Migranten zwaaien met vlaggen van IS, verslaan journalisten en bestrijden politie na Duitse quarantainekamp bij politie na infectie met coronavirus

Migranten zwaaien met vlaggen van IS, verslaan journalisten en bestrijden politie na Duitse quarantainekamp bij politie na infectie met coronavirus

18 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

De migranten uit Georgië en de Maghreb-regio dreigden hun gebouwen in brand te steken en vielen journalisten en politie aan.


Ze wilden niet in quarantaine worden geplaatst.

Na de aankomst van een Afghaanse migrant die positief testte op Covid-19, heeft Duitsland een quarantaine opgelegd aan de 533 illegale Afghaanse migranten van het land. Deze in quarantaine geplaatste migranten worden ondergebracht in de eerste opvang van Duitsland in de stad Suhl in Thüringen, Duitsland. De besmette Afghaan kwam via Zweden en Hamburg Duitsland binnen en kwam pas vrijdagochtend in het centrum aan.

De in quarantaine geplaatste migranten uit Georgië en de Maghreb-regio zijn begonnen met rellen, dreigen de faciliteit in brand te steken, voorwerpen naar de politie te gooien en kinderen als menselijk schild te gebruiken terwijl ze met IS-vlaggen zwaaien. Ze verwijderden ook putdeksels in een poging om de stad via het riool te bereiken.

In de volgende uitsluitend door RAIR Foundation USA vertaalde video informeert Wolfgang Nicolai, de hoofdinspecteur van de staatspolitie van Suhl, het publiek over de gevaarlijke aanvallen van ISIS-agenten die in quarantaine zijn geplaatst in dit Duitse opvangcentrum.

Het migrantencentrum Thuringen Suhl staat nu volledig in quarantaine.
Duitse arbeiders kwamen het kamp binnen, volledig bedekt voor bescherming tegen het virus.

Lees ook:  Bill Gates en de EU: Apps voor mobiel en microchips te implanteren om Covid-19 te bestrijden en vaccinaties te volgen

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren🦅Zambak ‏ރ on Twitter

Almanya Thüringen Suhl da mültecilerin kaldığı sığınma evi komple karantina altına alınmış.. Toplam 533 kişi. Polisleri Star Wars askerleri sandım 🙈 https://t.co/y02IgFDdCW

 

Amy Mek on Twitter

BREAKING: ISIS using Covid-19 to Attack Germany Migrants waving ISIS flags riot, fight Police to break German Quarantine – threaten to set fire to refugee facility, throw objects at police, use CHILDREN as Shields, break into manholes to escape MUST READ https://t.co/Ujq9rj1FdM https://t.co/8HT8mYF0gU

Пегида Нідэрланды Piehida Niderlandy on Twitter

Panzer, Waterkanon en #Politieagenten in beschermende pakken, #asielzoekers in #Suhl weigeren in quarantaine te gaan na constatering #coronavirus Al eerder waren hier ernstige rellen, met meer dan €100,000 schade na nachtje rellen waarbij ook journalisten werden aangevallen! https://t.co/LjIGajs4nF

 Comments

comments