BUITENHOF TEGEN BAUDET – STRIJD OVER WOORDEN

BUITENHOF TEGEN BAUDET – STRIJD OVER WOORDEN

5 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

Misschien is het anderen intussen ook opgevallen, maar in de Nederlandse politiek gebeurd praktisch niets meer. Meestal is het saai, kleingeestig en er is gewoon veel te veel Rutte in omloop. Eigenlijk is het dan ook niet verwonderlijk dat het saai is. Rutte is nu eenmaal saai, en zal ook niet anders worden. Een droge korst brood heeft meer uitstraling dan het VVD opperhoofd, dat ook al veel te lang premier is. Verder is er eigenlijk bijna nooit iets te berichten; soms een klein schandaaltje, en af en toe komen de boeren langs. Maar die worden dan weer bij het Binnenhof weggehouden, en krijgen niet eens de kans om zo af en toe heel even de gierspuit op het torentje te richten. Kijken we naar de landen om ons heen, dan zien we dagelijks politieke strijd. Hier gaat alles gewoon zijn gangetje. Daarom is er ook bijna nooit meer iets om over te schrijven. Jammer, maar wel gewoon een feit.

Toch komt er af en toe een incidentje langs waaruit je kunt afleiden dat ook hier de globalisten agenda op de achtergrond wel degelijk meespeelt. Kort geleden ontstond er een ruzie tussen het programma Buitenhof, en de leider van het Forum voor Democratie, Thierry Baudet. Wat was er precies gebeurt? Tijdens een uitzending van Buitenhof zei presentatrice Nathalie Righton dat Thierry Baudet had beweerd dat de Europese Unie een lopend plan heeft om het Europese blanke ras te vervangen door Afrikaanse migranten. Baudet reageerde woedend en zei dat hij dit nooit zo had gezegd. Hij gaf aan nooit racistische uitspraken te doen, en geen verschil te maken tussen mensen. Zijn doel is het stoppen van de massamigratie, onverschillig wie er komt, omdat een te grote instroom onze samenleving bedreigd. Hij eiste onmiddellijk rectificatie. Dat werd weer geweigerd door Buitenhof, waarbij een woordvoerder aangaf dat Baudet wel degelijk gelijksoortige uitspraken had gedaan. De zaak gaat nu naar de rechter.

Lees ook:  Undercover Patriots

Een conflict over woorden, zou je kunnen concluderen. Niet echt belangrijk dus. Maar als we even verder kijken, is het al snel duidelijk dat er veel meer aan de hand is. Waar het om gaat is hoe de media omgaan met meningen en standpunten, die het systeem niet welgevallig zijn. Op het eerste gezicht zou de gemiddelde kijker denken dat de presentatrice gewoon de woorden van Baudet heeft samengevat. Maar dat is precies wat de media wil dat we denken. Wat hier in feite achter schuil gaat is het zogenaamde “framing”. Mediamakers krijgen hier speciale richtlijnen voor die van hogerop afkomstig zijn. Die richtlijnen zijn bedoeld om er voor te zorgen dat iemand die de mening van de elite naar voren brengt of verdedigd, omhoog geschreven of gepraat wordt. Iemand met een andere mening moet dan de grond in gestampt worden, of op z’n minst in een kwaad daglicht worden gezet. Wat men bij “framing” doet is het overbrengen van een kern van waarheid in een omhulsel van negatieve zaken of halve leugens, dit om de mening van een persoon of een organisatie waar het systeem een probleem mee heeft, zo te verdraaien dat diezelfde mening gediskwalificeerd wordt of zelfs schadelijk lijkt. Dit wordt steeds herhaald of hergebruikt zodat de kijker of de luisteraar gaat denken dat het de volledige waarheid is, en men het werkelijk zo heeft gezegd. De huidige zaak rond Baudet is op dit gebied een klassiek voorbeeld.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenWaar Baudet vaak over spreekt is de grote bevolkingsuitwisseling, die is opgezet door de VN en wordt uitgevoerd door de Europese Unie. We spreken dan over een lange termijnplan dat Europa voor altijd zal veranderen en zeker niet ten goede. Dat Baudet zich hier tegen verzet is volledig legitiem. Immers de grote instroom bedreigt onze identiteit, onze cultuur, geschiedenis en manier van leven. Verzet tegen dit soort plannen heeft met racisme niets te maken. Het is immers niet gericht tegen een bepaalde bevolkingsgroep, maar keert zich tegen de massamigratie in het algemeen, en vooral tegen de aanstokers er van. Natuurlijk is het ook niet zo dat onder het plan de Europese bevolking per persoon wordt vervangen door migranten uit Afrika of het Midden Oosten. Baudet zal dit ook nooit hebben beweerd, maar door zijn woorden met een sausje racisme te overgieten, kan Buitenhof hem als een soort verkapte racist neerzetten. Daarom is het ook juist dat hij naar de rechter stapt. De leugenpers zoekt altijd de grenzen op, en moet daarom ook af en toe op diezelfde grenzen worden gewezen.

