Toont eindelijk solidariteit met Griekenland en bestraft Erdogan Turkije!

Toont eindelijk solidariteit met Griekenland en bestraft Erdogan Turkije!

9 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

Erdogan smokkelde tienduizenden migranten naar de Griekse grens, onder meer met behulp van Duitse financiële injecties , om hen te bestormen. Onze solidariteit behoort toe aan de Griekse natie. De limiet moet worden aangehouden. We kunnen Erdogan niet toestaan ​​ons te chanteren.

De enige taal die deze dictator begrijpt is de politiek van kracht. En dat betekent: sancties in plaats van subsidies.

Beatrix von Storch: “De oorzaak van de ramp is dat de kanselier de regulering van de basiswet door derde landen heeft opgeheven. Dit betekent: iedereen die te voet Oostenrijk binnenkomt, heeft hier geen recht op asiel. Hij kan dus geen recht hebben op een asielprocedure. En dus mag hij ook niet naar binnen.

Alleen de regelgeving van derde landen kan bendes en andere criminelen het water laten graven

In zijn memoires schrijft Helmut Kohl over de regelgeving van derde landen die door de wijziging van de basiswet in 1993 werd geïntroduceerd: alleen deze maakte een Europese verordening mogelijk. Het was de enige die volledige deelname aan Schengen en Dublin mogelijk maakte. Alleen de regelgeving van derde landen kan bendes en andere criminelen het water laten graven. Wat de kanselier van eenheid destijds zei, is nog steeds van toepassing:

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Een nieuwe immigratiegolf komt eraan

Het afwijzen van asielzoekers uit veilige derde landen is van cruciaal belang voor het oplossen van de crisis. Op dat moment besliste u, de CDU / CSU, SPD en FDP, dat met een constitutionele meerderheid, en dat was juist, want anders zal de Duitse verzorgingsstaat migranten aantrekken van over de hele wereld door alle landen. “

Beatrix von Storch eist de volgende maatregelen tegen het beleid van Erdogan:

1. De opschorting van de douaneovereenkomst met Turkije

2. Bestraffende plichten

3. Stop alle militaire en bewapeningsleveringen

4. Stop met het afgeven van visa voor reizen van Turkije naar de EU

Sancties tegen Erdogan

Volgens Beatrix von Storch in haar toespraak over het debat over de Bondsdag over de vluchtelingencrisis 2020:

 Comments

comments