Coronavirus laat zien hoe DOM en BIzar Donald Trump werkelijk is

Coronavirus laat zien hoe DOM en BIzar Donald Trump werkelijk is

19 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

Op de avond van 10 maart 2020 hield de Amerikaanse president Donald Trump een toespraak die maar weinigen zouden vergeten. Zijn houding was bizar, zijn spraak stokte, verward en zijn woorden waren vaak aarzelend en tegenstrijdig.

Weinigen wisten dat velen die Trump en zijn dochter Ivanka hadden ontmoet tijdens hun terugtrekking in Mar-a-Lago, waaronder de president van Brazilië, COVID 19 zouden krijgen. Van de UK Independent:

“Dhr. Trump kondigde aan dat hij “alle reizen vanuit Europa”, behalve het VK, stopzette in een toespraak die even opmerkelijk was vanwege de onderliggende tonen van nationalisme in de verwijzing van de president naar een ‘buitenlands virus’ als voor zijn schijnbare onbehagen.

De 73-jarige snoof zwaar, onderdrukte verschillende hoestbuien en leek tijdens zijn korte maar moeizame toespraak met de teleprompter te worstelen, waardoor leden van zijn administratie onmiddellijk worstelden om zijn fouten te corrigeren.

Ten eerste riskeerde de president de markten nog verder te doen dalen toen hij, schijnbaar per ongeluk, aankondigde dat ‘deze verboden niet alleen van toepassing zijn op de enorme hoeveelheid handel en vracht, maar op verschillende andere dingen als we goedkeuring krijgen’. ‘

Toen de aandelenmarkten de volgende ochtend instortten, ging het niet om economische problemen, maar om een ​​totaal gebrek aan vertrouwen in de persoon van Donald Trump. Ziet u, twee van de landen, Ierland en Groot-Brittannië, die het reisverbod hebben opgezegd, hebben een zeer hoge besmettingsgraad en iedereen weet het.

Ze hebben ook golfbanen die eigendom zijn van Trump. Dit verhaal verspreidde zich als een lopend vuurtje, een van de tientallen van dergelijke verhalen, elke dag meer, een totaal gebrek aan vertrouwen door niet alleen de financiële sector van Amerika, maar ook door het Amerikaanse volk, in Trump en zijn familie-cabal die zwaar is getest en is mislukt, dus jammerlijk.

Zijn harteloze opmerkingen, slechte spelling, gebrek aan kennis en eindeloze stroom van kinderachtige leugens, waardoor hij de held van zowel de bar als de bowlingbaan is, heeft, voorspelbaar, meer schade aangericht aan de VS dan meer dan 200 jaar van oorlogen.

De echte “moordenaar” was de sluiting van het Office of Global Health Security and Biodefense, onderdeel van de National Security Council van Trump. Trump heeft keer op keer gelogen over dit feit. Van Beth Cameron, voormalig Senior Director van dat inmiddels opgeheven bureau, gepubliceerd in de Washington Post, 13 maart 2020:

‘Toen president Trump in 2017 aantrad, heeft het directoraat voor wereldwijde gezondheidsbeveiliging en biologische bescherming van het Witte Huis de transitie intact overleefd. Zijn missie was dezelfde als toen mij werd gevraagd om het bureau te leiden, opgericht na de ebola-epidemie van 2014: alles doen wat mogelijk is binnen de enorme bevoegdheden en middelen van de Amerikaanse regering om zich voor te bereiden op de volgende ziekte-uitbraak en te voorkomen dat het een ziekte wordt epidemie of pandemie.

Een jaar later was ik verbijsterd toen het Witte Huis  het kantoor ontbond , waardoor het land minder voorbereid was op pandemieën zoals covid-19.

De trage en ontoereikende reactie van de Amerikaanse regering op het nieuwe  coronavirus  onderstreept de noodzaak van georganiseerd, verantwoordelijk leiderschap om zich voor te bereiden op en te reageren op pandemische dreigingen.

Het is onmogelijk om de volledige impact te beoordelen van het besluit van 2018 om het Witte Huis-kantoor dat verantwoordelijk is voor dit werk te ontbinden. Biologische experts blijven in het Witte Huis en in onze regering. Maar het is duidelijk dat het opheffen van het ambt heeft bijgedragen aan de trage binnenlandse reactie van de federale regering. Wat vooral zorgwekkend is over de afwezigheid van dit kantoor vandaag, is dat het oorspronkelijk was opgezet omdat een eerdere epidemie de noodzaak ervan duidelijk maakte.

