Het aantal gevallen van coronavirus in de Verenigde Staten is waarschijnlijk veel hoger dan wat ons wordt verteld

Het aantal gevallen van coronavirus in de Verenigde Staten is waarschijnlijk veel hoger dan wat ons wordt verteld

13 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

Hebben al meer dan 100.000 mensen in de staat Ohio het coronavirus? Zoals je hieronder zult zien, is dat wat de beste gezondheidsfunctionaris in de staat gelooft. Het is buitengewoon duidelijk geworden dat COVID-19 zich als een lopend vuurtje door het hele land verspreidt, maar vanwege de zeer beperkte tests die plaatsvinden, is het officiële aantal bevestigde Amerikaanse gevallen nog steeds erg laag. Hoewel Zuid-Korea erin is geslaagd meer dan 140.000 van hun burgers te testen, heeft de VS nog steeds slechts ongeveer 10.000 mensen kunnen testen, en daardoor lijken onze cijfers veel beter dan zou moeten. Op dit moment zijn er nog steeds minder dan 2.000 bevestigde gevallen in de Verenigde Staten, maar dat aantal zal ongetwijfeld veel hoger worden zodra de tests beginnen te lopen.

Voor velen van ons is het erg frustrerend om geen nauwkeurig beeld te hebben van wat er werkelijk aan de hand is.

We weten niet echt hoe wijdverspreid deze pandemie in deze natie is geworden, maar sommige dappere gezondheidsfunctionarissen raden ons het beste aan.

Amy Acton, directeur van Ohio Department of Health, vertelde verslaggevers bijvoorbeeld dat ze van mening is dat  meer dan 100.000 mensen  het coronavirus in haar staat hebben …

Amy Acton, directeur van het Ohio Department of Health,   zei tijdens een persconferentie naast gouverneur  Mike DeWine  (R) dat, aangezien het virus zich verspreidt in de gemeenschap in Ohio, ze schat dat ten minste 1 procent van de bevolking in de staat het virus heeft.

“We weten nu, alleen al het feit van de verspreiding van de gemeenschap, zegt dat ten minste 1 procent, op zijn minst 1 procent van onze bevolking dit virus vandaag in Ohio draagt,” zei Acton. ‘We hebben 11,7 miljoen mensen. Dus de wiskunde is meer dan 100.000. Dus dat geeft je een idee van hoe dit virus zich verspreidt en zich snel verspreidt. ”

Als dat aantal nagenoeg nauwkeurig is, zou dat kunnen betekenen dat dit virus zich al heeft verspreid naar miljoenen Amerikanen.

Laten we dus hopen dat ze ongelijk heeft.

Maar voor nu weten we niet echt hoe erg deze crisis is geëscaleerd omdat de CDC niet genoeg mensen heeft getest. In feite gaf een topfunctionaris van de CDC net toe dat de CDC  slechts 77 mensen  van zondag- tot woensdagochtend heeft getest …

“Dit is geen probleem waar we ons uit kunnen testen”, zei Stephen Redd, MD, hoofd van het CDC’s Office of Public Health Preparedness and Response, woensdag in een getuigenis. Het was een bekentenis dat in een land van 320 miljoen het testen van iedereen onmogelijk zal zijn.

Redd onthulde ook in zijn getuigenis dat het totale aantal mensen dat door de CDC op het coronavirus werd getest 1,784 bedroeg. Dat betekent dat de CDC sinds zondagochtend slechts 77 mensen op het coronavirus heeft getest sinds zondag . Volgens een woordvoerder van de CDC was het aantal dat zondag was getest 1.707.

Gemiddeld heeft de CDC minder dan 100 tests per dag uitgevoerd sinds deze uitbraak is begonnen.

Moeten ze niet de allerbeste zijn in wat ze doen?

Waarom duurt het in vredesnaam zo lang?

State labs doen het iets beter. Volgens  Yahoo News hebben ze tot nu toe 7.617 mensen getest …

Tot dusver zijn echter slechts 7.617 mensen getest in staatslaboratoria, volgens het COVID Tracking Project, een database die de teststatistieken van staten en de federale overheid bijwerkt. (Sommige van deze statistieken bevatten geen negatieve tests, wat betekent dat het geteste aantal hoger zou kunnen zijn.)

Maar zelfs als je de staatslaboratoria en de CDC bij elkaar optelt, testen we nog steeds veel, veel minder mensen dan andere grote landen over de hele wereld.

Dit is de grootste volksgezondheidscrisis van al onze levens en ze hebben de bal volledig laten vallen.

