Neonazi´s in Griekenland hebben contact met extreemrechtse groepen in Europa en willen burgeroorlog starten


 2 total views,  2 views today

Het bestaan ​​en de functie van de extreem-rechtse groep in Mytilini was bekend. Het was niet bekend dat de specifieke Mytilini-groep contact onderhield met neonazistische bendes in Europa, zoals degene die afgelopen vrijdag naar Mytilene was gekomen. De reden voor de bende-organisatie GENERATION IDENTITAIRE met leden in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Servië, met als doel “Europa te verenigen tegen illegale immigratie” en zijn leider, Mario Miller. De woordvoerder van de regering, de heer Petsas, die bekend staat om zijn neonazistische actie in heel Europa, wordt in de gaten gehouden door Interpol terwijl hij OREN vanmorgen vertelde!

Dus in Mytilini kwamen de vier die gisterochtend werden aangevallen door vreemden in het midden van Ermou Street niet alleenZe kwamen na overleg met de lokale figuren van hun lokale medewerkers, van wie sommigen de laatste tijd leiding hebben gegeven aan … patriottische gevechten. Bovendien hebben alle vier de “patriottische tijdschriftjournalisten” verklaard. Tenslotte schreeuwden ze midden in Ermou Street dat ze degenen zouden aanvallen die hun voorouders op de Grieken in Kalavryta aanvielen. Dat wil zeggen, ze zijn zich volledig bewust van hun criminele verleden neonazi’s die bedekt zijn achter de mantel van de vermeende patriot en hun tegenstander … “Illegale immigranten”.

neonazi´s

Voordat de vier in Mytilini arriveerden, wat, zoals blijkt uit de documenten die N vandaag publiceert, niet vier maar tien waren, hadden hun lokale partners hun welkom voorbereid.

Op een gesloten Facebook-pagina informeerde de lokale leider – leider:

“VOORZICHTIG !!! GA NIET UIT HET TEAM VOOR INTELLECTUELE REDENEN !!!

UIT EUROPA 5/3 en over een paar dagen komen naar Lesbos filhellenische activisten uit Europa, in totaal ongeveer 10 mensen (inclusief patriottische gedrukte journalisten) om de eilandbewoners te ondersteunen tegen illegale immigratie, om de situatie te helpen en om te verspreiden wat er gebeurt echt hier op het eiland.

DE INFORMATIE IS BEDOELD OM UW GEEST TE HEBBEN, BREEK ZE NIET

Ze behoren tot de Generation Identitaire beweging, een beweging die Europa wil verenigen tegen illegale immigratie en is momenteel in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Servië.

PS. Als iemand op het eiland Engels, Duits of Frans kent, laat hij hem inboxen, hij heeft het misschien nodig. “

neonazi´s

Volgens het bovenstaande worden de leden van het team in Mytilini geïnformeerd dat ze niet welkom zijn en van mening zijn dat de buitenlandse bezoekers NGO-leden zijn en hen aanvallen. Dit punt in de post bewijst dat deze specifieke Mytilini-groep die samenwerkt met de neonazistische Europese bende de laatste tijd betrokken is geweest bij aanvallen op leden van niet-gouvernementele organisaties.

Het bewijst ook het aantal van de 10 bendeleden in Mytilini en blijkbaar de preventieve ontvangst, het verblijf en de rest van hun verblijf op het eiland.

Er zijn ook interne dialogen van leden van het Mytilene-team die zowel het functioneren als de manier waarop het wordt beheerd aantonen. Een van de leden van het team die bijvoorbeeld de eerste plaatsing in een tweede gesloten subgroep publiceert, verwijst ook naar de “cheerleading” en wat de leider zal lijden als hij zijn initiatief realiseert.

Ten slotte moet worden opgemerkt dat Mario Miller in Mytilini blijft terwijl de politie discreet elke beweging van zichzelf en de rest van de bende in de gaten houdt. Hij provoceert zichzelf door op Facebook te posten over “anti-ratten” in Mytilini.

Voor zijn werken en dagen sinds de middag gisteren toen zijn aanwezigheid in Mytilini werd onthuld, hebben veel en interessante degenen het licht van publiciteit gezien. Laat zijn medewerkers en beschermheren van Lesbos blij met hem zijn.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Geef een antwoord