“Kinderen met baarden”?: De regering Merkel wil kinderen en jongeren uit Griekenland accepteren

“Kinderen met baarden”?: De regering Merkel wil kinderen en jongeren uit Griekenland accepteren

9 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

De regering Merkel heeft nu ingestemd met het accepteren van kinderen en jongeren uit de vluchtelingenkampen in Griekenland. Dit is een ander plan dat de Groenen (vooral Habeck) oorspronkelijk ter discussie hebben gesteld. Tegelijkertijd wil men de hele EU verplichten op dezelfde manier te handelen.

Maandagochtend vroeg, stemde het zwarte en rode coalitiecomité ermee in dat het ondanks alle eerdere beloften van Seehofer & Co nu kinderen en adolescenten uit de Griekse vluchtelingenkampen in Duitsland zou willen accepteren.

Kinderen uit Griekenland, geld voor Turkije

Tegelijkertijd sprak de SPD-voorzitter Esken zich uit voor nog meer geld naar Turkije. Afgelopen vrijdag werd pas aangekondigd dat de begrotingscommissie van de Bondsdag – die de Bondsdag vertegenwoordigt – 32 miljoen euro vrijmaakte voor de grenspolitie van Erdogan, die werkt als een ‘volledig uitgeruste speciale politie’ (Focus) tegen Duitse of Griekse belangen. Erdogan gebruikte het geld om te voorkomen dat de vluchtelingen hun storm op de Griekse grens konden beëindigen .

Dit creëert een perfide vicieuze cirkel die ervoor zorgt dat Duitsland deze keer wordt overspoeld met naar verluidt minderjarige niet-begeleide vluchtelingen. Al onze eerdere ervaringen met dit aspect van de migratiecrisis vertellen ons: het is niet ongewoon dat de jongemannen die bij ons komen onder het label ‘niet-begeleide en minderjarige’ niet langer minderjarig zijn – een feit dat iedereen weet, maar dat te wijten is aan de strikte afwijzing de implementatie van medische leeftijdscontroles mag niet worden geregistreerd.

Lees ook:  Is basisinkomen een goed idee? Dit is wat het bewijs van over de hele wereld zegt

De term “kinderen met baarden” wordt daarom momenteel voor de grap op internet gebruikt.

Clarus Klarname Nr. 460 on Twitter

@ZDFheute

Getraumatiseerde jonge mannen worden losgelaten op bevolkingsgroepen

Wat ook bekend is, is dat de jonge mannen vaak ernstig getraumatiseerd zijn. Er zijn geen middelen voor dringend noodzakelijke, uitgebreide zorg. En niet alleen vanuit financieel oogpunt. Er is al een tekort aan therapeuten en therapieplaatsen aan de voor- en achterkant in Duitsland.

Dit onverantwoordelijke, zelfs inhumane ‘importbeleid van de vluchtelingenindustrie en haar politieke helpers’ (PP-lezers van het BAMF) heeft er onder meer toe geleid dat jonge mannen die als ‘minderjarigen’ in Duitsland waren toegelaten, vaak betrokken waren bij ernstige misdaden (moord en verkrachting).

Ondanks alle emotionele gevoelens van de gesynchroniseerde media, is de bevolking zeer goed op de hoogte van de problemen die nu in Duitsland worden geïmporteerd. Al op 7 maart meldde de “Augsburger Allgemeine” : “De beelden die Duitsland binnenkomen zijn angstaanjagend. Maar: elke seconde Duits is tegen het brengen van vluchtelingenkinderen uit Griekenland naar Duitsland. ”

“Kinderen” werden “adolescenten”

Ed Piper merkt op Twitter: “De” kinderen “zijn van de ene op de andere dag” kwetsbare minderjarigen “geworden. En dat is eigenlijk iedereen die zijn leeftijd schat op 17,9 jaar. – De grote migratiefraude blijft gehandhaafd tegen de wil van de bevolking. Indien nodig met geweld. ”

Lees ook:  BREKEND: Baden-Württemberg: zes doden na schoten in het rot am see - verdachte gearresteerd

En een andere tweet merkt op: “Na de Duitse intra-Europese grensovergang werden ze opnieuw gelabeld van ongeveer 25 jaar tot jonger dan 18 jaar vanwege het gebrek aan ID en geheugenlacunes. Als onderdeel van de gezinshereniging komen mama en papa en de rest van de clan naar Germoney. ‘

En er zijn talloze video’s in omloop, zoals deze (die niet in Duitsland zijn opgenomen):

Freidenker 🇩🇪 on Twitter

Hier wie schön es mit integrierten Kindern in Europa laufen kann! Ist nur ein Beispiel 😊 https://t.co/DguhLf9eGW

 

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

Lees ook:  'Haatmisdaad' wordt het universele wapen van het Merkel-regime tegen kritische burgers

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments