China confronteert COVID19 met eindeloze creatie op weg naar een gedeelde toekomst voor de mensheid

China confronteert COVID19 met eindeloze creatie op weg naar een gedeelde toekomst voor de mensheid

28 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

Het nieuwe coronavirus, 2019-nCoV, ook wel COVID19 genoemd, heeft vanaf deze datum meer dan 3.000 mensen gedood en meer dan 80.000 wereldwijd besmet, de overgrote meerderheid van hen in China. Het virus is verspreid naar ten minste 33 landen. Waar westerse media niet over praten, is dat het virus met grote waarschijnlijkheid door de mens is gemaakt in een of meerdere laboratoria voor biooorlogvoering waarvan het Pentagon en de CIA wereldwijd ongeveer 400 hebben (Igor Nikulin, een voormalig lid van de VN-commissie voor Biologische en chemische wapens). 

Maar zulke high-security bio-labs bestaan ​​ook in Canada, het VK, Israël en Japan. Westerse media zwijgen ook over het feit dat het virus specifiek op het Chinese ras is gericht, wat betekent dat het zich specifiek op Chinees DNA richt.

We hebben misschien nooit degelijk bewijs, maar hoogstwaarschijnlijk werd het virus vervoerd door een geïnfecteerde persoon, of anderszins waar het werd gefabriceerd naar Wuhan, hetzij naar het beroemde Wuhan bio-onderzoekslaboratorium (onderzoek voor vreedzame doeleinden, in tegenstelling tot wat het westen zegt), of in de buurt. Maar het is niet afkomstig van de vismarkt van Wuhan.

Bijna alle sterfgevallen of besmette mensen in de 33 landen en gebieden waar het virus zich heeft verspreid, zijn van Chinese origine. Het virus lijkt sterker te worden, omdat het na verloop van tijd muteert, waardoor de controle nog moeilijker wordt. Het door de VS geleide westen, aanzet tot de bio-oorlog, veronderstelt dat het virus op tijd en met meerdere mutaties de “Chinese DNA-grenzen” kan doorbreken en ook andere DNA-typen kan beïnvloeden, namelijk westerse blanke mensen. Maar het westen verwacht ook van Chinese wetenschappers en bio-onderzoekers dat ze de epidemie overwinnen en voorkomen dat het virus verder muteert, waardoor het westerse infectierisico wordt verminderd.

Ondanks de vroege hoop dat een vaccin snel kan worden gevonden – tot nu toe is er weinig vooruitgang in deze richting. Cuba’s antivirale Recombinant Interferon Alpha 2B (IFNrec) werd echter gekozen door Chinese medische en bio-onderzoekers om het coronavirus te bestrijden. Interessant is dat Interferon 39 jaar geleden in Cuba werd ontdekt, bij het begin van de biotechnologie in 1981. Maar het wordt niet overal ter wereld gebruikt, hoewel het talloze levens kon redden en talloze patiënten (vooral diabetici) kon genezen, gewoon vanwege de Amerikaanse boycot die geen marketing van medicijnen uit Cuba toestaat.

Desondanks lijkt het aantal infecties met COVID19 de afgelopen drie weken geleidelijk te zijn gedaald. En er is geen twijfel dat China deze epidemie zal overwinnen. Toch moet de wereld zich bewust worden van het feit dat dit biologische oorlogvoering van de eerste graad is. De SARS van 2002/2003, de voorloper van 2019-nCoV, buiten beschouwing gelaten, is de bio-oorlog tegen China al minstens twee jaar aan de gang op verschillende niveaus en heeft al ernstige economische kosten gekend.

In de laatste twee jaar, alleen al sinds 2018, werd China getroffen door verschillende soorten vogelgriep (H7N4 en H7N9) in 2018 en nog een andere soort, alleen in januari 2020 die werd overschaduwd door de meer ernstige COVID-2019. Er was ook een uitbraak van de Afrikaanse varkensgriep (2018), waarbij miljoenen varkens werden gedood. Er was een enorme vernietiging van voedselgewassen (2019 – voornamelijk maïs en sojabonen) door de zogenaamde “legerwormen”.

China compenseerde voor al deze verwoeste voedselproducten en was genoodzaakt te importeren – en het grootste deel van de invoer kwam uit de VS. Daarom zijn deze ‘uitbraken’ – alle gericht op het vernietigen van vitale delen van de Chinese economie, het creëren van instabiliteit, inflatie van de voedselprijzen en een afhankelijkheid van de invoer van landbouwproducten uit de VS – nauwelijks toevallig. Deze reeks epidemieën, met als hoogtepunt het coronavirus 2019-nCoV, is misschien nog maar het begin.