Volgens Dr. Anthony Fauci zouden we veel beter moeten kunnen dan dit …

Lees ook:  The Washington Post: De VS waren op de hoogte van de poging tot inval in Venezuela

Anthony Fauci, directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases, zei dat  de testlogjam een ​​”tekortkoming” vormt van het nationale gezondheidszorgsysteem .

In vergelijking met andere landen die rigoureuze programma’s hebben, zei Fauci: “Daar zijn we niet op ingesteld. Vind ik dat we dat zouden moeten zijn? Ja. Maar dat zijn we niet. ‘

Ondertussen blijven topdeskundigen uiterst onheilspellende waarschuwingen geven. Zo heeft de behandelende arts van het Amerikaanse Congres de wetgevers verteld dat tot 150 miljoen Amerikanen uiteindelijk dit virus zouden kunnen krijgen …

De huisdokter van het congres vertelde Capitol Hill-stafmedewerkers tijdens een close-door meeting deze week dat hij verwacht dat 70 tot 150 miljoen mensen in de VS – ongeveer een derde van het land – het coronavirus zullen oplopen , vertellen twee bronnen die op de bijeenkomst zijn geïnformeerd. .

Kun je je voorstellen hoe ons land eruit zou zien als dat echt zou gebeuren?

Nu het virus zich zo wijd verbreidt, kan elke persoon met wie u communiceert, het mogelijk aan u doorgeven.

Op dit moment is er zelfs bezorgdheid dat president Donald Trump  mogelijk is blootgesteld …

Fabio Wajngarten, de perssecretaris van de Braziliaanse president Jair Bolsonaro, testte donderdag positief op coronavirus, hebben twee bronnen tegen CNN gezegd. De gezondheid van Bolsonaro wordt gecontroleerd.

Het komt slechts enkele dagen nadat Wajngarten de Amerikaanse president Donald Trump in Florida ontmoette .

Trump was zaterdagavond dicht bij de Wajngarten , vertellen twee bekende mensen aan CNN.

Laten we bidden dat het goed komt met Trump.

Maar dit laat alleen maar zien hoe kwetsbaar we als natie zijn. Niemand is echt veilig en het aantal mensen dat het virus draagt, zal met de dag toenemen.

Tot nu toe hebben veel mensen geprobeerd deze pandemie te bagatelliseren, en donderdag keurde vicepresident Pence publiekelijk de  ‘onverantwoordelijke retoriek’  van deze personen af ​​…

Vice-president Mike Pence zei donderdag dat er “onverantwoordelijke retoriek” is geweest van mensen die de ernst van de Amerikaanse  coronavirusuitbraak hebben afgezwakt .

Het dodental in Italië is voor het eerst net boven de 1.000 uitgekomen en hun gezondheidszorg is volledig overweldigd door slachtoffers van het coronavirus.

We zitten op exact hetzelfde traject als Italië , en iedereen die deze uitbraak niet serieus neemt, is erg dom. In  een van zijn meest recente artikelen heeft Mike Adams dit punt uitstekend gemaakt …

Het wereldwijde sterftecijfer voor afgesloten gevallen bedraagt ​​nu 6% en 94% overleeft. Dit percentage van 6% is het drievoudige van wat de meeste experts beweren (2%), en het is  60 keer hoger dan het sterftecijfer van de seizoensgriep  (0,1%).

Toch lopen er nog  steeds  mensen rond die zeggen: ‘Dit is niet erger dan de griep’.

Die mensen zijn eerlijk gezegd nogal dom. Probeer afstand te houden, aangezien ze zeer waarschijnlijk besmet raken (en misschien zelfs dood gaan) omdat ze geen voorzorgsmaatregelen zullen nemen om zichzelf te beschermen (en anderen waarschijnlijk ook in gevaar zullen brengen met hun eigen acties).

Het is niet verkeerd te hopen dat deze pandemie snel zal verdwijnen.

Maar je hoofd in het zand steken en doen alsof het er niet is, zal niemand goed doen.

We moeten omgaan met de realiteit, en de realiteit vertelt ons dat een dodelijk virus in een duizelingwekkend tempo de wereld rondvliegt.

Laten we dus om genade bidden, en laten we ons ook voorbereiden op de zeer lange strijd die ons de komende weken en maanden te wachten staat.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Het Syrische besluit van Trump verdeelt blanke evangelisten naarmate de beschuldigingsdruk toeneemt

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Giuliani en Trump: Bound by Corruption vanaf het begin?
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments