verdacht.

De VS hebben, volgens  dit artikel  bij  Global Research , al sinds het begin van de jaren veertig een enorm programma voor biologische oorlogvoering, maar gebruiken al sinds de jaren 1860 giftige stoffen tegen dit land en anderen.

Dit is geen geheim, ongeacht de propaganda die door de overheid en haar partners wordt verspreid in crimineel onderzoek naar en onderzoek naar biologische wapens.

Vanaf 1999 had de Amerikaanse regering haar arsenaal chemische en biologische wapens (CBW) ingezet tegen de Filippijnen, Puerto Rico, Vietnam, China, Noord-Korea, Laos, Cambodja, Cuba, Haïtiaanse bootmensen en onze buurman Canada volgens  dit artikel  bij  Counter Punch .

Natuurlijk zijn Amerikaanse burgers ook vaak als cavia gebruikt en door de overheid blootgesteld aan giftige ziektekiemen en dodelijke chemicaliën. Houd er rekening mee dat dit een korte lijst is, omdat de VS erom bekend staat dat ze ook proxy’s gebruiken om hun giftige chemicaliën en kiemmiddelen te verspreiden, zoals in Irak en Syrië.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Trump´s stille aanval om de democratie te veranderen

Sinds 1999 zijn er nog steeds incidenten van verschillende virussen, waarvan de meeste worden verondersteld door de mens te zijn  gemaakt , waaronder het huidige Coronavirus dat vandaag de dag China treft.

Er is ook veel bewijs voor het onderzoek en de ontwikkeling van racespecifieke agenten voor biologische oorlogvoering.

Dit is erg verontrustend.

Men zou denken, gezien de idiote rasargumenten van postmoderne marxisten, dat dit het reguliere nieuws zou consumeren, en dat alle deelnemers aan deze gruwelijke ras-specifieke vergiften op elk niveau zouden worden uitgewist.

Dat gebeurt niet, maar ik geloof dat het te wijten is aan voor de hand liggende redenen, waaronder dekmantel van de overheid, hypocrisie op alle niveaus, en linkse agenda-gestuurde doelstellingen die geen terrein zouden winnen met de blootstelling van deze door de overheid gefinancierde anti-rassenwetenschap.

Ik zal zeggen dat niet alleen de VS bio-warfare-agenten en virussen ontwikkelen en produceren, maar veel ontwikkelde landen over de hele wereld doen dat ook.

Maar de Verenigde Staten zijn, zoals het geval is op elk gebied van oorlog en moord, verreweg de wereldleider in zijn onmenselijke verlangen om hele biologische populaties te kunnen doden door middel van biologische en chemische oorlogsmiddelen.

Omdat deze agentia uiterst gevaarlijk en oncontroleerbaar zijn en zich wild kunnen verspreiden, is het risico voor niet alleen geïsoleerde populaties, maar ook de hele wereld evident.

Bedenk dat een dodelijk virus dat door de VS is gemaakt en tegen een ander land is gebruikt, is ontdekt en geverifieerd, en als vergelding besloten dat land of anderen terug te slaan met andere giftige stoffen tegen Amerika.

Waar zou dit eindigen en na verloop van tijd, hoeveel miljarden zouden in een dergelijk scenario kunnen worden getroffen?

Alle indicaties wijzen erop dat de meest giftige, giftige en dodelijke virussen die ooit bekend zijn in laboratoria over de hele wereld worden gemaakt.

Denk in de VS aan Fort Detrick, Maryland, Pine Bluff Arsenal, Arkansas, Horn Island, Mississippi, Dugway Proving Ground, Utah, Vigo Ordinance Plant, Indiana en vele anderen.

Denk aan de fascistische partnerschappen tussen deze overheid en de farmaceutische industrie.

Denk aan de Amerikaanse militaire installaties over de hele wereld.

Hieruit kan niets goeds voortkomen, omdat het niet gaat om het vinden van remedies voor ziekte of het ontdekken van vaccins, maar het wordt slechts om één reden gedaan, en dat is met het doel van bio-oorlogvoering voor massamoord.

De drang om biologische wapens te vinden die miljoenen tegelijk zullen ziek maken en doden is niet alleen een travestie, maar gaat verder dan het kwaad.

Deze macht is in handen van enkelen, maar de potentiële slachtoffers van deze waanzin omvatten iedereen op aarde.

Hoe kan dergelijke krankzinnigheid op dit niveau worden toegestaan?

Als een kwestie ooit de massa zou kunnen verenigen, zouden regeringen die deelnemen aan biologische en kiemoorlogvoering, rasspecifieke moord en het creëren van virussen met de mogelijkheid om ziekte en dood wereldwijd te beïnvloeden, ervoor moeten zorgen dat velen ertegen opkomen.

De eerste stap is om te onthullen dat regeringen, de meest waarschijnlijke dader de Amerikaanse regering is, deze virussen doelbewust planten om grote schade aan te richten.

Als dat eenmaal is bewezen, zal het ongelooflijke risico voor iedereen bekend zijn, en dan moeten mensen overal hun verdeeldheid opzij zetten, bij elkaar staan ​​en deze aanval op de mensheid stoppen.

 

Lees ook:  Trump's driftbui over WHO-financiering legt kwetsbaar ego bloot

“In grote laboratoria op het ministerie van Vrede en in experimentele stations zijn teams van experts onvermoeibaar aan het werk op zoek naar nieuwe en dodelijkere gassen; of voor oplosbare gifstoffen die in zodanige hoeveelheden kunnen worden geproduceerd dat ze de vegetatie van hele continenten vernietigen; of voor rassen van ziektekiemen geïmmuniseerd tegen alle mogelijke antilichamen. ”  ~  George Orwell – 1984

Aanvullende opmerkingen:  hier ,  hier ,  hier ,  hier ,  hier  en  hier .

Gary D. Barnett is een gepensioneerde professionele belegger die woont en schrijft in Lewistown, Montana. Bezoek zijn website . 

Voor het eerst gepubliceerd door ICHComments

comments