Wie heeft het Coronavirus gemaakt? Was het de VS, Israël of China zelf?

Wie heeft het Coronavirus gemaakt? Was het de VS, Israël of China zelf?

5 maart 2020 1 Door Indignatie redactie
4
(1)

De meest gerapporteerde mainstream media-account van de oprichting van het Coronavirus suggereert dat het was afgeleid van een door dieren gedragen micro-organisme gevonden in een wilde vleermuis die werd geconsumeerd door een etnische Chinese inwoner van Wuhan. Maar er lijkt enig bewijs te zijn om te betwisten dat in die aangrenzende provincies in China, waar wilde vleermuizen talrijker zijn, geen grote uitbraken van de ziekte zijn geweest. Vanwege die en andere factoren is er ook een aanzienlijke speculatie geweest dat het Coronavirus niet op natuurlijke wijze door mutatie optrad, maar eerder in een laboratorium werd geproduceerd , mogelijk als biologisch oorlogsmiddel.

Verschillende rapporten suggereren dat er componenten van het virus zijn die verband houden met HIV die niet op natuurlijke wijze hadden kunnen voorkomen. Als het correct is dat het virus is ontwikkeld of zelfs is geproduceerd om te worden bewapend, zou het verder suggereren dat de ontsnapping uit het Wuhan Institute of Virology Lab en in de dierlijke en menselijke populatie toevallig had kunnen zijn. Technici die in dergelijke omgevingen werken, zijn zich ervan bewust dat “lekkages” uit laboratoria vaak voorkomen .

Er is natuurlijk en onvermijdelijk een andere theorie. Er is enige speculatie dat, aangezien de Trump-regering voortdurend de kwestie van de groeiende Chinese wereldwijde concurrentiepositie als een directe bedreiging voor de Amerikaanse nationale veiligheid en economische dominantie aan de orde heeft gesteld, het mogelijk moet zijn dat Washington het virus heeft gecreëerd en ontketend in een poging om breng de groeiende economie van Beijing en het leger misschien een paar inkepingen. Het is zeker moeilijk te geloven dat zelfs het Trump White House zoiets roekelooss zou doen, maar er zijn precedenten voor dat soort gedrag. In 2005-9 ontwikkelden de Amerikaanse en Israëlische regeringen in het geheim een ​​computervirus genaamd Stuxnet, dat bedoeld was om de besturings- en besturingssystemen te beschadigen van Iraanse computers die worden gebruikt in het nucleaire onderzoeksprogramma van dat land.

Onvermijdelijk is er een Israëlisch verhaal dat misschien wat licht kan werpen op wat er in China aan de hand is. Wetenschappers van het Israëlische Galilee Research Institute beweren nu dat ze over een paar weken een vaccin tegen coronavirus hebbendie binnen 90 dagen klaar is voor distributie en gebruik. Het instituut beweert dat het vier jaar onderzoek heeft verricht naar aviaire coronavirus, gefinancierd door de Israëlische ministeries van Wetenschap en Technologie en Landbouw. Ze beweren dat het virus vergelijkbaar is met de versie die mensen heeft geïnfecteerd, wat heeft geleid tot doorbraken in ontwikkeling door genetische manipulatie, maar sommige wetenschappers zijn sceptisch dat een nieuw vaccin zo snel zou kunnen worden geproduceerd om een ​​virus te voorkomen dat pas onlangs bestond. Ze hebben ook gewaarschuwd dat zelfs als een vaccin wordt ontwikkeld, het normaal gesproken op bijwerkingen moet worden getest, een proces dat normaal meer dan een jaar duurt en het gebruik ervan op geïnfecteerde mensen omvat.

Lees ook:  Productie massafascisme hysterie

Als je het zelfs mogelijk acht dat de Verenigde Staten het coronavirus hebben gecreëerd in de overblijfselen van zijn eens zo uitgebreide onderzoekscentrum voor biologische wapens in Ft Detrick Maryland, is het zeer waarschijnlijk dat Israël een partner in het project was. Helpen om het virus te ontwikkelen zou ook verklaren hoe Israëlische wetenschappers succes hebben kunnen claimen bij het zo snel maken van een vaccin, mogelijk omdat het virus en een behandeling daarvoor tegelijkertijd werden ontwikkeld.

In elk geval zijn er duidelijke politieke gevolgen voor het uiterlijk van het coronavirus, en niet alleen in China. In de Verenigde Staten wordt president Donald Trump al beschuldigd van liegen over het virus en er zijn verschillende scenario’s in reguliere publicaties die speculeren over de mogelijke impact op de verkiezingen in 2020. Als de economie samenzinkt met de aandelenmarkt, zal dit slecht reflecteren op Trump of hij daadwerkelijk in gebreke is gebleven. Als beheersing en behandeling van de ziekte zelf in de Verenigde Staten niet goed gaat, kan er ook een aanzienlijke terugslag zijn, vooral omdat de Democraten de verbetering van de gezondheidszorg hebben bevorderd. Eén expert stelt echter dat ziekte en een zinkende economie er niet toe doen zolang er een ommekeer plaatsvindt vóór de verkiezingen, maar er kan veel gebeuren in de komende acht maanden.

En dan is er de kwestie nationale veiligheid / buitenlands beleid, zowel vanuit Jeruzalem als Washington. Het is moeilijk uit te leggen waarom coronavirus het ene land in het bijzonder heel anders dan China heeft getroffen. Dat land is Iran, de vaak aangehaalde vijand van zowel de VS als Israël. Het aantal Iraanse coronavirusgevallen blijft toenemen , met meer positieve tests die afgelopen zaterdag zijn bevestigd door overheidsfunctionarissen. Er waren 205 nieuwe coronavirusgevallen, waardoor de regering het totaal op 433 had gebracht met 43 dodelijke slachtoffers, hoewel onofficiële ziekenhuisrapporten suggereren dat de sterfgevallen eigenlijk meer dan 100 zijn. Dat is het hoogste aantal sterfgevallen door het virus buiten China.

Niet minder dan vijf Iraanse parlementsleden hebben ook positief getest te midden van een groeiend aantal ambtenaren die de ziekte hebben opgelopen. De vice-president van Iran, Masoumeh Ebtekar en vice-minister van Volksgezondheid Iraj Harirchi, waren ook eerder met het virus bevestigd.

De gebruikelijke verdachten in de Verenigde Staten zijn verheugd te vernemen over de Iraanse dood. Mark Dubowitz, uitvoerend directeur van de in Washington gevestigde, maar Israëlische regering, verbond de Foundation for Defence of Democracies (FDD) dinsdag op Twitter en zei dat “Coronavirus heeft gedaan wat Amerikaanse economische sancties niet konden: de niet-olie-export afsluiten.” Een Iraanse woordvoerder van de regering antwoordde: “Het is schandelijk en ronduit onmenselijk om toe te juichen dat een dodelijk virus zich verspreidt – en geniet ervan mensen te zien lijden …” Dubowitz volgde een extra beschuldiging, dat Teheran “terrorisme heeft verspreid” in het Midden-Oosten en “Nu verspreidt het het coronavirus.”

Dus je hebt je keuze. Coronavirus kwam van nature voor, of het kwam uit een laboratorium in China zelf of zelfs uit Israël of de Verenigde Staten. Als men Israël en / of de Verenigde Staten verdenkt, zou het duidelijk de bedoeling zijn geweest om een ​​biologisch wapen te maken dat twee naties zou beschadigen die als vijanden zijn aangewezen. Maar het coronavirus kan niet gemakkelijk worden ingeperkt en het is duidelijk dat vele duizenden mensen eraan zullen sterven. Helaas is het, net als bij Stuxnet, zodra de geest uit de fles is, duivels moeilijk om hem ertoe te brengen terug te gaan.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  ZAL DE BRIEF VAN QASSEM SOLEIMANI ZIJN BESTEMMING BEREIKEN?


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4 / 5. Vote count: 1

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments