Coronavirus: Deel deze informatie met familie, vrienden en kennissen uit solidariteit en burgerzin!

Coronavirus: Deel deze informatie met familie, vrienden en kennissen uit solidariteit en burgerzin!

10 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

Coronavirusinfectie veroorzaakt geen verkoudheid met een natte neus of een hoest met een verkoudheid, maar een droge, hakkende hoest, wat het eenvoudigst te onderscheiden is.

Het virus verzet zich niet tegen hitte en sterft bij blootstelling aan temperaturen hoger dan 26-27 graden, daarom moeten warme dranken zoals infusies, bouillons of gewoon warm water overvloedig worden geconsumeerd gedurende de dag. Deze hete vloeistoffen neutraliseren het virus en zijn gemakkelijk in te nemen.

Vermijd het drinken van ijswater of dranken met ijs (ijsblokjes).

Voor degenen die dat kunnen, zonnebaden!.

Als een besmette persoon voor ons niest, zal drie meter verderop het virus op de grond vallen en voorkomen dat het op ons valt.

Wanneer het virus zich op metalen oppervlakken bevindt, overleeft het ongeveer 12 uur, dus wanneer u metalen oppervlakken zoals deuren, apparaten, transportleuningen enz. aanraakt, moet u uw handen grondig wassen en desinfecteren met alcoholische gel.

Het virus kan tussen 6 en 12 uur in kleding en stoffen leven, gewone wasmiddelen kunnen het uitroeien, elementen die niet dagelijks gewassen kunnen worden, worden aanbevolen om aan de zon te worden blootgesteld en het virus zal sterven.

Hoe het zich manifesteert:

Het virus nestelt zich eerst in de keel en veroorzaakt een ontsteking en een droogtegevoel, dit symptoom kan tussen de 3 en 4 dagen aanhouden.

Lees ook:  Maak kennis met de vegetarische anti-vaxxers die de pokkeninoculatie in Victoriaans Groot-Brittannië leidden

Het virus reist door de luchtvochtigheid in de luchtwegen, gaat door de luchtpijp en nestelt zich in de longen, waardoor een longontsteking ontstaat die ongeveer 5 of 6 dagen duurt.

Longontsteking manifesteert zich met hoge koorts en ademhalingsmoeilijkheden. Ze gaat niet gepaard met de klassieke verkoudheid, maar er kan een gevoel van verstikking ontstaan. In dit geval moet onmiddellijk een arts worden geraadpleegd.

Hoe kan ik een infectie vermijden?

Overdracht van het virus vindt meestal plaats door direct contact met stoffen, weefsels of materialen waarop het virus aanwezig is: Handwas is essentieel.

Het virus overleeft slechts een tiental minuten op onze handen, maar in die tijd kunnen er veel dingen gebeuren: wrijven in je ogen, je neus aanraken,… hierdoor kan het virus in onze keel komen. Was daarom, voor ons eigen bestwil en voor het welzijn van iedereen, heel vaak uw handen en desinfecteer ze.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenU kunt gorgelen met desinfecterende oplossingen die de hoeveelheid virus die in de keel kan komen elimineren of minimaliseren, dit zal het elimineren voordat het naar beneden gaat in de luchtpijp en vervolgens naar de longen.

Desinfecteer het PC-toetsenbord en de muis, het stuurwiel van de auto…

Lees ook:  Wereldeconomie zal naar verwachting voor het eerst sinds 2009 krimpen terwijl Coronavirus Havoc speelt met wereldwijde toeleveringsketens

We moeten goed voor onszelf en voor anderen zorgen.

NIEUWE WAARSCHUWINGEN

Het nieuwe PCN coronavirus kan gedurende vele dagen geen tekenen van infectie vertonen, waardoor het niet mogelijk is om te weten of een persoon geïnfecteerd is. Maar tegen de tijd dat je koorts krijgt of hoest en naar het ziekenhuis gaat, zijn je longen 50% fibrotisch en is het te laat!

Deskundigen in Taiwan stellen voor om elke ochtend een eenvoudige controle uit te voeren:

Haal diep adem en houd het 10 seconden vast. Als dit wordt bereikt, zonder hoesten, zonder problemen en/of een gevoel van benauwdheid etc., toont dit aan dat er geen fibrose in de longen is, wat duidt op de afwezigheid van een infectie. In deze kritieke tijden is het noodzakelijk om deze controle elke ochtend te doen in een omgeving met zuivere lucht.

Dit is een serieus en uitstekend advies van Japanse artsen die COVID-19 op deze manier behandelen. We moeten er allemaal voor zorgen dat onze mond en keel altijd vochtig zijn, nooit opdrogen, je moet minstens om de 15 minuten een slokje water drinken. Waarom? Zelfs als het virus in de mond komt, gaat het water of andere vloeistoffen direct door de slokdarm naar de maag waar maagzuren het virus vernietigen, als er niet regelmatig genoeg water wordt gedronken kan het virus in de luchtpijp terechtkomen en vandaar naar de longen, en is het zeer gevaarlijk.

Lees ook:  WHO verklaart Corona COVID-19 een pandemie Merkel verwacht ongeveer 50 to 70 miljoen besmette mensen in Duitsland

“Het Coronavirus wordt niet gestopt door paniek, maar door intelligentie.”

Deze informatie is van een jonge onderzoeker uit Shenzhen Kanton, China, die werd overgeplaatst naar Wuhan om samen te werken met de Task Force, die de coronavirus epidemie bestrijdt.

Deel deze informatie met familie, vrienden en kennissen uit solidariteit en burgerzin!

 Comments

comments