Nederlandse Rechtsstaat in gevaar! bedankt KONING Willem-Alexander

Nederlandse Rechtsstaat in gevaar! bedankt KONING Willem-Alexander

16 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

´Koning’ Willem-Alexander helemaal de weg kwijt met eigenmachtig optreden. Alleen met Rutte zijn excuses voor Nederlands excessief geweld aan Indonesië geregeld

Maandag 9 maart 2020 kwamen ‘koning’ Willem-Alexander en Máxima per regeringsvliegtuig voor een 4 dagen durend staatsbezoek in de republiek Indonesië aan. Dat werden 3 dagen vanwege een vreselijk ongeluk. Meegevlogen waren 5 ministers terwijl 130 Nederlandse bedrijven met een eigen vliegtuig moesten komen om hun economische missies uit te voeren.

Gevoelloze koning biedt Indonesië excuses aan

Op de aankomstdag vond een vreselijk ongeluk plaats waarbij 7 dodelijke slachtoffers zijn te betreuren i.v.m. een oefening voor het staatsbezoek met een snelle militaire boot. Maar daar had de gevoelloze ‘koning’ het pas de volgende dag heel kort over.

maxima

Máxima stijf van de zenuwen door versprekingen van Willem-Alexander

Op dinsdag 10 maart bood ´koning´ Willem-Alexander op een totaal verkeerd moment, excuses aan voor het excessieve geweld van Nederlandse zijde in Nederlands-Indië van 1945-1949.

Hoe is het mogelijk dat ‘koning’ Willem-Alexander en minister-president Mark Rutte (VVD) deze excuses met zijn tweeën hebben bekokstoofd en de rest van de Regering er buiten heeft gehouden. Nederland is een democratische Rechtsstaat en dit handelen is daarmee in strijd door de Regering geheel te passeren terwijl de ‘koning’ daarvan deel uitmaakt. Als een overheid of een functionaris daarvan (i.c. de ‘koning’) zijn macht misbruikt, is per definitie geen sprake van een rechtsstaat, maar van een gebrek daaraan.

Lees ook:  Anti-Duits, anti-populair, pedofiel en oorlogszuchtig: het lelijke gezicht van de Groenen in Duitsland

Meegereisde ministers waren compleet verrast behalve minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok (VVD) die verklaarde dat dit met hem was afgestemd. Dus toch een VVD-deal. Met geen woord is er over gesproken in de ministerraad of in coalitie-overleggen.

Dat jarenlange excessieve geweld begon met de afkondiging van de Indonesische onafhankelijkheid op 17 augustus 1945. De ‘koning’ had het er niet over dat ook zijn oranje-familie daarbij als foute partij was betrokken. Ook over de Indonesische wreedheden tegen Indische Nederlanders zweeg de ‘koning’. Regeringspartijen CDA, D66 en ChristenUnie waren compleet overvallen door de onverwachte excuses van de ‘koning’ aan Indonesië. Men is erg geïrriteerd omdat er met geen stom woord over is gewisseld in de ministerraad of in coalitie-overleggen. En wie heeft die excuses-tekst eigenlijk geschreven?

Onderstaand, de excuses van de ‘koning’ waarbij Máxima een gezicht trok -zie foto en Tou Tube filmpje- dat boekdelen sprak:

“Het verleden kan niet worden uitgewist. En moet door iedere generatie opnieuw worden onderkend. In de jaren direct na de Proklamatie volgde een pijnlijke scheiding die veel mensenlevens heeft geëist. In navolging van eerdere uitspraken van mijn regering wil ik u nu mijn spijt uitspreken en excuses aanbieden voor het excessieve geweld van Nederlandse zijde in die jaren. Dat doe ik in het volle besef dat de pijn en het verdriet van de getroffen families nog steeds voelbaar zijn.”

Lees ook:  Grootse dieven van Nederland... Walgelijke aankoop speedboot door 'koning' Willem-Alexander. Kosten: 2 miljoen euro !!!

 Klik hier voor het ‘koninklijk’ gestuntel.

Prins Bernhard superfout in Indonesië

Er heeft vonden tijdens het staatsbezoek kransleggingen plaats, onder andere op de Indonesische begraafplaats Kalibata voor de slachtoffers van de Indonesische Onafhankelijkheidsoorlog (1945-1949) waarin Willem-Alexanders superfoute opa prins Bernhard een kwalijke rol speelde. Op verzoek van prins Bernhard vochten honderden ex-Waffen-SS´ers in Indië. Klik hier voor artikel daarover van Gerard Aalders. Er werd ook een krans gelegd op het Nederlandse ereveld Menteng Pulo waar 4.300 Nederlanders liggen die omkwamen tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Onafhankelijkheidsoorlog.Comments

comments