De grote verrader van Europa Timmermans maakt zich zorgen om kinderen hij laat ze verkrachten

De grote verrader van Europa Timmermans maakt zich zorgen om kinderen hij laat ze verkrachten

4 maart 2020 2 Door Indignatie redactie

Frans Timmermans – vice-voorzitter van de EU is enthousiast over genocide op Europeanen

De visie van een wereld zonder naties, het idee van een land zonder Europa – dit idee is al lang geplaatst in het veld van samenzweringstheorieën. De afgelopen jaren hebben echter steeds meer aangetoond dat zowel nationale regeringen als de Europese Unie werken aan de afschaffing van natiestaten.

Frans Timmermans  wil Europa redden voor de toekomst van kinderen wat een viezerik om zo over kinderen te praten terwijl hij jarenlang verkrachters naar binnen laat en op onze kinderen afstuurt. Timmermans is samen met de EU verantwoordelijk voor al die migranten die niet met hun vuile poten van onze dochters kan afblijven.

Het lijkt een van de prioriteiten van de meerderheid van degenen die verantwoordelijk zijn voor de linkse politiek om de nationale soevereiniteit van hun landen te verzwakken en de natiestaat te ondermijnen.

De vernietiging van sociale elementen die tot nu toe zijn verbonden door massale immigratie van mensen uit andere culturen, is slechts één methode waar politieke elites, op nationaal niveau, maar met name EU-ambtenaren, gebruik van maken.

Aanjagen van het proces van multiculturele diversiteit

Een van deze invloedrijke en drukke propagandisten op het gebied van nationale nivellering is de zeer bedeelde EU-politicus en voormalig Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans .

De grote verrader van Nederland en Europa, was sinds eind 2014 eerste vicevoorzitter van de EU-Commissie en EU-commissaris voor “Betere wetgeving, interinstitutionele betrekkingen, rechtsstaat en handvest van de grondrechten” behandelt het brede terrein van racisme en vreemdelingenhaat, evenals expliciet de mogelijkheden in verschillende commissies en colloquia antisemitische en anti-moslimhaat in Europa te voorkomen en te bestrijden.

Lees ook:  De EU-instituties? Daar moet de mattenklopper overheen

Maatregelen op EU-niveau via de hefboom van antidiscriminatiewetten hebben jarenlang een enorme invloed op de nationale wetgeving of hebben deze al vervangen.

In een toespraak die enkele jaren geleden op het EU-grondrechtencolloquium werd gehouden , riep de zeer begaafde sociaal-democratische EU-politicus in duidelijke en onmiskenbare woorden de leden van het Europees Parlement op om hun inspanningen op te voeren om monoculturele staten en de Versnel het proces van het implementeren van multiculturele diversiteit in elk land wereldwijd.

Degenen die zich verzetten tegen culturele diversiteit, vragen vrede

De toekomst van de mensheid is volgens Timmermans in zijn toespraak niet langer gebaseerd op individuele naties en culturen, maar op een mix van culturen en identiteiten. Dat is de uitdaging en de toekomst van de mensheid.

De conservatieven van vandaag, die hun eigen tradities hooghouden en een vreedzame toekomst voor hun eigen gemeenschappen willen, zouden altijd verwijzen naar een verleden dat nooit heeft bestaan, volgens Timmermans.

Om deze reden konden ze de toekomst niet dicteren. Europese cultuur en erfgoed zijn slechts sociale constructies. Degenen die dit ontkennen, zouden bekrompen zijn. Europa was altijd een continent van migranten geweest en Europese waarden betekenden dat men multiculturele diversiteit moest accepteren. Iedereen die zich verzet tegen deze diversiteit, deze culturele diversiteit, stelt de vrede in Europa in vraag.

“Monoculturele staten moeten verdwijnen, massale immigratie van moslimmannen is een middel om een ​​doel te bereiken”, zegt iemand die de toekomst van onze kinderen heeft bepaalt. Frans Timmermans, antwoordt in de ZDF-uitzending “Schlagabausch” op 16 mei 20199 op de vraag of de islam tot Europa behoort: “Sinds 2000 Jaren. ‘En het publiek, even gezegend met’ kennis ‘, klapt. Omdat het niet weet wanneer de islam daadwerkelijk is ontstaan, noch dat er een extreem gevaarlijke vinger op het podium staat.

