COVID-19 Coronavirus: een neppe pandemie? Wereldwijde economische en geopolitieke destabilisatie: economische oorlogvoering tegen China

COVID-19 Coronavirus: een neppe pandemie? Wereldwijde economische en geopolitieke destabilisatie: economische oorlogvoering tegen China

2 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

De media-hype en desinformatiecampagne met betrekking tot de verspreiding van het nieuwe coronavirus COVID-19 hebben een wereldwijde sfeer van angst en onzekerheid gecreëerd na de lancering van een wereldwijde noodsituatie voor de volksgezondheid door de WHO op 30 januari. 

corona

Coronavirus outbreak and coronaviruses influenza background as dangerous flu strain cases as a pandemic medical health risk concept with disease cells as a 3D render

Coronavirus-uitbraak en coronavirussen influenza-achtergrond als gevaarlijke griepstamgevallen als een pandemie medisch gezondheidsrisicoconcept met ziektecellen als een 3D-weergave

De angstcampagne is aan de gang. Paniek en onzekerheid. Nationale regeringen en de WHO misleiden het publiek.

“Ongeveer 84.000 mensen in ten minste 56 landen zijn besmet en ongeveer 2.900 zijn gestorven”, zegt de New York Times. Wat ze niet vermelden is dat 98% van die gevallen van infectie zich op het vasteland van China bevinden. Er zijn minder dan 5000 bevestigde gevallen buiten China. (WHO, 28 februari 2020)

Op dit moment is er geen echte pandemie buiten China. Kijk naar de cijfers.

Op het moment van schrijven was  het aantal “bevestigde gevallen” in de VS 64.

Een laag aantal en de media verspreiden paniek.

Inmiddels zijn er   15 miljoen gevallen van influenza in de Verenigde Staten .

corona

De nieuwste  FluView-surveillance  van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) meldt dat er vanaf 18 januari 2020  in de VS 15 miljoen gevallen van griep, 140.000 ziekenhuisopnames en 8200 doden zijn geweest . (nadruk toegevoegd

Gegevens over de COVID-19-pandemie: 

corona

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) rapporteerde zaterdag 28 februari 2020 83.652 bevestigde gevallen van COV-19, waarvan 78.961 op het vasteland van China. Buiten China zijn er 4691 “bevestigde gevallen” (WHO, 28 februari 2020, zie tabel rechts ). De WHO heeft ook 2.791 sterfgevallen gemeld,  waarvan er slechts 67 buiten het vasteland van China hebben plaatsgevonden .

Deze cijfers bevestigen dat de pandemie grotendeels beperkt is tot het Chinese vasteland.
Bovendien suggereren recente gegevens dat de epidemie in China goed onder controle is. Op 21 februari 2020 rapporteerde de Chinese Gezondheidscommissie dat 36.157 patiënten werden aangewezen als genezen en ontslagen uit het ziekenhuis. (zie onderstaande grafiek).
 .
Chinese rapporten bevestigen dat mensen zijn behandeld en herstellen van de virusinfectie. Tegelijkertijd neemt het aantal geïnfecteerde patiënten af.
Volgens de National Medical Products Administration van China gebruiken ziekenhuizen Favilavir, een antiviraal medicijn, “als een behandeling voor coronavirus met minimale bijwerkingen”.
Laat de cijfers kraken  
 .
De wereldbevolking is in de orde van 7,8 miljard.
 .
De bevolking van China is in de orde van 1,4 miljard.
.
De wereldbevolking min China is in de orde van 6,4 miljard.
.
4691 bevestigde gevallen en 67 gerapporteerde sterfgevallen (buiten China) op een bevolking van 6,4 miljard vormen geen pandemie. 2791 / 6,4oo, ooo, ooo.
.
64 gevallen in de VS met een bevolking van ongeveer 330 miljoen is geen pandemie. (28 februari gegevens)

Waarom de propaganda? Racisme gericht tegen etnische Chinezen

Er werd een opzettelijke campagne tegen China gelanceerd, een golf van racistisch sentiment tegen etnische Chinezen wordt grotendeels uitgevoerd door de westerse media, maar ook door overheidsinstanties.
corona
Sunnybank (voorstad van Brisbane), Runcorn (voorstad van Brisbane) en Eight Mile Plains zijn steden in Queensland met een groot percentage etnische  Chinees-Australiërs.   Het advies van het Department of Health geeft aan dat alle etnische Chinezen (inclusief diegenen die in Australië zijn geboren en nog nooit in China zijn geweest een gezondheidsrisico vormen) het virus kunnen overdragen aan blanke (‘niet-Chinese’) Australiërs.
 .
Oh, en ga niet naar een Chinees restaurant.
 .
corona
 .
Hetzelfde Chinese restaurantfenomeen doet zich voor in de VS.
coronacorona

Economische oorlogvoering tegen China .