De westerse media hebben de zogenaamde Trump-tariefoorlog met China gespeeld, terwijl ze verborgen waren voor de schijnwerpers en tegelijkertijd serieuze oorlogvoering – biooorlogvoering – aan de gang was. In het westen is zelfs weinig bekend over deze eerdere biologische aanvallen door het door de VS geleide westen, gericht op het enorm beschadigen van de Chinese economie – en op de afhankelijkheid van China van import uit de VS; naast het moreel beschadigen van China, geloven zij, in het westen, (ten onrechte), het verzetsniveau te verzwakken. Een echte oorlog met bommen en wapens, misschien nucleair, gericht op totale vernietiging, kan niet worden uitgesloten.

Laten we het grote plaatje onthouden – namelijk dat dit op welke manier dan ook is, een biooorlog tegen China, en misschien de eerste stap van een totale oorlog tegen de toenemende economische macht van China, en vooral tegen de solide valuta van China, de yuan die binnenkort de grootste reserve valuta ter wereld kan worden. Dit zou de val van de hegemonie van de Amerikaanse dollar betekenen, de enige kracht die het rijk in stand houdt en schopt, anders dan zijn militaire kracht die niet duurzaam is, omdat het alleen gericht is op vernietiging in het buitenland – maar een snel haperende economie achterlaat huis. Precies hetzelfde patroon bracht het Romeinse rijk zo’n 2000 jaar geleden ten val.

***

Er zijn te veel “toevalligheden” om te concluderen dat dit versterkte coronavirus – aanzienlijk sterker dan SARS, dat van de epidemie van 2002/2003 – per ongeluk aan een Wuhan-lab ‘ontsnapte’, of zoals het Westen het zou willen presenteren: door nalatigheid. Eerst waren er de militaire Olympische Spelen in oktober in Wuhan (18 – 27 oktober 2019), waaraan ongeveer 200 Amerikaanse soldaten deelnamen; de eerste gevallen van 2019-nCoV-koorts werden ongeveer twee weken later ontdekt – twee weken is de gemiddelde draagtijd van infectie tot uitbraak. Ten tweede was er evenement 201 op 18 oktober 2019 in het Johns Hopkins Center for Health Security in Baltimore, Maryland, gesponsord door de Bill and Melinda Gates Foundation, het World Economic Forum (WEF – de corporatocratie die Big Arms, Big vertegenwoordigt Pharma en Big Money), en het John Hopkins Institute.

Het thema was het simuleren van een pandemische oefening op hoog niveau – en ja, de simulatie veroorzaakte 65 miljoen doden. Slechts een paar weken voordat de eerste COVID19-slachtoffers werden geïdentificeerd. En ten derde – de timing, China direct op hun belangrijkste feestdag, het nieuwe maanjaar, wanneer mensen reizen, zich verenigen met familie en vrienden, wanneer er meestal enorme festiviteiten zijn met veel mensen – een evenement om geluk te vieren – allemaal gesneden kort na de uitbraak die Wuhan en delen van de provincie Hubei en een totaal van ongeveer 50 miljoen Chinezen in quarantaine hebben geplaatst; en meer – niet winkelen, geen cadeautjes uitwisselen, geen feesten – een enorm economisch verlies.

Omstandig onderbuikgevoel vertelt me, dit is geen reeks van drie toevalligheden. Dit is eerder een kwaadwillig geplande ramp. Dit is een duister sinister plan van een moordende westerse elite om de snelgroeiende economie van China aan te vallen en die van de Verenigde Staten te overtreffen. Het is een aanval op de solide Yuan die ook de Amerikaanse dollar geleidelijk vervangt als wereldreserve-valuta. Wanneer dat gebeurt, is het Amerikaanse rijk gedoemd. Dit mag niet gebeuren door die ‘zwarte mannen’, die de touwtjes in handen hebben van westerse politici.

***

De opbouw naar meer schade en vernietiging, mogelijk een hete oorlog, moet snel beginnen en zelfs sneller vooruitgaan. Op 30 januari 2020 zei de directeur-generaal (DG) van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat het nieuwe coronavirus, COVID19, ook 2019-nCoV genoemd, geen pandemie was. Een dag later, op 31 januari, waarschijnlijk op instructie van Washington, verklaart hij de uitbraak een wereldwijde noodsituatie, maar voegde op eigen initiatief toe dat er geen redenen waren voor landen om reizen van hun burgers naar China te verbieden.

In tegenstelling tot de aanbeveling van de WHO, gaf Washington onmiddellijk een reiswaarschuwing aan Amerikaanse burgers om niet naar China te reizen. Veel andere landen volgden hun meester, vooral Europeanen. Een nieuwe hit op de Chinese economie. Cruiseschepen met Chinezen aan boord krijgen geen dokrechten. Koopvaardijschepen mogen in veel landen geen internationale havens binnen om hun goederen te lossen.