Lees ook:  BREAKING geheim document openbaar - Zwitserland glijdt af naar dictatuur

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenFrans Timmermans, blaast in dezelfde hoorn: “Islam is een deel van Europa.” De EVP) beperkt echter: “Maar het is niet constitutief voor de basiswaarden in dit continent.” Een paar honderd jaar geleden vochten deze tenslotte tegen de invasie van de moslims en tegen hun onderwerping aan hen met bloed. Nu is Europa bereid hen de ophaalbrug te laten trekken – en hun waarden op te offeren.

Iedereen die Timmermans (58) kent, moet beven van angst voordat hij zijn kruis maakt: de invoering van de CO2-belasting, een belasting op kerosine, het verbod op korte-afstandsvluchten, samenwerking met degenen die massamigratie eisen Groenen en linksen, evenals zijn zeer eigenzinnige kijk op de invasie van asielzoekers: “Afrika zal naar ons toekomen en eisen wat het verdient – een behoorlijk deel van de welvaart van de wereld”, zijn pinda’s vergeleken met wat hij zei in een toespraak over de “EU-grondrechtencolloquium” in oktober 2015 in Brussel waarschuwde: De “diversiteit van Europa en multiculturele diversiteit” accepteren zoals gegeven door migratie en immigratie. Als u deze ontwikkeling weigert, “zou Europa geen plaats van vrede zijn”.

Hij riep ondubbelzinnig de leden van het Europees Parlement op om hun inspanningen op te voeren om het proces van “multiculturele diversiteit” in elk land wereldwijd te bespoedigen. De toekomst van de mensheid is volgens Timmermans niet langer gebaseerd op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur. Conservatieven van tegenwoordig, die hun eigen tradities op prijs stelden en een vreedzame toekomst voor hun eigen gemeenschappen wilden, riepen een ‘verleden op dat nooit heeft bestaan’ en daarom de toekomst niet kan dicteren. Europese cultuur en erfgoed zijn slechts sociale constructies en iedereen die anders zegt, is bekrompen. Europa is altijd een continent van migranten geweest.

Lees ook:  Beloftes kabinet Rutte: mooi weer-verhaal moet falen regering verhullen

De massale immigratie van moslimmannen naar Europa is hiervoor een middel. Geen enkel land mag ontsnappen aan de onvermijdelijke vermenging, maar immigranten moeten worden aangemoedigd om “de meest afgelegen plaatsen op de planeet te bereiken om ervoor te zorgen dat er geen homogene samenlevingen meer zijn”. De toekomst van de mensheid is niet langer gebaseerd op individuele naties of culturen, maar op een gemengde supercultuur. Dientengevolge moet “multiculturele diversiteit” worden versneld voor elke afzonderlijke natie wereldwijd en moeten “monoculturele staten” worden gewist. Timmermans eiste duidelijk en ondubbelzinnig dat de Europeanen uit hun nationale soevereiniteit zouden worden gedwongen en de “vervelende prehistorische natiestaat” (…) die ervan uitgaat dat hij vastbesloten is “om de homogeniteit van de volkeren te vernietigen, hij heeft absoluut gelijk. Dat is precies wat ik van plan ben te doen.

Naast de Macrons, Merkels, Webers en Soros is deze Timmermans een van de gevaarlijkste pioniers van het islamfascisme! Hij is de meest perfide grafdelver van de Europese landen. Met zulke verraders van de waarden van verlichting, vrijheid, gelijkheid tussen mannen en vrouwen, humanisme en pluralisme die islamisering aansturen, zijn we sneller in het installeren van de omstandigheden die heersen in het Midden-Oosten en Afrika, en we transformeren onszelf sneller een kalifaat zoals gevreesd. Het is buitengewoon naïef om deze man dom te noemen, aangezien hij de islam 2000 jaar lang als lid van Europa heeft gepostuleerd. Integendeel, zijn verklaring stelde de islam gelijk aan het westerse christendom,Comments

comments