Dat is de reden waarom de wereldwijde ‘elites’ de crash willen ze willen geld afschaffen

Dat is de reden waarom de wereldwijde ‘elites’ de crash willen ze willen geld afschaffen

7 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

Volgens kritische waarnemers proberen de krankzinnige krachten achter de schermen blijkbaar de wereldwijde coronavirus pandemie te gebruiken om een ​​economische en financiële crash te veroorzaken. Omdat een crash veel voordelen voor hen zou hebben: mensen, bedrijven en staten zouden tot het laatst onteigend worden, het geld zou uiteindelijk kunnen worden afgeschaft en een totaal surveillancesysteem, zoals momenteel in China tot in de puntjes wordt geïnstalleerd, wereldwijd kan worden opgezet. Zo zien de dromen van de NWO-makers eruit.

Al in april 2019 publiceerde het Internationaal Monetair Fonds (IMF), een instelling van de diepe staat, aanbevelingen over hoe centrale banken geld van de burgers kunnen opnemen of gek kunnen maken. Het is op zijn minst de derde studie van deze soort in twee en een half jaar. Slechts een paar maanden eerder had Katrin Assenmacher, hoofd van de afdeling Monetaire Strategie van de Europese Centrale Bank (ECB), een soortgelijk artikel geschreven samen met IMF-adviseur Signe Krogstrup.

De recente push tegen contant geld is opgenomen in de strategie voor lastige contant geldverwijdering, die wordt beschreven in een IMF-paper uit 2017. De IWFR beveelt aan dat overheden die contant geld willen afschaffen, beginnen met stappen die onschadelijk lijken. We hebben dergelijke stappen al gezien: de afschaffing van het bankbiljet van 500 euro, de verlaging van de cash cap tot 2.000 euro, de anonieme goudaankopen verminderen tot 2.000 euro en het bankgeheim afschaffen.

Lees ook:  Het glibberige pad van de censuur

Een PR-programma is ontworpen om het wantrouwen tegen de afschaffing van contant geld te bestrijden, met name het (gemotiveerde) vermoeden dat overheden alle aspecten van het leven van mensen willen beheersen of persoonlijk spaargeld in de banksector willen opdringen. Deze papieren zijn gemaakt onder Christine Lagarde, toen nog hoofd van het IMF en nu nieuw hoofd van de ECB.

Een wereldwijde crash zou niet alleen in de handen van de “elites” spelen, maar zou ook voorkomen dat Trump opnieuw wordt gekozen in november van dit jaar, omdat hij natuurlijk de schuld zou krijgen voor deze crash. Trump en zijn Q-Team hebben hun handen vol om deze kunstmatig veroorzaakte crash te voorkomen. Misschien kunnen de politici en de door de media gevoede corona-angst voor de diepe staat een boemerang worden: als steden door de politie worden afgesloten vanwege “corona-gevallen”, kan dit resulteren in arrestaties van leden van pedofiele en kinderhandelringen en corrupte mensen achter de schermen Politici en bedrijfsleiders komen via de Trump-Q Alliance.

De komende weken tot mei zullen waarschijnlijk zeer “turbulent” blijven. Bereid je voor als je dat nog niet hebt gedaan.

cash

De wereldwijde oorlog tegen contant geld

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Coronavirus: tegen de 'nationale eenheid' rond Mark Rutte


Comments

comments