***

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  De relschoppers van het Capitool plaatsten zichzelf overal op sociale media nu worden ze gearresteerd

De media-propagandatrommels verkondigen dat het virus zich snel verspreidt en binnenkort de hele wereld zal overspoelen. De dader is China, waar het virus is ontstaan. Dat is wat westerse propaganda wil dat je gelooft. Niemand vermeldt dat het COVID19-virus zich op het Chinese genoom concentreert en dat bijna geen westerlingen die geen Chinese afkomst hebben, worden getroffen. Nou, als de media erover zouden praten, zou het voor de hele wereld duidelijk worden dat het virus niet in China had kunnen ontstaan ​​of ontstaan, omdat China haar eigen mensen niet zal infecteren en doden, en dat het virus hoogstwaarschijnlijk man was -gemaakt en op de een of andere manier getransporteerd naar Wuhan. Zou het kunnen dat het naar Wuhan is gebracht door een of meer Amerikaanse deelnemers aan de militaire spelen?

Het sterftecijfer voor infectie is ongeveer 3% in China, maar is de afgelopen week gestaag gedaald. De verhouding is minder dan 1% in de 33 landen buiten China, waar het virus is gedetecteerd. Italië en Iran lijken uitzonderingen te zijn. In Italië is het officiële aantal besmette personen vanaf die datum gestegen tot 400 met 12 bevestigde sterfgevallen, ook een sterftecijfer van 3%. Iran met ongeveer 140 gevallen en 20 doden, een sterftecijfer van 14%, het hoogste ter wereld. Waarom? Foutieve rapportage, of hebben degenen die in Iran stierven Chinees DNA?

In Italië, een land in het midden van het Europese griepseizoen, zijn de meeste zieke mensen ouder, volgens het ministerie van volksgezondheid. Maar hoe precies zijn de tests? Dit is belangrijk omdat de meeste symptomen van COVID19 erg lijken op die van de gewone griep, vooral voor ouderen die vatbaar zijn voor luchtwegaandoeningen en longontsteking. Ter vergelijking: het aantal sterfgevallen in de VS in het griepseizoen 2019/2020 wordt tot nu toe geschat op ongeveer 34.200 (CDC). Cijfers in Europa zijn waarschijnlijk verhoudingsgewijs vergelijkbaar. Maar deze cijfers worden tot zwijgen gebracht door de media.

Waarom wordt Italië uitgekozen? – Zou het kunnen dat er instructies kwamen uit Washington, via de EU-administratie in Brussel, zoals vaak het geval is, om Italië te ‘straffen’, omdat Italië het eerste officiële land was dat afgelopen zomer een aantal riem- en verkeersverdragen met China ondertekende wat volledig tegen de Amerikaanse heerschappij is. In werkelijkheid was Griekenland het eerste land dat een BRI-deal met China tekende, maar niemand heeft erover gesproken (en doet dat nog steeds niet), omdat het niet bekend moest zijn dat China Griekenland te hulp kwam nadat Griekenland letterlijk werd vernietigd door de EU bancaire kingpins, Duitsland en Frankrijk.

En nu bouwt Italië het propagandadrama op, over het sluiten van de grenzen, maar nog niet beslist, net als Frankrijk, Duitsland en Zwitserland – de discussie is een grote mediahype – maar tot nu toe de vraag – “Zullen we de toegang voor reizigers verbieden uit Italië?” – Ze besloten tot nu toe om grenzen open te laten, omdat het sluiten van de grenzen slecht zou zijn voor het bedrijfsleven. Maar dat zeggen ze niet.

Om het drama nog meer pit te geven, heeft Italië ook het carnaval van Venetië en andere openbare evenementen geannuleerd, zelfs gesloten kerkdiensten en toeristische attracties en monumenten.

Het punt is een enorme angst, die angst uit China uitdraagt. Mensen in angst kunnen gemakkelijk worden gemanipuleerd. Dat is altijd zo geweest. Angst planten in een volgzame en zelfs vredige en vreedzame bevolking is altijd de voorloper geweest van een oproep tot oorlog. Angst helpt in een eerste ronde ook China te isoleren, om zoveel mogelijk economische schade aan te richten (China verzwakken tot het punt van ‘minste weerstand’).

Publieke toestemming voor de tweede ronde, namelijk een hete oorlog, zal dan gemakkelijk zijn. Er is niet veel tijd, want de Chinese economie ontwikkelt zich snel en daarmee – de suprematie van de Yuan ten opzichte van de dollar. Wat, eenmaal erkend door de meerderheid van de wereld, betekent dat de hegemonie van de dollar is gebroken, en daardoor het Amerikaanse rijk is gebroken. Zeker, de VS zouden niet schuwen om miljoenen, honderden miljoenen te doden, alleen maar om hun dollarhegemonie te behouden.

