ZWEDEN: Toenemende werkloosheid onder moslimmigranten leidt tot nog meer stijgende moslimmigrantencriminaliteit

ZWEDEN: Toenemende werkloosheid onder moslimmigranten leidt tot nog meer stijgende moslimmigrantencriminaliteit

1 maart 2020 0 Door Indignatie redactie
1
(1)

De Zweedse werkgelegenheidsdienst heeft in een nieuw rapport gewaarschuwd dat de werkloosheidspercentages van migranten dramatisch zullen stijgen tot de slechtste niveaus sinds de jaren negentig. Uit een  rapport vorige maand bleek dat tot 90% van de moslim asielzoekers die arriveerden sinds de migratiecrisis van 2015 werkloos was.

Het bureau verklaarde dat, aangezien de trend van de algemene werkloosheid in Zweden blijft groeien, de structurele werkloosheid zal toenemen en dat vooral migranten waarschijnlijk werkloos zullen zijn, meldt Sydsvenskan .

“De dienst voor arbeidsvoorziening is van mening dat degenen die in het buitenland zijn geboren met het hoogste niveau van het hoger secundair onderwijs de komende jaren een sterke stijging van de werkloosheid en langdurige werkloosheid zullen doormaken,” zei het bureau. “De groep die het zwaarst wordt getroffen, is in het buitenland geboren moslimvrouwen die geen hoger secundair onderwijs hebben genoten,” voegde hij eraan toe. (Ze hebben ook geen enkele behoefte om te werken)

De werkloosheidspercentages van moslimmigranten zijn al jaren veel hoger dan die van autochtone Zweden, met een rapport uit 2018 dat onthulde dat terwijl de autochtone werkloosheid dat jaar slechts 3,6 procent bedroeg, het migrantencijfer 19,9 procent was.

Migranten die ontevreden zijn over de kwaliteit van leven die Zweedse belastingbetalers hun bieden, spreken zich steeds vaker uit, waarbij een Syriër Zweden zelfs beschuldigt van het willen vermoorden van hem en zijn collega ‘vluchtelingen’.  “Je hebt ons leven ellendig gemaakt”, schreef de Syrische Mohammad Jumaa in een opiniestuk dat donderdag door de Zweedse publieke omroep was gepubliceerd. Blastend hoe hij en andere migranten een jaar hebben gewacht maar nog moeten worden voorzien van “een goed en natuurlijk leven”, wat een goedbetaalde baan omvat, klaagt hij: “Wij zijn mensen, geen dieren die alleen hoeven te eten en slapen !” Slamming Zweden voor het “dwingen” van migranten om “te wachten in woningen met slechte omstandigheden”, schreef hij: “Ik ben een eervolle en eerlijke man. Veel vluchtelingen vervloeken de dag dat ze hier kwamen. “Ik kan niet geloven dat dit in Zweden is!” de Syriër riep en beschuldigde het land, dat zichzelf als een ‘humanitaire grootmacht’ noemt, van alleen maar te doen alsof het om de mensenrechten gaf. “Waarom hebt u uw deuren geopend voor ons vluchtelingen, als u ons niet kunt helpen een waardig, respectvol en vervuld leven te leiden?” Vraagt ​​Mohammed.

Lees ook:  De arts spreekt duidelijk: Duitsland gaat migranten testen op coronavirus, ziekten en infecties

Moslimmigranten vormen ook de meerderheid van degenen die zich aanmelden bij de Arbeidsdienst, volgens een ander rapport uit 2018, waarin werd opgemerkt dat zes op de tien mensen die bij het agentschap zijn geregistreerd in het buitenland zijn geboren.

De Arbeidsdienst heeft verschillende programma’s om moslimmigranten aan het werk te krijgen, inclusief het gebruik van door de overheid gesubsidieerde banen – en cijfers die begin februari werden vrijgegeven, toonden aan dat slechts 6,1 procent van de nieuw aangekomen migranten werk kon vinden dat niet  door de overheid werd gesubsidieerd 90 dagen in een dienst voor arbeidsvoorziening.

In totaal kon slechts 31 procent van de migranten in het programma elke baan krijgen.

Breitbart London on Twitter

In Sweden, Just One in Sixteen New Migrants Have a Job That Isn’t Being Subsidised by Taxpayers https://t.co/FTEigeBTP7

Met bendecriminaliteit in Zweden, weigert de premier van het land nog steeds de immigratie de schuld te geven van het probleem. De statistieken bewijzen dat hij ongelijk heeft, maar in Zweden is sociale rechtvaardigheid belangrijker dan daadwerkelijke rechtvaardigheid.

Veracht als de Zweedse premier Lofven het zou moeten toegeven, het verband tussen migranten en misdaad is niet alleen een kwestie van rechtse fantasie. Uit een onderzoek van de krant Dagens Nyheter uit 2017 bleek dat migranten achter 90 procent van de schietpartijen in Zweden zaten . De meerderheid van de schietende daders, zo bleek uit het rapport, was van mannen uit het Midden-Oosten of Noord-Afrika.

Al met al is het aantal moorden en doodslag tussen 2008 en 2018 meer dan verdubbeld, volgens de statistieken van de overheid.

Granaataanvallen lijken ook een geïmporteerd fenomeen te zijn. Zweden zag een handvol bij de meeste explosieven elk jaar tot 2016 ontploffen, toen 39 handgranaten werden gebruikt bij aanvallen. 2015 was natuurlijk het jaar waarin Zweden meer dan 160.000 migranten en asielzoekers verwelkomde , meer per hoofd van de bevolking dan enig ander Europees land.

Maar correlatie is niet gelijk aan oorzakelijk verband. Het feit dat granaataanvallen bijna veertigvoudig zijn toegenomen op hetzelfde moment dat Zweden werd overspoeld met nieuwkomers, kon gewoon toeval zijn. Als de echte oorzaak inderdaad werkloosheid is, zoals Lofven suggereert, dan is het probleem opnieuw verbonden met immigratie.

Temidden van het ontkenning van de regering van Lofven – die een gezamenlijke inspanning heeft geleverd om het probleem internationaal te bagatelliseren – hebben de politie in Zweden enkele met hazen bedachte plannen bedacht om het geweld aan te pakken. Minder dan een week nadat een 15-jarige jongen in Malmö werd doodgeschoten, nodigde de politie bendeleiders uit om te gaan zitten met juridische professionals en familieleden van slachtoffers van misdrijven. . Pizza werd geserveerd en de politie vroeg de criminelen vermoedelijk beleefd om te stoppen met het vermoorden van elkaar.

De eigen interne PR-winkel van Zweden, Sweden.se, lokt ondertussen meer migranten naar het noorden met advertenties in het Arabisch die beloven gratis gezondheidszorg en tandheelkundige zorg, aanzienlijke kinderbijslagbetalingen en ‘s werelds langst betaalde ouderschapsverlof – alsof de nieuwkomers ooit wilden zoeken een baan in de eerste plaats.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 1 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments