Angela slaapwandelingen, Ursula viert de verjaardag van kinderen

Angela slaapwandelingen, Ursula viert de verjaardag van kinderen

29 februari 2020 0 Door Indignatie redactie
0
()

Het coronavirus verspreidt zich in Duitsland. Het gezondheidssysteem zou zijn grenzen kunnen bereiken. Italië bevindt zich in een noodtoestand. De beurzen zitten wereldwijd op hun knieën. China, de belangrijkste handelspartner voor de belangrijkste industrieën van Duitsland, pompt wanhopig dubbele cijfers in zijn bedrijven. De wereldeconomie tuimelt en de angst van de banken en de euro is plotseling weer echt. 

In Syrië is er oorlog tussen Erdogan en Poetin. Erdogan opent de grenzen naar Europa. De vluchtelingen deal met Erdogan blijkt een luchtspiegeling te zijn. Migratie kan worden gebruikt als een wapen om hele regio’s te destabiliseren. De inwoners van de Griekse eilanden komen in opstand tegen de invasie. De volgende – mogelijk nog agressievere – vluchtelingengolf komt eraan.

Alles komt in één keer en belangrijke bondgenoten zoals de Verenigde Staten zijn verbrand. Dit zijn tijden waarin de bevolking vertrouwen in hun politiek leiderschap wil hebben en steun zoekt.

Ursula von der Leyen, de Duitse voorzitter van de EU-commissie, nodigt Greta, een kinderlijke fanatieke 17-jarige, uit voor de volgende vergadering van de EU-commissie voor de komende  week  om haar “Green Deal” te promoten. Het zou de wereldtemperatuur in 100 jaar met één of twee graden moeten reguleren. 

Een duidelijker teken van de infantilisatie en onbeperkte onthechting van het beleid van de nomenclatuur van de Europese Unie is eenvoudigweg niet mogelijk. Ook is er geen duidelijker teken van onwetendheid over de zorgen van mensen en echte problemen in Europa. 

Terwijl bijna alle leiders van de democratische wereld proberen de burgers van hun naties te bereiken en hen moed en vertrouwen te geven, blijft bondskanselier Angela Merkel zwijgen behalve een paar informele zinnen tijdens haar jaarlijkse receptie  op vrijdagavond in West-Pommeren . Iedereen kan iets doen om de crisis op te lossen, zegt Merkel: “Ik zal vanavond niemand de hand schudden”.

Deze crisis past niet in hun prooidier. Het kan niet worden opgelost door te surfen op de golven van de tijdsgeest. Het zal ook niet verdwijnen door automatische suggestie en kan uw ogen openen voor de werkelijke staat van het land. 

Een gedrag dat gisteren werd geïnterpreteerd als een coole demonstratie van kracht, kan binnenkort in een ander licht worden gezien. Ik volg de Moskva naar Gorky Park. Luisteren naar de wind van verandering.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Dit is de ergste instorting van de werkgelegenheid in de Amerikaanse geschiedenis met een zeer ruime marge


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments