Een woord aan U van Indignatie.nl: Covid-19 wereldwijde Lockdown

Een woord aan U van Indignatie.nl: Covid-19 wereldwijde Lockdown

19 maart 2020 0 Door Indignatie redactie

Laten we een klein gedachte-experiment proberen. Voor de lol. Om de tijd te doden terwijl we voor onbepaalde tijd opgesloten zitten in onze huizen, dwangmatig de Covid-19 “actieve gevallen” en “totale dood” -telling controleren, onze handen elke twintig minuten wassen en proberen onze gezichten niet aan te raken.

Maar voordat we dat doen, wil ik duidelijk maken dat ik geloof dat dit Covid-19-ding echt is en waarschijnlijk de dodelijkste bedreiging voor de mensheid is in de geschiedenis van dodelijke bedreigingen voor de mensheid.

Volgens de gegevens die ik heb gezien, is het slechts een kwestie van dagen of uren, totdat bijna iedereen op aarde besmet is en doodgaat van pijn en alleen of lijdt aan milde, veel voorkomende verkoudheidsachtige symptomen, of absoluut geen symptomen. .

Ik heb het gevoel dat ik dit duidelijk moet zeggen, voordat we ons gedachte-experiment doen, want ik wil niet dat iemand ten onrechte denkt dat ik een van die waarschijnlijk door Rusland gesteunde nazi’s ben die rondgaan en zeggen: ‘Het is gewoon griep, ‘Of die gevaarlijke samenzweringstheorieën over bio-wapens en krijgswet verspreiden, of die anderszins twijfelen of de wijsheid in twijfel trekken om de hele wereld af te sluiten (en waarschijnlijk een nieuwe Grote Depressie teweeg te brengen) vanwege de ontdekking van een verheerlijkte bug.

Dit is duidelijk niet alleen de griep. Duizenden mensen sterven eraan. Oké, natuurlijk, de griep doodt veel meer dan dat, honderdduizenden mensen per jaar, maar dit Covid-19-virus is helemaal nieuw en niet zoals alle andere miljoenen virussen die de hele tijd rondgaan, en de experts zeggen dat het waarschijnlijk miljoenen of zelfs miljarden mensen zal doden of ernstig ziek zal maken, of kortstondig ongemak, als we niet hele landen opsluiten en iedereen tot onderwerping terroriseren.

Wat, begrijp me niet verkeerd, daar ben ik helemaal voor … dit is niet het moment om vragen te stellen bij de bedrijfsmedia en de autoriteiten. Dit is een tijd om samen te trekken, onze gedachten af ​​te zetten en bevelen op te volgen. Ok, natuurlijk is het goed om sceptisch te zijn, maar we bevinden ons in een verdomde wereldwijde noodtoestand! Idris Elba is besmet voor Chrissakes!

Idris Elba on Twitter

This morning I tested positive for Covid 19. I feel ok, I have no symptoms so far but have been isolated since I found out about my possible exposure to the virus. Stay home people and be pragmatic. I will keep you updated on how I’m doing 👊🏾👊🏾 No panic.

Sorry … ik word een beetje emotioneel. Ik ben een grote fan van Idris Elba. Het punt is dat ik geen Covid-ontkenner ben, of een complottheoreticus, of een van die sluwe Chinese of Russische onenigheid zaaiers. Ik weet zeker dat deze pandemie reëel is en alle “noodmaatregelen” rechtvaardigt die onze regeringen, mondiale ondernemingen en inlichtingendiensten ons willen opleggen.

Nee, ik ben geen epidemioloog, maar ik heb een goede vriend die een man kent die met een vrouw is uitgegaan die een dokter heeft gedateerd en die persoonlijk een andere arts kent die ergens in een ziekenhuis in Italië werkt, en zij (dwz mijn vriend, niet de dokter in Italië) plaatste gisteren iets op Facebook dat veel te lang was om volledig te lezen, maar het was een hartverscheurend verslag van hoe Covid-19 Koeweitse baby’s in hun couveuses doodt!

Of misschien waren het Italiaanse baby’s. Zoals ik al zei, het was te lang om te lezen.

Heb je ook het verhaal gezien over de baby die geïnfecteerd is geboren? ! Of de verhalen over de mensen van in de dertig en veertig die min of meer in perfecte gezondheid waren (behalve, weet je, kanker of wat dan ook) die stierven aan (of met) de Covid-plaag ?! En hoe zit het met al die grafieken en grafieken ?! En die foto’s van mensen in hazmatpakken ?! En die Italianen die Turandot zingen op hun balkons ?! Wil je daarom niet gewoon instorten en huilen om de pure menselijkheid van dit alles ?!

Nee, er is absoluut geen twijfel over mogelijk dat Covid-19 de dodelijkste wereldwijde pandemie is die de mensheid ooit heeft meegemaakt, en dat we geen andere keuze hebben dan alles te annuleren, iedereen op te sluiten in hun huis, de hele wereldeconomie te verwoesten, arbeidersklasse mensen zelfs te dwingen verder in de schulden, stort biljoenen in de investeringsbanken, annuleer verkiezingen, censureer het internet en implementeer anderszins een wereldwijde politiestaat.

Maar wat als dat niet zo was? Gewoon hypothetisch. Wat als dit niet de dodelijkste wereldwijde pandemie was die de mensheid ooit heeft meegemaakt? (Ik stel de vraag gewoon voor als een gedachte-experiment, dus meld me alsjeblieft niet aan de WHO, de CDC, of ​​FEMA, of wie dan ook.) Wat als dit nieuwe coronavirus gewoon een ander coronavirus was zoals alle andere coronavirussen die mensen sterven de hele tijd aan (of met)? Wat als het feit dat deze “nieuw” is niet echt zoveel betekende, of mogelijk helemaal niets, omdat coronavirussen altijd muteren en er elk jaar veel nieuwe varianten zijn?

Ontspan, oké? Ik weet dat deze anders is en totaal anders dan alles wat virologen ooit in de geschiedenis van de virologie zijn tegengekomen. Onthoud dat dit slechts een gedachte-experiment is. Dit zijn slechts hypothetische vragen.

Lees ook:  China versloeg het coronavirus maar hoe zit het straks met de VS na dat Trump eerst alles ontkend heeft?

Hier is nog een hypothetische vraag. Wat als alle enge statistieken die we hebben gezien (bijv. De sterftecijfers, de explosie van “gevallen”, enz.) Geen onbetwistbare wetenschappelijke feiten waren, maar eerder, zoals andere statistieken, gebaseerd waren op zaken als steekproefgroepen , en afhankelijk van een groot aantal factoren en variabelen, die je moet weten om iets te begrijpen?

Stel dat u bijvoorbeeld iedereen testte die op een bepaalde dag stierf aan acute respiratoire insufficiëntie in uw Italiaanse ziekenhuis, en u ontdekte dat, laten we zeggen, vijf van die patiënten besmet waren met Covid-19. Dus je geeft dat nummer aan de WHO, en zij tellen het op bij het aantal ‘totale sterfgevallen’, ongeacht of de mensen die stierven terminale kanker of hartaandoeningen hadden, of ook besmet waren met de gewone griep of een ander type van coronavirus. Dat zou uw telling van de “dood” waarschijnlijk scheef trekken, nietwaar?

Of stel dat u wilde testen op het virus om alle “actieve gevallen” bij te houden en een infectiepercentage te genereren, maar u kunt niet honderden miljoenen mensen testen, omdat niemand zoveel tests heeft. Dus u test iedereen die ziek blijkt te zijn, of denkt dat ze ziek zijn en eisen dat ze worden getest, of die iemand ziek hebben aangeraakt die je al hebt getest (hoewel je niet eens zeker weet of je test klopt ) en je komt met, laten we zeggen, tien Positieve resultaten. Dus je geeft dat nummer door aan de WHO, en zij tellen het op bij het aantal ‘actieve gevallen’, ongeacht of iedereen weet dat het werkelijke aantal waarschijnlijk twintig keer zo hoog is.