Amerikaanse strategieën bestaan ​​uit het gebruik van COVID-19 om China te isoleren, ondanks het feit dat de Amerikaanse economie sterk afhankelijk is van Chinese import.
 .
De korte termijn verstoring van de Chinese economie is grotendeels te wijten aan de (tijdelijke) sluiting van de kanalen van handel en transport.
 .
De WHO Global Public Health-noodsituatie gaat gepaard met desinformatie van de media en het bevriezen van vliegreizen naar China.
 .
corona
.
Paniek op Wall Street 
 .
Onder leiding van media-desinformatie is er een andere dimensie. Paniek op de aandelenmarkten. 
 .
De angst voor het Coronavirus heeft wereldwijd de val van financiële markten veroorzaakt.
 .
Volgens rapporten is ongeveer $ 6 biljoen van de waarde van aandelenmarkten wereldwijd weggevaagd. De daling van de beurswaarde tot nu toe is in de orde van “15 procent of meer”.
 .
Enorme verliezen aan persoonlijke besparingen (bijvoorbeeld van gemiddelde Amerikanen) hebben plaatsgevonden om bedrijfsfaillissementen en faillissementen niet te vermelden.
 .
Het is een bonanza voor institutionele speculanten, inclusief hedgefondsen voor bedrijven. De financiële ineenstorting heeft geleid tot aanzienlijke overdrachten van geldrijkdom in de zakken van een handvol financiële instellingen.
.
In een bittere ironie hebben analisten in koor de ineenstorting van de markt terloops gekoppeld aan de escalatie van het coronavirus in een tijd dat er minder dan 64 bevestigde gevallen in de VS waren.
Het is niet verwonderlijk dat de markt daalde omdat … het virus zo uitgebreid is geworden. … ‘
.
Was het mogelijk om de financiële crash van februari te ‘voorspellen’?  
 .
Het zou naïef zijn om te geloven dat de financiële crisis uitsluitend het gevolg was van zogenaamde marktkrachten. De markt werd zorgvuldig gemanipuleerd door krachtige actoren met behulp van speculatieve instrumenten in de markt voor derivaten, waaronder “short selling”.
.
Het onuitgesproken doel is de concentratie van rijkdom. Het was een financiële bonanza voor degenen die “voorkennis” of voorkennis hadden in de aanloop naar het besluit van de WHO om op 30 januari een wereldwijde publieke noodsituatie te melden.

Was er Voorkennis van de COVID-19 (nCoV-2019) Pandemie? En van de waarschijnlijke gevolgen ervan?

corona
Op 18 oktober 2019 heeft Baltimore in het Johns Hopkins Center for Health Security een zorgvuldig ontworpen simulatie van een coronavirus-epidemie onder de naam  nCoV-2019 uitgevoerd.
.
In  Evenement 201 Simulatie van een Coronavirus Pandemie , was een instorting van 15% van de financiële markten “gesimuleerd”. Het werd niet “voorspeld” volgens de organisatoren en sponsors van het evenement, waaronder de Bill and Melinda Gates Foundation en de Wereld Economisch Forum.

corona

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenSchermafbeelding, 201 Een wereldwijde pandemische oefening
.
De simulatie uitgevoerd in oktober getiteld  nCoV-2019  werd amper 2 maanden voorafgaand aan het uitbreken van  COVID-19 uitgevoerd.
De John Hopkins Pandemic Exercise simuleerde een daling van de aandelenmarkt van  “15% of meer”  (Videogedeelte 0.0 – 1’2 ″) die grotendeels overeenkomt met de reële daling van de markt die eind februari werd geregistreerd.
(Zie video hieronder).

 

Veel kenmerken van de simulatieoefening komen in feite overeen met wat er feitelijk gebeurde toen de directeur-generaal van de WHO op 3 januari 2020 een wereldwijde noodsituatie voor de volksgezondheid lanceerde.
Wat moet worden begrepen, is dat de sponsors van de John Hopkins “simulatieoefening” krachtige en goed geïnformeerde actoren zijn respectievelijk op het gebied van Global Health (Gates Foundation) en Global Economy (WEF).
.
Het is ook vermeldenswaard dat de WHO aanvankelijk een soortgelijk acroniem (ter aanduiding van het coronavirus) heeft aangenomen als dat van de John Hopkins Pandemic Exercise  (nCoV-2019)  voordat het werd gewijzigd in  COVID-19. 

Corruptie en de rol van de WHO

En wat motiveerde WHO-directeur-generaal Dr.  Tedros Adhanom Ghebreyesus  om het coronavirus  nCoV-2019 te verklaren   als een “Public Health Emergency of International Concern (PHEIC)” op 30 januari toen de epidemie grotendeels beperkt was tot China? 
 .
Het bewijs suggereert dat WHO-directeur-generaal Tedros de belangen van krachtige bedrijfssponsors diende.
Volgens F. William Engdahl had Tedros een langdurige relatie met de Clintons en de Clinton Foundation. Hij had nauwe banden met  de Bill and Melinda Gates Foundation.
Samen met het Davos World Economic Forum (WEF) waren de Gates Foundation de sponsoren van de nCoV-2019 “simulatieoefening” van oktober John Hopkins 2019. 
 .
“ Als minister van volksgezondheid zou Tedros ook voorzitter zijn van het Wereldfonds voor de bestrijding van aids, tuberculose en malaria dat mede werd opgericht door de Gates Foundation. Het Wereldfonds is bezaaid met fraude- en corruptieschandalen. 

