Coronavirus kan een half miljoen Britten doden en 80% van de Britse bevolking infecteren, geven overheidsdocumenten aan

Coronavirus kan een half miljoen Britten doden en 80% van de Britse bevolking infecteren, geven overheidsdocumenten aan

28 februari 2020 0 Door Indignatie redactie

De grote Britse tabloid The Sun heeft een gelekt document van de overheid gepubliceerd, waarin staat dat het coronavirus in het slechtste geval 80% van de bevolking zal besmetten, en er een half miljoen doden zullen vallen. Gaan we echter uit van het realistische sterftepercentage van 6% à 7%, dan zal het aantal Britten dat aan SARS-CoV-2 overlijdt in dit worst case scenario tussen de 3 miljoen en 3,5 miljoen liggen. Passen we de Britse cijfers toe op Nederland, dan komen we uit op 14,2 miljoen besmettingen, en 850.000 tot 1 miljoen doden.

‘In de huidige planning gaan we ervan uit dat 2% tot 3% van de symptomatische gevallen fataal zullen aflopen,’ staat in het document. Vertaald zijn dat een half miljoen dodelijke slachtoffers. Volgens een woordvoerder van het ministerie van Volksgezondheid zijn deze cijfers een worst case scenario ‘waarvan we niet verwachten dat het gebeurt.’

Eerder vandaag werden meer dan 300 werknemers van de Amerikaanse oliegigant Chevron uit een kantoortoren in Londen geëvacueerd, omdat een van hen met griepachtige symptomen uit een van de getroffen landen was teruggekeerd.

Corona verspreidt zich over Europa; ‘Never let a good crisis go to waste’

Engeland heeft op dit moment slechts 13 officiële corona patiënten. De aanhoudende dagelijkse explosieve uitbraak in Zuid Korea (+505 besmettingen naar 1766 totaal) en Italië (528 en oplopend) laten echter zien dat de verspreiding van het virus ook buiten China nauwelijks te stoppen is. De Duitse minister van Volksgezondheid waarschuwde gisteren niet voor niets dat er een epidemie in het land is begonnen. De Franse president Macron deed hetzelfde, en nam het woord ‘crisis’ in de mond nu er in het land twee mensen, een christelijke toerist en een 60 jarige, zijn overleden. Spanje staat op 15 gevallen, allemaal mensen die niet in Italië zijn geweest.

Lees ook:  Duitse overheid wil via achterdeurtjes burgers bespioneren

Desondanks weigert de EU nog steeds om de grenzen te sluiten, of zelfs maar te gaan controleren. Alles en iedereen moet letterlijk worden opgeofferd om de Brusselse superstaat nachtmerrie te realiseren (3). Omdat daar in geen enkele lidstaat onder de bevolking een meerderheid voor te vinden is, lijkt de EU te hopen dat het virus zich snel over alle landen verspreidt, zodat de corona crisis als voorwendsel kan worden gebruikt om de al zo lange gewenst totalitaire federalisering erdoor te drukken. ‘Never let a good crisis go to waste’.

Atlanta, VS: 200 passagiers met corona patiënten naar huis gestuurd

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenIran meldt 245 besmettingen, maar ook uit dit land zijn al diverse berichten gekomen die erop wijzen dat de overheid net als in China de cijfers doelbewust flink naar beneden bijstelt. Japan (tegen de 200 besmettingen) heeft alle scholen in het hele land gesloten, Gisteren werden maar liefst 8 landen aan de corona lijst toegevoegd: Brazilië, Pakistan, Noord Macedonië, Griekenland, Georgië, Algerije, Noorwegen en Roemenië (4).

In de VS worden vele honderden mensen in de gaten gehouden, maar zijn tot nu toe amper mensen op het virus getest. Op het vliegveld van Atlanta (het drukste van de VS) vertoonden 200 van de 1000 gescreende passagiers uit China en Zuid Korea symptomen van corona. Eén van hen was er zo slecht aan toe, dat hij meteen naar het ziekenhuis moest. De rest kreeg enkel het advies om ‘zelf in quarantaine’ te gaan. (2)

Lees ook:  Hoe worden mensen besmet? Het is de belangrijkste vraag die de media kunnen beantwoorden

Is dit de crisis die de militaire inlichtingenexperts van Deagel al jaren voorspellen? 

De private non profit militaire inlichtingenwebsite Deagel, die zich voor zijn analyses baseert op gegevens van de CIA, het IMF en de VN, voorspelt al jaren het verdwijnen van vele honderden miljoenen mensen in Europa en Amerika als gevolg van een totale instorting van de economie, welvaart en samenleving.

Volgens de militaire analisten blijven er van de 326 miljoen Amerikanen in 2025 slechts 99 miljoen over, en daalt hun gemiddelde besteedbare inkomen van $ 59.500 naar $ 16.374. In Italië verdwijnen ruim 18 miljoen mensen, in Frankrijk 28 miljoen van de huidige 67 miljoen, in België ruim 3 miljoen, en in Duitsland zelfs 52 miljoen, 65% van de totale bevolking. De Duitse koopkracht stort van $ 50.200,- compleet in naar slechts $ 14.704. Nederland komt er bijna als enige West Europese land nog het minst slecht vanaf met een teruggang van iets meer dan 270.000 mensen.

‘De instorting van het Westerse financiële systeem zal de levensstandaard van de bevolking wegvagen.. .en een einde maken aan de aandelenbeurzen en pensioenen. De bevolking zal zó hard worden geraakt, dat de migratie zich zal omkeren, wat het verval zal versnellen… Dat zal een kettingreactie met onvoorstelbare en verwoestende effecten op de economie hebben… Het dodental zal afschuwelijk zijn.’ Deze crisis zal naar verwachting minimaal 20 tot mogelijk 80 jaar gaan duren.

Lees ook:  Trump schept op over zijn COVID-19-immuniteit, ruzie met Fauci

Of de corona pandemie de trigger is voor deze voorspelde totale instorting van het Westen is nog niet te zeggen, maar het moge duidelijk zijn dat het virus in een worst case scenario wel een bijzonder goede kandidaat zou kunnen zijn om als eerste dominosteen alle andere steentjes te doen omvallen.Comments

comments