Naast de Macrons, Merkels, Webers en Soros is Timmermans een van de gevaarlijkste politici in de EU

Naast de Macrons, Merkels, Webers en Soros is Timmermans een van de gevaarlijkste politici in de EU

27 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

“Monoculturele staten moeten verdwijnen, massale immigratie van moslimmannen is een middel om het doel te bereiken”, zegt iemand die de toekomst van Europa zou kunnen bepalen. Frans Timmermans, klimaar drammer, landverrader en gevaarlijk, antwoorde verleden jaar in het ZDF-programma “Schlagabtausch” van 16 mei op de vraag of de islam tot Europa behoort: “Sinds 2000 jaar al”. En het publiek, met dezelfde “kennis” gezegend, applaudisseert. Omdat ze niet weten wanneer de islam daadwerkelijk is ontstaan, noch dat er hier een buitengewoon gevaarlijk individu op het podium staat.

Timmermans was medekandidaat om de aan ernstige “ischias” lijdende jarenlange voorzitter van de EU-commissie Jean-Claude Juncker op te volgen, Manfred Weber, blaast op dezelfde toeter: “De islam behoort tot Europa”. De vice-voorzitter van de CSU en topkandidaat voor de Europese Volkspartij (EVP) begrenst deze echter tot het volgende: “Maar hij is niet constitutief voor de fundamentele waarden op dit continent”. Immers, heeft deze nog slecht een paar honderd jaar geleden tegen de invasie van de muzelmannen en tegen hun onderwerping gestreden. Nu laat Europa voor hen graag de ophaalbrug vallen – en offert het zijn waarden aan hen op.

Wie de agenda van de voormalige minister van Buitenlandse Zaken van Nederland, Timmermans (58), kent, zou van afschuw moeten beven voordat hij zijn kruisje plaatst: de invoering van de CO2-belasting, een belasting op kerosine, het verbod op korteafstandsvluchten, de samenwerking met de Groenen en links, die massale immigratie eisen, en zijn heel eigenzinnige visie op de invasie van asielzoekers: “Afrika zal naar ons toe komen en opeisen wat het verdient – een eerlijk deel van de welvaart in de wereld”, zijn peanuts in vergelijking met waartoe hij in een toespraak op het EU Fundamentele Rechten Colloquium in Brussel in oktober 2015 opriep: de “diversiteit van Europa en de multiculturele diversiteit” door migratie en immigratie te accepteren. Als deze ontwikkeling zou worden geweigerd, “zou Europa geen plaats van vrede blijven”.

Geert Wilders on Twitter

Zijn ze in Brussel nou helemaal gek geworden? Stop het peperdure klimaatactivisme van Timmermans! #PVV #Nexit #Wilders https://t.co/SPKpD8Woii

Het klimaatbeleid in Nederland wordt niet langer alleen maar in Ruttes oren gefluisterd door GroenLinks, maar ook door de Europese Commissie. Dat is de conclusie na een week megalomane ambities van de eurocraten opluisteren. Frans Timmermans voorop, zogenaamd ‘onze’ man in Brussel en Straatsburg. Maar of hij ook echt veel op heeft met Nederland? In ieder geval niet met de portemonnee van de gemiddelde Nederlander. We gaan namelijk met z’n allen €1000 miljard ophoesten voor door de EU geleid klimaatbeleid. Alles om de klimaatgoden gunstig te stemmen.

Lees ook:  De perfecte storm van financiële, politieke, sociaal-economische en milieurisico's

Hij riep de leden van het Europees Parlement ondubbelzinnig op om hun inspanningen op te voeren om het proces van implementatie van “multiculturele diversiteit” in elk land wereldwijd te versnellen. Volgens Timmermans berust de toekomst van de mensheid niet langer op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur. De huidige conservatieven, die hun eigen tradities waarderen en een vreedzame toekomst voor hun eigen gemeenschap willen, refereren aan een “verleden dat nooit heeft bestaan” en kunnen daarom de toekomst niet dicteren. De Europese cultuur en het Europese erfgoed zijn slechts sociale constructies, en iedereen die het tegendeel beweert, is bekrompen. Europa is altijd een continent van migranten geweest. Volgens hem “zullen de monoculturele staten verdwijnen”.

De massale immigratie van moslimmannen naar Europa is een middel om dit doel te bereiken. Geen enkel land mag ontsnappen aan de onvermijdelijke omvolking, veelmeer moeten immigranten ertoe worden aangezet om “zelfs de verste uithoeken van de wereld te bereiken om ervoor te zorgen dat er nergens meer homogene samenlevingen overblijven”. De toekomst van de mensheid berust niet langer op individuele naties of culturen, maar op een gemengde supercultuur. Daarom moet de “multiculturele diversiteit” voor elke natie wereldwijd worden versneld en moeten “monoculturele staten” worden uitgeroeid. Timmermans eiste duidelijk en ondubbelzinnig dat de Europeanen uit hun nationale soevereiniteit en de “vervelende prehistorische natiestaat” werden verdreven (…) Wie insinueert dat hij vastbesloten is “de homogeniteit van de volkeren te vernietigen, heeft absoluut gelijk. Dat is precies wat ik van plan ben te doen”.

Lees ook:  Steeds meer woede en geweld in Parijs na verlenging sociale afstand Macron

Naast de Macrons, Merkels, Webers en Soros is deze Timmermans een van de gevaarlijkste wegbereiders van het islamitische fascisme! Hij is de meest perfide doodgraver van de Europese naties. Met zulke verraders van de waarden van verlichting, vrijheid, gelijkheid tussen mannen en vrouwen, humanisme en pluralisme, die de islamisering vooruitstuwen, installeren we hier sneller de omstandigheden die in het Midden-Oosten en Afrika heersen en veranderen we onszelf sneller in een kalifaat dan gevreesd. Deze man dom noemen omdat hij veronderstelde dat de islam al 2000 jaar deel uitmaakt van Europa, is uiterst naïef.

Wilders weg met die man

De PVV ziet het niet zitten en maakte een video om te laten weten de zet van Brussel af te keuren. Fractievoorzitter Wilders liet weten dat hij het geld beter besteed ziet aan pensioenen of of belastingverlaging.

PVV-Kamerlid Alexander Kops voegt toe dat het klimaatbeleid in de levens van alle Nederlanders ingrijpend gaat veranderen. Wonen, reizen en eten zal voor miljoenen landgenoten nooit meer hetzelfde zijn, waarschuwt de parlementariër. Kops’ collega Vicky Maeiijer vraagt zich af waar “klimaatpaus” zich mee bemoeit. Heeft hij “niks beters te doen”, wil ze weten.

Daarbij, zo wil Kops gezegd hebben, verdeelt Europa de lasten van de klimaatcrisis niet eerlijk. “De Polen moeten worden gematst terwijl onze eigen mensen steeds vaker hun energierekening niet meer kunnen betalen.” De EU wordt dus “steeds gekker en gekker,” spoedt Maeijer zich dan nog te zeggen.

Lees ook:  Het verbod van Trump op protesten tegen Israël is een aanval op de vrijheid van meningsuiting

Wilders weet raad: de kiezer moet op zijn partij stemmen: “Maak de PVV groot. Dan kunnen we deze peperdure onzin samen stoppen.” Of dat gaat lukken, weten we bij de Tweede Kamerverkiezingen die over iets meer dan een jaar gehouden zullen worden.Comments

comments