EU heeft nieuwe reden voor VERBOD CONTANT-GELD: Papiergeld verspreidt Coronavirus – bingo!

EU heeft nieuwe reden voor VERBOD CONTANT-GELD: Papiergeld verspreidt Coronavirus – bingo!

5 maart 2020 2 Door Indignatie redactie

Waar een virus niet goed voor is. Mensen vallen dood van hun stoel nadat ze cash geld hebben aangenomen, u ziet het al voor u? Klik op de onderstaande link en verbaas u over deze nogal late officiële waarschuwing van de WHO:

Coronavirus op bankbiljetten

Het zou natuurlijk zo maar de waarheid kunnen zijn, maar het kan net zo goed nepnieuws zijn. Dit soort waarschuwingen wijst op een agenda. Er wordt immers al jaren toegewerkt naar een “cashless society”. Alles en iedereen moet pinnen, zodat je gangen precies kunnen worden nagegaan. Voordeel voor de geldproducenten is, dat het dan echt gebakken lucht is, waar men de hele aardbol mee kan controleren en de bewoners manipuleren. De bijwerking van het virus is lucratief, de gifmengers hebben hun werk gedaan.

Alle logistiek complexe plofkraken worden nu overbodig, het Coronavirus doet het werk veel effectiever. Heeft u al obligaties van het virus aangekocht? Er is meer geld te verdienen aan een gerichte virologische attack dan aan negatieve rente, die de bank in rekening brengt om op u centen te passen.

Beste mensen, dit is geen griepje meer. Dit is oorlogvoering van de bovenste plank. A-symmetrisch, want we hebben het nauwelijks in de gaten. We kunnen ons echter niet meer op een eilandje terugtrekken, er zal met man en macht moeten worden gevochten. De tweede aanvalsgolf zal de vaccinatie tegen het virus zijn, ook daar kunnen we op wachten. Nog even geduld, de 12 weken zijn nog niet om, nodig om het een officiële pandemie te noemen, waarna de miljarden los komen. Uiteraard moet u die straks via belastingverhogingen financieren.

Lees ook:  Frans Timmermans wil de wereld redden

Ons uitgebreide artikel over bacteriologische oorlogvoering volgt hopelijk vandaag nog.

Dan weten we gelijk ook wie als eerste de trekker heeft overgehaald in deze a-symmetrische oorlog.

Comments

comments