In 2016, na de formidabele door de VS geleide ebola-reactie, richtte het Witte Huis Obama het wereldwijde bureau voor gezondheidsbeveiliging op bij de National Security Council en vroeg het mij om het team te leiden. We moesten ons voorbereiden op en, indien mogelijk, voorkomen dat de volgende uitbraak een epidemie of pandemie wordt. 

Ons team rapporteerde aan een senior-level responscoördinator van de National Security-staf, die de regering op het hoogste niveau kon verzamelen, evenals aan de nationale veiligheidsadviseur en de binnenlandse veiligheidsadviseur. Deze binnenlandse en wereldwijde rapportagestructuur op hoog niveau was geen ongeluk. Het was een erkenning dat epidemieën geen grenzen kennen en dat een serieuze, snelle reactie cruciaal is. Het was onze taak om de rookmelder te zijn – de wacht houden om noodsituaties het hoofd te bieden, een waarschuwing te laten horen bij het eerste teken van brand – allemaal met als doel een brand met zes alarmen te voorkomen. ”

Trump heeft de pandemische responscapaciteit om één reden gesloten, het is opgezet door president Obama. Trump beweerde echter dat hij daarmee $ 150.000.000 heeft bespaard.

Tot dusver zijn de kosten van de blunder van Trump $ 35.000.000.000.000 geweest. De verhouding die een negatieve ROI (return on investment) uitdrukt, kan alleen worden uitgedrukt in wetenschappelijke notatie, tot de zesde macht. Dit is een man die zes keer failliet is gegaan, die nu meer geld heeft verloren dan, gecorrigeerd naar de huidige valuta, acht keer de Tweede Wereldoorlog zou vechten.

Toen we hoorden dat Donald Trump, die weigert te worden getest na seriële blootstelling aan COVID 19, zijn schoonzoon heeft gevraagd de inspanningen tegen de huidige pandemie over te nemen, waren we verbijsterd.

Jared Kushner, een slumlord uit New Jersey en verlegenheid, kwam amper op de universiteit en had een enorme omkoping nodig van de door de familie gesteunde ondernemingen van zijn familie. Nu is hij verantwoordelijk voor Amerika en tot op zekere hoogte het voortbestaan ​​van de wereld.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Waarom Koning Willem Alexander, koningin Maxima en Premier Rutte liever niet hebben dat u dit leest…

Kushner belde onmiddellijk een arts die hij kent die op een eerstehulpafdeling werkt, iemand zonder ervaring met epidemiologie, maar in ieder geval met een of andere medische vergunning. Die dokter wendde zich tot Facebook en postte: “De persoon die de president adviseert, heeft me gevraagd met ideeën te komen, kan iemand me vertellen wat ik moet doen?”

De laatste keer dat Trump zich tot Facebook wendde, lanceerde hij raketten naar Syrië tijdens een nep-gasaanval.

China lijkt de ziekte te hebben overwonnen en helpt Italië nu bij zijn inspanningen. Ze deden dat met leiderschap en wil.

In de VS is het hoofd van het CDC (Center for Disease Control), Dr. Robert Redfield, die een zwaar bewerkte Wikipedia-pagina heeft die zijn geschiedenis van op religie gebaseerde behandeling voor AIDS verbergt, die mogelijk heeft geleid tot de dood van vele duizenden, gedeeltelijk verantwoordelijk voor het totaal niet aanpakken van de huidige dreiging.

Hij verving Brenda Fitzgerald, een andere aangestelde van Trump, die in 2018 ontslag nam toen haar banden met drugs- en tabaksfabrikanten werden blootgelegd.

Dan wordt het erger, met de eerste benoeming door Trump van vice-president Mike Pence om het Amerikaanse initiatief te leiden als reactie op COVID 19.

Pence, die als gouverneur van Indiana pleitte voor gebed om ‘homoseksualiteit’ te genezen, pleitte ook, als gouverneur, voor hetzelfde als een remedie tegen hiv, in tegenstelling tot alle programma’s, uitgevoerd op advies van medische professionals, die andere staten hebben geïmplementeerd. Zo kwam Indiana onder zijn leiding terecht in een ‘hete zone’ van hiv.

Maar dan hebben we niets van Pence gehoord, hoewel de 28-jarige Katie Waldman, nu getrouwd met de adviseur van Trump en primair contact met neonazistische politieke groepen, Stephen Miller, een paar vervelende opmerkingen heeft gemaakt aan verslaggevers die ten onrechte hebben gevraagd vragen die Pence niet kan beantwoorden.

Pence is in feite niet meer gezien sinds een televisie-interview op zondag 8 maart 2020, waarin hij geen rudimentaire vragen kon beantwoorden over COVID 19-testen.

Nu hebben we iets veel verraderlijker dan alleen een incompetente regering. China beschuldigt de VS er nu van het virus naar China te brengen. Zoals gerapporteerd in Veterans Today door deze auteur:

“In oktober 2019 brachten de VS 172 (echt 369) militaire atleten naar Wuhan voor de World Military Games. Ondanks het tienvoudige van het grootste leger ter wereld, kwamen de VS op de 35e plaats achter landen als Iran, Finland en Slovenië. Er bestaan ​​geen video’s of foto’s van het Amerikaanse team, er werden geen records bijgehouden, een enorm team maar een zielige prestatie voor het beste leger ter wereld.

Het Amerikaanse team deed het zo slecht dat ze door de Chinezen “Sojasaus Soldaten” werden genoemd. Velen namen zelfs nooit deel aan een evenement en waren gehuisvest in de buurt van de Huanan Seafood Wholesale Market, waar de ziekte slechts enkele dagen nadat de VS het gebied had verlaten, was ontstaan.

Het Amerikaanse team ging op 28 oktober 2019 naar huis en binnen 2 weken werden de eerste gevallen van menselijk contact met COVID 19 gezien in Wuhan. De Chinezen hebben “patiënt nul” niet kunnen vinden en geloven dat hij of zij lid was van het Amerikaanse team.

Ze hebben ook bronnen die zeggen dat de VS influenza verkeerd hebben voorgesteld, waarvan Trump beweert dat het duizenden mensen heeft gedood, een influenza die door het Amerikaanse team naar China is gebracht, een influenza die echt COVID 19 was, een ziekte die is ontwikkeld in een militaire faciliteit voor biologische oorlogvoering in de staat Washington, nu “ground zero” in de VS voor COVID 19.

Er is weinig bewijs voor dit aspect van de bewering van China.

De Chinezen beweren, iets gecensureerd in de VS, dat de onoplettende houding en onevenredig ondermaatse resultaten van Amerikaanse atleten in het spel aangeven dat ze mogelijk voor andere doeleinden zijn geweest en dat ze mogelijk bio-oorlogsvoering-agenten zijn en dat hun woonplaats tijdens hun verblijf in Wuhan was ook dicht bij de  Huanan Seafood Wholesale Market , waar de eerste bekende cluster van gevallen zich voordeed. “

Voorbij is dit een andere observatie, ook mogelijk toevallig, dat de grote uitbraken in China, Iran en Italië, de belangrijkste knooppunten in de zijderoute die de traditionele westerse gecontroleerde wereldhandel bedreigen, het bewijs zijn van COVID 19 als agent voor biologische oorlogvoering.

Onder andere omstandigheden en in andere tijden konden dergelijke samenzweerderige claims gemakkelijk worden afgewezen, maar niet langer. Van New Eastern Outlook:

“We kunnen enkele algemene uitspraken doen over COVID 19 en zullen dat nu doen:

  • Er bestaat de mogelijkheid om COVID 19 te creëren
  • De wil om COVID 19 te creëren bestaat
  • De intelligentie en menselijkheid die nodig zijn om COVID 19 niet te creëren, bestaat niet
  • De wil om te experimenteren door het grote publiek te infecteren met een ziekteverwekker zoals COVID 19 bestaat en heeft een uitgebreid historisch precedent
  • “Zwart gefinancierde” laboratoria die opereren onder dekking van onderzoek naar dierziekten of biologische oorlogsvoering, beheerd door de VS, Britse, Israëlische en andere regeringen, zijn niet alleen in staat COVID 19 te creëren, maar er wordt ook aangetoond dat ze gefinancierd worden voor precies dit type programma

Simpel gezegd, er zijn actoren die een wereldwijde pandemie kunnen en willen ontketenen als onderdeel van een langlopende ‘chaostheorie’-operatie.’

Conclusie

Het is duidelijk dat Donald Trump in de VS en Boris Johnson in het VK een “perfecte storm” vertegenwoordigen van onhandige incompetentie en paralytische beleidsvorming in het licht van de huidige wereldwijde pandemische dreiging.

Het is ook duidelijk dat zowel Trump als Johnson marionetten van Deep State zijn, een bewering die wordt ondersteund door onderzoek van hun persoonlijke geschiedenis, hun machtspaden en hun unieke eigenschappen voor theatraliteit en voorspelling.

De vragen die overblijven hebben betrekking op oplossingen. Kunnen er ook oplossingen zijn in de VS, Groot-Brittannië, wanneer de incompetentie en het niet-handelen van de overheid arriveert, als een giftige soep van leiderschapsmalaise en samenzweerderige medeplichtigheid?Lees ook:  Trump liegt aan de lopende band, en over de meest onbenullige dingen.

Comments

comments