Lees ook:  Marokkaanse Nederlanders willen af van hun ‘verplichte’ dubbele nationaliteit

Maar terug naar de grote bevolkingsuitwisseling. Het doel is dus niet een 1 op 1 vervanging. Men wil Europa zo vol laten stromen met migranten uit voor ons vreemde culturen, dat ons continent naar verloop van tijd een soort mengbevolking krijgt. Een dergelijk bevolking zal door de vele vermengingsexperimenten en parallelgemeenschappen meestal passief zijn, en geen kritiek uiten. Men heeft immers geen identiteit, geen geschiedenis en geen tradities, dus ook geen reden voor verzet. De elite krijgt dan de volledige controle en alle oppositie zal uitgeschakeld zijn. Daarom ook wil de EU de nationale staten afschaffen. Juist die staten zorgen er voor dat de volkeren in Europa weerbaar zijn. Voor de globalisten, die nog steeds dromen van een Verenigde Staten van Europa, zijn deze staten een barrière, die hun plannen om de uitbuiting tot een hoogte punt te brengen in de weg staan. Zij willen Multi-Culti zodat ze zo veel mogelijk groepen tegen elkaar kunnen uitspelen, met verdeel en heers als het belangrijkste middel. Om dit te voorkomen moeten we de massamigratie stoppen en de nationale staten behouden.

De globalisten weten dat hun plannen niet populair zijn, en dat steeds meer mensen zich verzetten. En terecht. Daarom wordt framing ingezet om tegenstanders onschadelijk te maken, uit welke hoek ze ook komen. Net als ooit de beruchte Colijn, zou de elite graag zien dat we rustig gaan slapen. Dat plezier zullen we hen niet doen. En we laten ons ook niet voor racisten uit maken. Ieder die wil deelnemen aan de strijd voor een vrij Europa zonder EU dictatuur is welkom. Achtergrond of afkomst spelen hier in geen enkele rol. Er is echter geen plaats voor volksverraders en agenten van de globalisten. Dat is de enige scheidslijn. Het vrije Europa van de onafhankelijke staten kan er komen, als we allemaal nu actief worden. Dan kunnen we de EU vernietigen en de globalisten verjagen. Precies dat zal de strijd van de komende jaren bepalen, en het zal de enige strijd zijn die er toe doet. Het is een strijd die we niet mogen verliezen, hoe hoog de prijs die we zullen betalen ook mag zijn. WE HALEN ONZE LANDEN TERUG!

Lees ook:  Baudet is een niet-islamitische salafist

Naschrift: In de laatste dagen heeft de Turkse islamitische dictator Erdogan zijn grenzen open gezet, en duizenden nepmigranten richting Europa gestuurd. Veel van deze figuren zijn terroristen uit Syrië die daar in het nauw zijn gedreven. Zij hebben in Europa niets te zoeken, en de Griekse autoriteiten werken keihard om de grens te beschermen tegen de invasie. Opnieuw probeert Erdogan Europa te chanteren. Dit mag hem niet lukken, dus; GRENZEN DICHT – NOOIT MEER 2015!!Comments

comments