“Tijdens de drie jaar durende campagne van Tedros om de WHO-post te winnen, werd hij ervan beschuldigd drie grote epidemieën van cholera te hebben verdoezeld terwijl minister van Volksgezondheid in Ethiopië, de zaken verkeerd bestempeld als” acute waterige diarree “(AWD) – een symptoom van cholera – in een proberen de betekenis van de epidemieën te bagatelliseren, beschuldigingen die hij ontkende. ”(Engdahl, op. cit.)

corona

Een massale vaccinatiecampagne is opgedragen door de directeur-generaal van de WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus. Tal van farmaceutische bedrijven werken al  aan de ontwikkeling van een vaccin.

In dit verband is het de moeite waard om de WHO-zwendel in herinnering te brengen tijdens het mandaat van zijn voorganger  Dr. Margaret Chan,  die in verband met de H1N1 varkensgriep pandemie van 2009 verklaarde dat:

 “Vaccinfabrikanten zouden 4,9 miljard pandemische griepprikken per jaar kunnen produceren  in het beste geval”, Margaret Chan, directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) , geciteerd door Reuters, 21 juli 2009, nadruk toegevoegd)

corona

Er was geen H1N1-pandemie in 2019. Het was een oplichterij, zoals onthuld door het Europees Parlement.

Wat is de volgende fase van COVID-19 Pandemic? Is het nep of is het echt?

De propagandacampagne tegen China is nog niet voorbij.

Evenmin is de ‘angst pandemie’ buiten China.

Bovendien is de financiële crisis aan de gang.

Als de normale handelsbetrekkingen tussen de VS en China niet naar behoren worden hersteld, komt de aanvoer van ‘Made in China’-consumptiegoederen naar Amerika in gevaar. Dit kan op zijn beurt een grote crisis in de detailhandel in de VS veroorzaken.

Vanuit het oogpunt van de volksgezondheid zijn er gunstige vooruitzichten voor het elimineren van de COVID-19 in China.

Voor de rest van de wereld (die momenteel ongeveer 3000 bevestigde gevallen heeft) is de pandemie aan de gang.

De massale WHO-vaccinatiecampagne (hierboven vermeld) werd  op 28 februari bevestigd door directeur-generaal Dr.  Tedros Adhanom Ghebreyesus :

“… er wordt ook gewerkt aan vaccins en therapieën. Meer dan 20 vaccins zijn wereldwijd in ontwikkeling,  en verschillende therapieën zijn in klinische proeven. We verwachten de eerste resultaten binnen een paar weken ”

Onnodig te zeggen dat dit een nieuwe financiële meevaller is voor de Big Four Vaccine-producenten: GlaxoSmithKline, Novartis, Merck & Co., Sanofi, Pfizer, die 85% van de vaccinmarkt beheersen. Volgens CNBC:   (nadruk toegevoegd)

Deze bedrijven zijn in de race gestapt om het dodelijke coronavirus te bestrijden en werken aan vaccin- of drugsprogramma’s. … Sanofi werkt samen met de Amerikaanse overheid om een ​​vaccin voor het nieuwe virus te ontwikkelen, in de hoop dat het werk aan de SARS-uitbraak in 2003 het proces zou kunnen versnellen.

De vaccinactiviteiten van Merck genereerden in 2019 $ 8,4 miljard aan inkomsten, het segment groeit  volgens Bernstein sinds 2010 jaarlijks met 9% 

GlaxoSmithKline zei deze maand samen te werken met de Coalition for Epidemic Preparedness Innovations [CEPI] voor een vaccinprogramma. … CEPI werd opgericht op het World Economic Forum (WEF) in 2017.

CEPI is de belangrijkste organisatie, die een belangrijke rol speelt bij de ontwikkeling van een COVID-19-vaccin.

Van belang is dat CEPI in 2017 in Davos is opgericht door de regeringen van Noorwegen en India, de Bill and Melinda Gates Foundation, de Wellcome Trust en het World Economic Forum (WEF). Zowel de Gates Foundation als het WEF waren partners in de John Hopkins oktober 2019 nCoV-2019 Pandemische simulatieoefening.

Slotopmerkingen

Hoewel COVID-19 (alias nCoV-2019) een multi-miljard bedrijfsbonanza voor Big Pharma vormt, heeft het ook bijgedragen aan het versnellen van de mensheid in een gevaarlijk en zich ontvouwend wereldwijd proces van economische en geopolitieke destabilisatie.

Prof Michel Chossudovsky

De oorspronkelijke bron van dit artikel is Global ResearchComments

comments

Lees ook:  De 10 veiligste steden in de Verenigde Staten