Washington beseft ook dat het oosten, China, Rusland en de rest van de Shanghai Cooperation Organisation (SCO) niet langer afhankelijk zijn van het westen, maar kunnen doorgaan met een autonome “oosterse” economie – die op zichzelf een stimulans zou zijn voor andere landen in strijd met de VS dicteren om toe te treden tot het oosten.

De alliantie China – Rusland – Iran is een van de sterkste “oostelijke assen” – die ook voorziet in volledige zelfvoorziening met energie voor de oostelijke landen, namelijk de Shanghai Cooperation Organisation of SCO. De associatie van SCO en de Euraziatische Economische Unie (EEU) omvat vandaag ongeveer de helft van de wereldbevolking en controleert ongeveer een derde van de wereldwijde economische productie (BBP).

***

Niettemin is de economische schade van China aanzienlijk: werkonderbrekingen, beperkte consumptie thuis en in veel landen een virtueel verbod op Chinese import. De aandelenmarkt is enorm gedaald als gevolg van de Coronavirus-uitbraak en de economische gevolgen. Het ergste is misschien nog niet voorbij, ook al komt het niet tot een ‘hete’ oorlog – waarvan we diep vertrouwen hebben dat het dat niet zal zijn.

Om deze economische ramp te bestrijden, kan de People’s Bank of China (PBC – China’s Central Bank) overwegen om snel belangrijke hoeveelheden geld in de Chinese economie te injecteren, met name gericht op kleine en middelgrote ondernemingen, zowel openbare als particuliere, via het openbare banksysteem van China en andere middelen voor directe economische steun – om korte verliezen als gevolg van door het westen opgelegde epidemieën te verminderen. De doelstellingen op de korte en middellange termijn kunnen het risico van economische stagnatie en on- of onderbezetting verminderen – en – om zelfvoorziening op het gebied van voedsel te bereiken, en om de leveranciers en toeleveringsketens van China te diversifiëren, weg van de VS en de westelijke VS -allies. De nadruk ligt op voedselvoorziening.

Voor internationale handels- en overdrachtsbetalingen wordt verwacht dat Chinas Interbank Payment System (CIPS) en de crypto-yuan de acceptatie over de hele wereld geleidelijk zullen verhogen en het westerse transfersysteem SWIFT en de hegemonie van de Amerikaanse dollar zullen overtreffen, die belangrijke instrumenten zijn die de Verenigde Staten gebruiken om volledig illegale economische sancties op te leggen aan landen die durven aandringen op hun soevereiniteit en weigeren zich aan de druk van Washington te onderwerpen. Voorbeelden hiervan zijn Rusland, China, Noord-Korea, Venezuela, Iran, Cuba, Syrië, Soedan – en nog veel meer.

Deze door de VS geleide westerse inspanningen om de Chinese economie te verzwakken, zijn ook bedoeld om een ​​ontmoedigende boodschap te sturen naar al die landen die van plan zijn hun reserves en internationale betaalmethoden af ​​te stoten van de Amerikaanse dollar. Het westen zal niet slagen.

Zelfs met de enorme schade veroorzaakt door het recente coronavirus, is de Chinese economie stabieler en sterker dan die van de meeste westerse landen, vooral de VS. De niet-confronterende aanpak van China om deze sociale – gezondheids- en economische problemen op te lossen – zal China helpen om haar agressieve tegenstanders te overwinnen en te isoleren. Dat is onderdeel van de 5000 jaar oude Tao-filosofie.

Terwijl de VS haar agressieve houding tegenover China (en Rusland) aan het vergroten is, verschijnt en gedraagt ​​Washington zich steeds meer als een stervend beest. eigen (economisch) graf. Sancties links en rechts en bio-oorlogen tegen China – China bedreigen door haar te omringen met ongeveer 400 militaire bases en met oorlog uitgeruste oorlogsschepen en vliegtuigen, zullen niet meer vertrouwen in de VS creëren, integendeel. Landen en mensen realiseren zich dat verbonden en verbonden zijn met de VS van A gevaarlijk is en dodelijk kan zijn. Dus worden ze weggedreven en naar het oosten, in plaats van aangetrokken te worden door het westerse zinkende schip.

Verbazingwekkend genoeg zullen westerse agressie wankelen tegenover het robuuste sociale en economische systeem van China, en meer nog, het vreedzame plan van China om verbinding te maken en bruggen te bouwen tussen de mensen in de wereld, naties en culturen, via het sociaal-economische ontwikkelingsschema van de 21e eeuw over de hele wereld – de Belt en Road Initiative (BRI), ook wel de nieuwe zijderoute genoemd. Een weg naar een gedeelde toekomst voor de mensheid.Lees ook:  Coronavirus wordt beschreven als een " oncontroleerbare ... pandemie 'En het' einde van de wereld ' 

Comments

comments