WE willen naar Europa gaan, waar we gratis huisvesting en sociale voorzieningen kunnen krijgen zonder te hoeven werken”

WE willen naar Europa gaan, waar we gratis huisvesting en sociale voorzieningen kunnen krijgen zonder te hoeven werken”

7 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

“Hoewel Turkije ons voorziet van voedsel, kleding en een plek om te verblijven, willen we naar Europa gaan, waar we gratis huisvesting en sociale voorzieningen kunnen krijgen zonder te hoeven werken”

Volgens deze video van de Turkse publieke omroep zijn 35.000 illegale buitenaardse migranten voornamelijk uit Iran, Afghanistan en Pakistan (NIET vluchtelingen) de afgelopen week teruggestuurd door Griekenland, maar 10.000 van hen zitten nog steeds aan de grens, veeleisend om binnen te mogen. Waarom helpen geen andere EU-landen Griekenland om deze moslim-freeloaders buiten te houden?

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Comments

comments