OK, dus nu neem je je “actieve gevallen” -nummer en je “totale sterfgevallen” -nummer en doe je de wiskunde (onthoud dat je “totale sterfgevallen” die mensen met kanker en hartfalen omvat), en je onderschat je ‘Infectiepercentage’ en ‘actieve gevallen’, en een grove overschatting van uw ‘sterftecijfer’ en het aantal ‘totale sterfgevallen’.

Gewoon hypothetisch, je begrijpt het. Ik suggereer niet dat dit echt gebeurt. Ik wil zeker niet gecensureerd worden door Facebook (of per ongeluk gecensureerd door een totaal onschadelijke technische fout ) voor het plaatsen van “Covid-verkeerde informatie”, of de Wikipedia-redacteurs verleiden om terug te haasten naar mijn Wikipedia-pagina en mij een gevaarlijke “samenzwering te noemen ” theoreticus ”… of, weet je, ik moet preventief in quarantaine worden geplaatst.

Zo ver komt het waarschijnlijk toch niet, dat wil zeggen: “geïnfecteerde personen”, “mogelijk geïnfecteerde personen” en “ontwrichtende” en “niet meewerkende personen” naar boven halen en ons in quarantaine plaatsen, zoals “kampen” of waar dan ook. Al deze noodtoestand spul, de opschorting van onze burgerrechten , de manipulatie van de feiten en cijfers, het muilkorven van verschil van mening, de illegale surveillance, overheden wetgeving bij decreet , de soldaten , de quarantaine, en al de rest … al deze maatregelen zijn tijdelijk en worden genomen voor ons eigen bestwil, en puur uit ‘overvloed van voorzichtigheid’.

Ik bedoel, het is niet zo dat het wereldwijde kapitalistische rijk midden in een oorlog tegen het populisme zat (een oorlog die het tot nu toe heeft verloren) en van deze gelegenheid gebruik wilde maken om wat rampenkapitalisme aan te zwengelen , het wereldwijde publiek te terroriseren in een waanzin van egoïstische en irrationele paniek, en gewoon zijn spieren spannen om iedereen eraan te herinneren wat er zou kunnen gebeuren als we allemaal blijven ronddraaien door te stemmen op ‘populisten’, Parijs te verscheuren, de Europese Unie te verlaten en anderszins de opmars van wereldwijde kapitalisme.

Nee, zo is het zeker niet. Het is een echte plaag die u en uw hele gezin waarschijnlijk zal doden als u niet precies doet wat u wordt opgedragen. Dus vergeet dit kleine gedachte-experiment en bereid je voor op wereldwijde lockdown. Het zal waarschijnlijk niet zo erg zijn … tenzij ze besluiten dat ze het deel van de oefening moeten uitvoeren waar het te lang duurt, en mensen eekhoorns worden, rebelleren, plunderen en anderszins niet meewerken, en het leger wordt uiteindelijk gedwongen om die voertuigen voor het onderdrukken van stedelijke onrust en die anti-binnenlandse terreurkrachten in te zetten, en …

OK, ik ben weer helemaal opgewonden. Ik neem mijn pillen en ga terug naar Facebook. Oh, en … Ik zou Idris moeten controleren! En kijk of Berlijn naar “niveau 3” is gegaan, in welk geval ik de online applicatie moet vinden die ik moet invullen om mijn huis te verlaten.

Wij van Indignatie.nl wensen u in de komende tijd veel sterkte toe!.

Lees ook:  Eurogroep is er uit

Redactie

Erich brink

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

Comments

comments