Migranten zwaaien met vlaggen van IS, verslaan journalisten en bestrijden politie na Duitse quarantainekamp bij politie na infectie met coronavirus

Migranten zwaaien met vlaggen van IS, verslaan journalisten en bestrijden politie na Duitse quarantainekamp bij politie na infectie met coronavirus

18 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

De migranten uit Georgië en de Maghreb-regio dreigden hun gebouwen in brand te steken en vielen journalisten en politie aan.


Ze wilden niet in quarantaine worden geplaatst.

Na de aankomst van een Afghaanse migrant die positief testte op Covid-19, heeft Duitsland een quarantaine opgelegd aan de 533 illegale Afghaanse migranten van het land. Deze in quarantaine geplaatste migranten worden ondergebracht in de eerste opvang van Duitsland in de stad Suhl in Thüringen, Duitsland. De besmette Afghaan kwam via Zweden en Hamburg Duitsland binnen en kwam pas vrijdagochtend in het centrum aan.

De in quarantaine geplaatste migranten uit Georgië en de Maghreb-regio zijn begonnen met rellen, dreigen de faciliteit in brand te steken, voorwerpen naar de politie te gooien en kinderen als menselijk schild te gebruiken terwijl ze met IS-vlaggen zwaaien. Ze verwijderden ook putdeksels in een poging om de stad via het riool te bereiken.

In de volgende uitsluitend door RAIR Foundation USA vertaalde video informeert Wolfgang Nicolai, de hoofdinspecteur van de staatspolitie van Suhl, het publiek over de gevaarlijke aanvallen van ISIS-agenten die in quarantaine zijn geplaatst in dit Duitse opvangcentrum.

Het migrantencentrum Thuringen Suhl staat nu volledig in quarantaine.
Duitse arbeiders kwamen het kamp binnen, volledig bedekt voor bescherming tegen het virus.

Lees ook:  Forum voor democratie wil basisinkomen is dit haalbaar

🦅Zambak ‏ރ on Twitter

Almanya Thüringen Suhl da mültecilerin kaldığı sığınma evi komple karantina altına alınmış.. Toplam 533 kişi. Polisleri Star Wars askerleri sandım 🙈 https://t.co/y02IgFDdCW

 

Amy Mek on Twitter

BREAKING: ISIS using Covid-19 to Attack Germany Migrants waving ISIS flags riot, fight Police to break German Quarantine – threaten to set fire to refugee facility, throw objects at police, use CHILDREN as Shields, break into manholes to escape MUST READ https://t.co/Ujq9rj1FdM https://t.co/8HT8mYF0gU

Пегида Нідэрланды Piehida Niderlandy on Twitter

Panzer, Waterkanon en #Politieagenten in beschermende pakken, #asielzoekers in #Suhl weigeren in quarantaine te gaan na constatering #coronavirus Al eerder waren hier ernstige rellen, met meer dan €100,000 schade na nachtje rellen waarbij ook journalisten werden aangevallen! https://t.co/LjIGajs4nF

 

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  EU maakt coronavirus belahelijk: Brussel legt Italië een boete op van £ 7 MILJOEN ondanks uitbraak

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Lees ook:  BREKEN! COVID-19-waarschuwing: onderzoek toont spike-mutaties van SARS-CoV-2, waardoor het overdraagbaarder en gevaarlijker wordt

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments