Europa gaat op slot: migranten brengen mogelijk corona naar Europa

Europa gaat op slot: migranten brengen mogelijk corona naar Europa

17 maart 2020 7 Door Indignatie redactie
4.9
(8)

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is.Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Wat velen achter de schermen durven te zeggen, is nu bevestigd door een senior arts in een opvangcentrum voor migranten. Immigranten brengen lang uitgestorven ziekten , infecties en epidemieën naar Europa.

De volgende informatie wordt door Duitse kwaliteitsmedia voor u geheim gehouden. Daarom moet u des te aandachtiger lezen, want het gaat ook om uw gezondheid! De Italiaanse verslaggever Francesco Fossa heeft in het tv-programma “La Quarta Repubblica” ontdekt wat velen van ons al een tijdje vermoedden. Hij hield een interview met Mariarosaria Ferrante, een senior arts in het opvangcentrum voor asielzoekers in de regio Apulië.

Schurft, tuberculose en HIV zijn gemeengoed

Mariarosaria Ferrante bevestigt niet alleen de verplichte slechte hygiëne en algemene gezondheidsproblemen. Integendeel, ze pakt ook uit wat de rijkdom aan illegale immigranten ons te wachten staat. Veel van de illegalen lijden aan schurft, een parasitaire huidziekte die wordt veroorzaakt door mijten en nog steeds relatief zeldzaam is in Europa (tot nu toe). Maar dit is momenteel aan het veranderen. Er was onlangs een echte epidemie van schurft in Hessen .

Lees ook:  Dankzij beleid Merkel en VN komen steeds meer migranten per VN vliegtuig Duitsland binnen

Vormen van de besmettelijke ziekte tuberculose (TBC), die al tientallen jaren niet in Italië zijn waargenomen, konden ook worden waargenomen bij bootmigranten, zei Ferrante. Ook besmet met HIV , die op grote schaal in het bijzonder vaak worden gebruikt in Afrika, maar vaak is er niets van weten (willen) komen met de migranten in het land – en in de EU en in het bijzonder naar Duitsland. Dit feit maakt het niet beter voor Duitse vrouwen die steeds vaker het slachtoffer worden van verkrachting.

Infectieuze agenten reizen vrij door Europa

De gevaren voor de Europese bevolking zijn echter veel groter dan verwacht. Aangezien er geen adequaat informatie-uitwisselingssysteem is in Italië, laat staan ​​in de hele EU, kunnen de zieke asielzoekers na hun diagnose helemaal gratis door Europa reizen – veel ziekten worden helemaal niet behandeld. Dit verhoogt het risico op infecties enorm. Aangezien met name de BRD een van de belangrijkste doelen van illegale migranten is, worden de Duitsers bedreigd door epidemieën en infecties.

De volgende cijfers zijn ook schokkend. Volgens informatie van Mariarosaria Ferrantes zou ongeveer 50 procent van degenen die besmet zijn met een gevaarlijke besmettelijke ziekte, de opvangfaciliteit hebben verlaten voordat hun asielaanvraag is goedgekeurd. In dit geval worden de gestarte therapieën eenvoudig voortijdig beëindigd en mengen de geïnfecteerde mensen zich met de bevolking.

Lees ook:  Waar gaat Brussel al die miljarden vandaan halen?

Politici en de media zwijgen over het risico op epidemieën en infecties

Politici en de media geven niets om de catastrofale gezondheid van de nieuwkomers. Niemand lijkt geïnteresseerd te zijn in het feit dat de gevaren voor de lokale bevolking om besmet te raken met epidemieën en infecties enorm toenemen. De waarschuwingen dat gevaarlijk zieke migranten massaal en onbehandeld kunnen onderduiken – vaak met een valse identiteit – ongestoord door heel Europa kunnen reizen, worden nauwelijks gehoord in de paleizen van de overheid.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 8

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments