Het VN-vluchtelingenverdrag moet opgezegd worden tenzij men in de EU een burgeroorlog wil


 2 total views,  2 views today

Turkije meldde onlangs dat het tienduizenden immigranten had doorgelaten richting Europa. Een groot deel van de grensoverstekers zijn:Afghanen, Palestijnen, Afrikanen en zelfs inwoners van Marokko en Algerije (het NPO-journaal werd dit bevestigd).Dit zijn GEEN vluchtelingen .Deze mensen zijn uit op een verbetering van hun leven. Een vluchteling vreest voor zijn leven, deze mannen doen dat overduidelijk niet. Echte vluchtelingen zijn al blij als ze in ieder willekeurig land kunnen verblijven, waar de bommen en kogels niet rondvliegen. En de zogeheten Dublin- regeling zegt dat vluchtelingen alleen asiel kunnen aanvragen in het eerste land van aankomst. Deze “vluchtelingen” kunnen ook de andere kant op.In Mekka staan tig tenten…

https://youtu.be/bmQbgldx5Nw

Deze “vluchtelingen” zijn gewoon als instrument ingezet voor de politieke winst van Erdoğan. Ankara wint op alle fronten: massale overheveling van asielzoekers naar Europa, verdubbeling van de beloofde drie miljard steun, heropening van de toetredingsonderhandelingen, visumvrij reizen voor de 75 miljoen Turken en geen kritiek meer op de mensenrechtensituatie met gebrek aan mediavrijheid. Erdoğan is in  Syrië slechts uit op het herstellen van de oude Ottomaanse grenzen en het uitroeien van minderheden, die in deze gebieden wonen.  ‘Europese Unie, je kunt onze operatie in Syrië niet als een invasie bestempelen’, zei Erdoğan in een toespraak voor zijn AK-partij. ‘Als je dat toch doet, zetten we de poorten open en sturen we 3,6 miljoen vluchtelingen naar Europa. ’En het Turkse offensief in Syrië geeft de jihad weer een duw in de rug. Zo vechten de terreurgroep IS samen met Turkse soldaten tegen Koerden en het Syrische leger.In de rangen van de Turken zelf vechten militanten mee, die Syrië het liefst van al omvormen tot een shariastaat…

De Amerikaanse president Donald Trump zegt in een reactie op de Turkse inval in Syrië dat de VS deze aanval niet goedkeuren: “We hadden daar nooit mogen zijn.Van de eerste dag dat ik de politieke arena betrad heb ik duidelijk gemaakt dat ik deze eindeloze, zinloze oorlogen niet wilde voeren, vooral deze die de Verenigde Staten niet ten goede komen. ”… Turkije is al decennia volstrekt ook illegaal op Cyprus aanwezig en voert een islamiserende nederzettingenpolitiek.I slamofascist Erdoğan heeft in een toespraak gezegd: “ ik ken geen land Cyprus; ik ken een Noord-Cyprus, ik ken een grens en ik ken een Zuid-Cyprus. ”En als Turkije daar niet hardhandig terug geschopt wordt in haar hok, pikken ze dat zeegebied voor eeuwig in. Hoogste tijd dat aan de al bijna een halve eeuw durende illegale Turkse bezetting van noord Cyprus, een EU lid nota bene, een einde wordt gemaakt…

Australië heeft het principe: Iedereen die zonder toestemming komt aanvaren met een boot heeft geen enkele kans op een verblijfsvergunning. Door dat systeem consequent te handhaven komt er geen illegaal meer per boot de zee over. Een wijze les voor EU politici. Helaas kunnen wij in de strijd tegen de asiel-invasie niet rekenen op “onze” politici. In 2019 werden 37.000 asielzoekers verwelkomd in Nederland. Dat zijn er meer dan 100 per dag. Daarbovenop komen nog andere migranten via gezinsmigratie, met als resultaat dat 90.000 niet-westerse migranten worden toegelaten in één jaar: een stad zo groot als Venlo en dat elk jaar weer. Het kabinet-Rutte III is ook zo gek geweest om 80.000 Syriërs binnen te laten. Terwijl grote delen van Syrië weer veilig zijn, gebeurt er niets om die Syriërs weer terug te sturen. Het toelaten van al deze mensen kost geld, veel geld, geld voor zorg, geld voor onderwijs, geld voor politie-inzet, geld voor uitkeringen, geld voor sociale huurwoningen. En ik wil weten wat dit de belastingbetaler elk jaar kost. De statistieken bewijzen ook het: 60% van die mensen zit in de uitkering, twee derde van die jongeren komt in aanraking met de politie…

De Hongaarse regering voert een wet in die het helpen van illegale migranten die in Hongarije verblijven strafbaar maakt. Het parlement heeft voor de wet gestemd.Als hulpverleners migranten informeren over de asielprocedure of helpen door bijvoorbeeld voedsel of kleding te verstrekken, kunnen ze worden veroordeeld tot maximaal een jaar gevangenisstraf.Japan (127 miljoen inwoners) liet vorig jaar 28 asielzoekers toe, terwijl het 10.901 verzoeken kreeg. En wat Japan kan, kan Nederland ook.Nederland moet gewoon een deugdelijke grensbewaking instellen en iedereen die hier niet binnen moet zijn, moeten we buiten de deur houden. De PVV wil dat Nederland weer baas wordt over de eigen grenzen: ‘De massa-immigratie en de islamisering zijn rampzalig voor Nederland. Onze identiteit is in gevaar. We willen geen Eurabië worden; we willen blijven wie we zijn. We willen vrij en soeverein zijn. Politieke beslissingen nemen we in Den Haag, niet in Brussel. Het kabinet belast Nederland kapot, verscheept miljarden naar Zuid-Europa en zet onze grenzen wagenwijd open. Allemaal om te voldoen aan de eisen van de Europese Unie. Het resultaat? Onze economie presteert ondermaats, steeds meer werklozen. Er is maar één uitweg: kiezen voor Nederland.’…

Grenzen moeten dicht! De toestroom van “vluchtelingen” naar Europa is eindeloos en als de Europese Unie niets doet om de grenzen te beschermen, zullen er tientallen miljoenen meer komen. Onlangs bracht de Sociaal-Economische Raad een rapport uit over de immigranten die nu in Nederland een status krijgen. Ze komen vooral uit Syrië en Eritrea. Anders dan het beeld soms wil, zijn de meesten niet hoogopgeleid. Meer dan de helft is aangewezen op bijstand en de ervaring leert, waarschuwt de SER, dat als ze daar niet binnen een paar jaar uit zijn zij levenslang van een uitkering afhankelijk blijven.Een ruime meerderheid van de Nederlanders (68 procent) wil dat er weer grenscontroles worden ingevoerd binnen Schengen, blijkt uit de wekelijkse peiling van Maurice de Hond.

Loveday Morris on Twitter: “Shocking footage released by Turkey today showing Greek coastguard terrorising a boat full of refugees. Europe in 2020. pic.twitter.com/yFz7wvxadO / Twitter”

Shocking footage released by Turkey today showing Greek coastguard terrorising a boat full of refugees. Europe in 2020. pic.twitter.com/yFz7wvxadO

Genoeg is genoeg ook voor de Grieken nu. De EU zou eerst haar grens met Turkije hermetisch moeten gaan afsluiten. Op de Hongaarse manier!En alles wat er door probeert te komen genadeloos terug sturen.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord