“Kinderen met baarden”?: De regering Merkel wil kinderen en jongeren uit Griekenland accepteren

“Kinderen met baarden”?: De regering Merkel wil kinderen en jongeren uit Griekenland accepteren

9 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

De regering Merkel heeft nu ingestemd met het accepteren van kinderen en jongeren uit de vluchtelingenkampen in Griekenland. Dit is een ander plan dat de Groenen (vooral Habeck) oorspronkelijk ter discussie hebben gesteld. Tegelijkertijd wil men de hele EU verplichten op dezelfde manier te handelen.

Maandagochtend vroeg, stemde het zwarte en rode coalitiecomité ermee in dat het ondanks alle eerdere beloften van Seehofer & Co nu kinderen en adolescenten uit de Griekse vluchtelingenkampen in Duitsland zou willen accepteren.

Kinderen uit Griekenland, geld voor Turkije

Tegelijkertijd sprak de SPD-voorzitter Esken zich uit voor nog meer geld naar Turkije. Afgelopen vrijdag werd pas aangekondigd dat de begrotingscommissie van de Bondsdag – die de Bondsdag vertegenwoordigt – 32 miljoen euro vrijmaakte voor de grenspolitie van Erdogan, die werkt als een ‘volledig uitgeruste speciale politie’ (Focus) tegen Duitse of Griekse belangen. Erdogan gebruikte het geld om te voorkomen dat de vluchtelingen hun storm op de Griekse grens konden beëindigen .

Dit creëert een perfide vicieuze cirkel die ervoor zorgt dat Duitsland deze keer wordt overspoeld met naar verluidt minderjarige niet-begeleide vluchtelingen. Al onze eerdere ervaringen met dit aspect van de migratiecrisis vertellen ons: het is niet ongewoon dat de jongemannen die bij ons komen onder het label ‘niet-begeleide en minderjarige’ niet langer minderjarig zijn – een feit dat iedereen weet, maar dat te wijten is aan de strikte afwijzing de implementatie van medische leeftijdscontroles mag niet worden geregistreerd.

Lees ook:  Om te vechten voor de toekomst van Europa moeten we het migratietij keren

De term “kinderen met baarden” wordt daarom momenteel voor de grap op internet gebruikt.

Clarus Klarname Nr. 460 on Twitter

@ZDFheute

Getraumatiseerde jonge mannen worden losgelaten op bevolkingsgroepen

Wat ook bekend is, is dat de jonge mannen vaak ernstig getraumatiseerd zijn. Er zijn geen middelen voor dringend noodzakelijke, uitgebreide zorg. En niet alleen vanuit financieel oogpunt. Er is al een tekort aan therapeuten en therapieplaatsen aan de voor- en achterkant in Duitsland.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDit onverantwoordelijke, zelfs inhumane ‘importbeleid van de vluchtelingenindustrie en haar politieke helpers’ (PP-lezers van het BAMF) heeft er onder meer toe geleid dat jonge mannen die als ‘minderjarigen’ in Duitsland waren toegelaten, vaak betrokken waren bij ernstige misdaden (moord en verkrachting).

Ondanks alle emotionele gevoelens van de gesynchroniseerde media, is de bevolking zeer goed op de hoogte van de problemen die nu in Duitsland worden geïmporteerd. Al op 7 maart meldde de “Augsburger Allgemeine” : “De beelden die Duitsland binnenkomen zijn angstaanjagend. Maar: elke seconde Duits is tegen het brengen van vluchtelingenkinderen uit Griekenland naar Duitsland. ”

“Kinderen” werden “adolescenten”

Ed Piper merkt op Twitter: “De” kinderen “zijn van de ene op de andere dag” kwetsbare minderjarigen “geworden. En dat is eigenlijk iedereen die zijn leeftijd schat op 17,9 jaar. – De grote migratiefraude blijft gehandhaafd tegen de wil van de bevolking. Indien nodig met geweld. ”

Lees ook:  Is het einde van Merkel en de CDU inzicht?

En een andere tweet merkt op: “Na de Duitse intra-Europese grensovergang werden ze opnieuw gelabeld van ongeveer 25 jaar tot jonger dan 18 jaar vanwege het gebrek aan ID en geheugenlacunes. Als onderdeel van de gezinshereniging komen mama en papa en de rest van de clan naar Germoney. ‘

En er zijn talloze video’s in omloop, zoals deze (die niet in Duitsland zijn opgenomen):

Freidenker 🇩🇪 on Twitter

Hier wie schön es mit integrierten Kindern in Europa laufen kann! Ist nur ein Beispiel 😊 https://t.co/DguhLf9eGW

 Comments

comments